αφρικανικό μάνγκο δίαιτα για απώλεια βάρους

Στην πραγματικότητα, κάποιες περιλαμβάνουν κάποια αρκετά αξιόπιστη επιστήμη, ισχυρισμοί και είναι φθηνά και εύκολο να προσπαθήσουμε ότι σχεδόν καθένας μπορεί να δώσει τους ένας ατομικός τροχός να δοκιμάσει. Αυτή είναι η περίπτωση με το συμπλήρωμα πρόσφατα touted δίαιτα αφρικανικό μάνγκο.

Αυτό έχει δοθεί ώθηση χάρη το υψηλό προφίλ θεώρηση του μία Δρ Oz. Γνωρίζετε, Δρ Oz έλλειψε να φήμη μέσω του εμφανίσεις για την παρουσίαση της Oprah Winfrey. Είναι τώρα το αστέρι της δική του ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ OZ DR. που διαθέτει τον στο νοσοκομείο scrubs να μας δώσει συμβουλές no-nonsense μετακομίσετε υγιή, απώλεια βάρους, και ζουν πλέον.

Πίσω στο Σεπτεμβρίου του 2010, Δρ Oz ένα τμήμα σχετικά με το αφρικανικό μάνγκο, μια αρκετά που ανακαλύφθηκαν φρούτων που πιστεύει είναι η απάντηση που ορισμένοι ψάχνατε να ρίξει τα ανεπιθύμητα λίρες και ζουν μια ζωή καλύτερη υγεία, μεγαλύτερη.

Με τον αποδεχτό αυτός, το αφρικανικό μάνγκο ως ένα συμπλήρωμα επίτευγμα και ακόμη και ένα θαύμα στη σας ιατρικής ντουλάπι ότι αποτέλεσε στην πραγματικότητα.

ΟΥΆΟΥ… αυτές είναι ορισμένες δηλώσεις αρκετά έντονη, κυρίως προέρχονται από έναν νόμιμο γιατρό και μία όπως αναγνωρίζεται ως Δρ Oz. Μάνγκο δίαιτα ήταν τεκμηριωμένες απαιτήσεις σχετικά με τον Dr καλή του εμφάνιση όταν ένας από τους άλλους γιατρούς σχετικά με την παρουσίαση, Dr. Tanya Edwards, προσπάθησε αφρικανικό μάνγκο δίαιτα χάπια. Πολύ την έκπληξη, έχασε συνολικά 7 λίρες τον 1ο μήνα χωρίς να έχει αλλάξει κάτι σχετικά με τη δίαιτα ή την άσκηση ρουτίνας. Φαίνεται ότι ένα ποσό αρκετά μεταβολής του μεγέθους του βάρους, να χάσετε για λαμβάνοντας μόνο ένα χάπι μία.

Δρ Oz πάει να προειδοποιήσω folks, ωστόσο, ότι δεν είναι όλα αφρικανικό μάνγκο δημιουργείται ίση.

Κάθε φορά που μια νέα δίαιτα craze hits, υπάρχουν πιθανόν δύο φορές ως πολλές εταιρείες που σπεύδουν να αγορά με κάτι που ΙΣΧΥΡΊΖΕΤΑΙ ότι διαθέτει τα συστατικά που πραγματικά δεν. Αυτό σίγουρα συμβαίνει με τη δίαιτα αφρικανικό μάνγκο. Δρ Oz προειδοποιεί όσους ενδιαφέρονται η ανάληψη αυτή νέα δίαιτα για να βεβαιωθείτε ότι αγοράζουν ένα προϊόν που περιέχει καθαρό Irvingia Gabonensis, που αποτελεί το κλειδί ελέγχου εκχύλισμα καρπού αφρικανικό μάνγκο. Βεβαιωθείτε ότι είναι απαλλαγμένο από υλικά πληρώσεως, προσθετικά ή τεχνητά συστατικά. Μείνετε μακριά από πρόσθετα συστατικά που απαιτούνται καθόλου για το αφρικανικό μάνγκο να λειτουργεί, και μπορεί πραγματικά να σας κακές υπηρεσίες, κάνοντας να αισθάνεστε τρεμόπαιγμα.

Προσέχετε επίσης, δωρεάν προσφορές δοκιμαστικής, τα περισσότερα από αυτά είναι απάτες. Μπορεί να είναι ΠΟΛΎ δύσκολο να ακυρώσετε και συνήθως έχουν πολύ μικρή πραγματική αφρικανικό μάνγκο σπόρων προς σπορά σε αυτές. Μερικές από τις τοποθεσίες αξιολογήσεις αφρικανικό μάνγκο εκεί είναι στην πραγματικότητα απλώς «μέτωπα» για μια δωρεάν δοκιμαστικής προσφοράς αφρικανικό μάνγκο απάτη.

Διαβάστε τα συστατικά και κάνουν το σπίτι σας, επειδή αν πάρετε το πραγματικό μοίρασμα, μπορεί να χάσετε λίγα λίρες.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν αφρικανικό μάνγκο από επίσημη ιστοσελίδα

Λοιπόν, τι είναι τόσο ξεχωριστό σχετικά με την καθαρή αφρικανικό μάνγκο εγκατάσταση;

Αφρικανικό μάνγκο, που είναι επίσης γνωστή ως «dikka nuts» ή Irvingia, είναι ενδημικά της Γουινέας τροπικά δάση της Δυτικής Αφρικής. Εγγενείς κατοίκους αυτής της περιοχής να σας πω αυτό φυσικό καρπούς και τους σπόρους που περιέχει έχουν χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια από αφρικανικές φυλές για ιατρικούς σκοπούς.

Αυτά τα εξωφρενικά καλλιεργούνται φρούτα είναι βρώσιμα και είναι αρκετά παρόμοια με την παραδοσιακή μάνγκο και φέρουν επίσης πρωτεϊνών. Οι ξηροί καρποί που καλλιεργούνται τα φυτά που συγκομίζονται και αποξηραμένα ώστε αυτοί διατηρούνται. Στη συνέχεια αυτοί μπορούν να πωλούνται στο σύνολό τους, ή είναι έδαφος σε μια λεπτή σκόνη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε επικόλληση ενός, χρησιμοποιούνται στη μαγειρική. Η επικόλληση χρησιμοποιείται ακόμη και στην εγγενή περιφέρειες να δημιουργήσετε νόστιμα ψωμιά, έλαια και άλλα προϊόντα.

Το δροσερό αυτό ιδιαίτερη δίαιτα είναι ότι το ίδρυμα δεν είναι χημικά, αλλά απλά μια πραγματικά υγιείς καρπούς. Στην πραγματικότητα, τα οφέλη για την υγεία πραγματική αυτού του φρούτου wonder προέρχεται από το εκχύλισμα των σπόρων προς σπορά.

Εκχύλισμα σπόρων αφρικανικό μάνγκο έχει ανακαλυφθεί να έχουν σημαντική επίδραση στη μείωση της χοληστερόλης, πιο συγκεκριμένα LDL ή χαμηλή πυκνότητα lipoproteins και τριγλυκερίδια (το κακό cholesterols), αυξημένη HDL (καλή χοληστερόλη), και ακόμη και βοηθώντας τους ανθρώπους να χάσουν βάρος.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν αφρικανικό μάνγκο από επίσημη ιστοσελίδα

Πώς αφρικανικό μάνγκο έργων

Περισσότερη έρευνα που γίνεται στα διαφορετικά συστατικά που βρέθηκαν στο καρπών και των σπόρων προς σπορά, αλλά μέχρι στιγμής, η έρευνα έχει πολλά υποσχόμενο. Έρευνα δείχνει ότι τα υψηλά ποσά των διαλυτή ίνα βοηθά επιβραδύνουν την απορρόφηση του σακχάρου του αίματος.

Η διαλυτή ίνα επίσης συνδέεται με τα χολικά με τα έντερα και excretes τους έξω από το Σώμα. Αυτό αναγκάζει το συκώτι για να αυξήσετε το μεταβολισμό των λιπών και χοληστερόλης να παράγει περισσότερη χολή οξέα, καύση αποθηκευμένων λιπών και μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.

Έρευνα διαπιστώθηκε επίσης ότι τα εκχυλίσματα αυξάνουν τα επίπεδα της τις αντιφλεγμονόδεις ορμόνη adiponectin, που συνδέεται με το χαμηλότερο κινδύνους του διαβήτη και καρδιαγγειακών παθήσεων. Adiponectin είναι εκκρίνεται από τα κύτταρα του λίπους για να αυξήσετε το μεταβολισμό των λιπών και της κινητής τηλεφωνίας απορρόφησης του σακχάρου του αίματος.

Τέλος, υπήρχε επίσης παρατηρείται αύξηση του ποσού λεπτίνη στο Σώμα, την ορμόνη που είναι υπεύθυνη για τη ρύθμιση της όρεξης.

Πώς λειτουργεί η λεπτίνη

Λεπτίνη είναι μία ορμόνη που γίνονται στο εσωτερικό των λιποκυττάρων που παίζει ρόλο στην όρεξη. Βασικά αυτό είναι τι συμβαίνει:

Όταν πέφτουν τα επίπεδα λεπτίνη, τροφίμων φαίνεται καταπληκτική και εμείς chow κάτω. Κάπως σαν όταν Pepé Le Pew βλέπει τι φαίνεται να είναι μια γυναίκα παλιάνθρωπος, είναι πράγματι Πηνελόπη Pussycat με μια λευκή λωρίδα ζωγραφισμένα κάτω την πλάτη. Δυσκολευτεί εκπληκτικό να Pepé και αυτός δεν μπορεί να αντισταθεί της. Κάτι σαν τροφίμων είναι δύσκολο να αντισταθεί με χαμηλό λεπτίνη.

Όταν αυξάνονται τα επίπεδα λεπτίνη, το βραβείο δεν φαίνεται να είναι τόσο καλό και θα σταματήσουμε να τρώμε. Όπως όταν η Πηνελόπη Pussycat λευκή λωρίδα πλένει και Pepé παραιτείται ο Τσέις.

Όταν λαμβάνει το αφρικανικό μάνγκο συν συμπλήρωμα αυτού του συγκεκριμένου προβλήματος θα είναι ένα πράγμα του παρελθόντος. Συμπλήρωμα μάνγκο εξασφαλίζει σας λεπτίνη επίπεδα παραμένει ακριβώς όπου θα ήταν αν σας δεν ήταν δίαιτες – καθιστώντας έτσι πολύ πιο εύκολο να σας κρατούν στη δίαιτά σας.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν αφρικανικό μάνγκο από επίσημη ιστοσελίδα

Συμπέρασμα για το αφρικανικό μάνγκο – Irvingia Gabonensis

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που θα πρέπει να επιλέξετε συμπλήρωμα διατροφής αφρικανικό μάνγκο πάνω από άλλα προϊόντα απώλειας βάρους:

  1. Αποδειχθεί επιστημονικά για τη βελτίωση της απώλειας βάρους. Κλινικές μελέτες έδειξαν μείωση σωματικού βάρους 5-7 τοις εκατό μόνο ένα μήνα.
  2. Φαίνεται να προκαλέσει την απώλεια λίπους χωρίς να χρειάζονται για να αλλάξετε την διατροφή σας ή την άσκηση ρουτίνας.
  3. Κατασκευάζεται από ένα φυσικό συστατικό που βρέθηκαν σε αφρικανικό μάνγκο φρούτων.
  4. Ασφαλούς χρήσης – καμία γνωστή αφρικανικό μάνγκο παρενέργειες. (Ωστόσο υπάρχουν μερικές αναφορές για αυξημένη λίμπιντο) Ένα συμπλήρωμα που σας βοηθά να ρίξει λίρες και αισθάνονται sexier; Ακούγεται καλό μας!
  5. Βοηθά το μεταβολισμό του λίπους ενισχύει και βελτιώνει επίσης λιπιδαιμικού προφίλ του οργανισμού σας, συμπεριλαμβανομένων των μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα κακό.
  6. Συνιστάται από Δρ Mehmet Oz καθώς και άλλους γιατρούς και επαγγελματίες υγείας.

Δρ Oz αφρικανικό μάνγκο έλαβε υπέροχη αξιολογήσεις, με τους χρήστες που ζητούν να έχουν αυξημένη ενέργεια και έχουν χάσει ένα σημαντικό ποσό του βάρους χωρίς να αλλάξει τίποτα στην διατροφή και τον τρόπο ζωής τους. Έχουν επίσης αισθάνονται πιο ασφαλείς και σίγουροι σχετικά με τους οργανισμούς και είναι ευχαριστημένοι από το εκχύλισμα του θετικές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Το απόσπασμα είναι αρκετά φθηνή για να αγοράσετε και θεωρώντας ότι έχετε μόνο να καταπιεί ένα ή δύο χάπια ανά ημέρα για να βρείτε όλες τις παροχές, είναι λογικό να σηκώσει ένα μπουκάλι για τον εαυτό σας και να δείτε Χασιέντα αν το αφρικανικό μάνγκο δίαιτα είναι η απάντηση απώλεια βάρους που πραγματοποιήσατε για.

Το βασικό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όταν πάρετε το συμπλήρωμα αφρικανικό μάνγκο, σκοπεύετε να πάρετε μια τεράστια ώθηση στο μεταβολισμό σας.

Πολύ απλά, αν αποφασίσετε να λάβουν το συμπλήρωμα αυτό σε καθημερινή βάση (η οποία θα πρέπει κάνετε σύμφωνα με τις οδηγίες) μεταβολισμού σας θα είναι πιο δραστική, έτσι επιτρέπουν να καίμε έξω από τις περισσότερες θερμίδες και να χάνουμε βάρος πιο εύκολα από ό, τι σας κάνατε μόνοι σας.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν αφρικανικό μάνγκο από επίσημη ιστοσελίδα

Αφρικανικό μάνγκο κλινικών μελετών

Επικριτές του Irvingia gabonensis ισχυρίζονται ότι το προϊόν είναι μια απάτη, ακριβώς όπως πολλά άλλα απώλεια βάρους συμπληρώματα διατροφής. Αλλά με μια επιστημονική έρευνα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των παροχών, η Irvingia gabonensis είναι ένα προϊόν απώλειας βάρους αληθινή και δοκιμασμένη.

Μελέτης που δημοσιεύτηκε τον τα λιπίδια στην υγεία και την ασθένεια Εφημερίδα το 2005, διαπιστώθηκε ότι οι συμμετέχοντες μελέτη που έλαβε αφρικανικό μάνγκο εξαγάγετε τρεις φορές την ημέρα έχασε περίπου το 5 τοις εκατό του σωματικού τους βάρους σε ένα μήνα. Σε αντίθεση με τους συμμετέχοντες μελέτη που έλαβε εικονικό φάρμακο και έχασε μόνο 1 τοις εκατό του σωματικού τους βάρους.

Στη συνέχεια σε μια προκαταρκτική έρευνα που δημοσιεύθηκε το 2009 στην εφημερίδα λιπιδίων στην υγεία και την ασθένεια, 102 υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες παρατηρήθηκαν για 10 εβδομάδες. Αυτοί ήταν χωρισμένη σε δύο: μια ομάδα placebo και μια ομάδα που θα λάβει 350 mg τυποποιημένο εκχύλισμα gabonensis Irvingia (IGOB131).

Από το τέλος των 10 εβδομάδων, όσοι είχαν Irvingia gabonensis εκχυλίσματα χάσει κατά μέσον όρο 28 λίρες σε σχέση με την απώλεια 1 λίρα στην ομάδα placebo. Υπήρξε επίσης σημαντική μείωση στο σωματικό λίπος, τα επίπεδα χοληστερόλης και Περιφέρεια μέσης τους. Σωματικού λίπους καθορίστηκε χρησιμοποιώντας ανάλυση bioelectric αντίσταση. Μελέτη επισημαίνεται, επίσης, ότι το εκχύλισμα IGOB131 είχαν μια θετική επίδραση στα επίπεδα λεπτίνη.

Με βάση αυτή τη μελέτη, εξαγάγετε μια δόση 1.05 γραμμάρια ακατέργαστη Irvingia gabonensis, IGOB131, συνιστάται να μειώσουν τη χοληστερόλη.

Ιατρικές κλινικές δοκιμές έχουν δείξει ότι μετά από ένα μήνα ή αυτό της χρήσης, άνθρωποι μπορεί να χάσουν μέχρι δέκα λίρες και είχε αύξηση στον τομέα της ενέργειας για την εκκίνηση. Επίσης, πολλοί άνθρωποι εμφανίζεται μείωση χοληστερόλης και ένας καταιγισμός ενέργειας που δηλώθηκε ότι μπορεί να εξηγηθεί μόνο με τη χρήση αφρικανικό μάνγκο.

Πολλοί οι συμμετέχοντες παρουσίασαν αύξηση στο μεταβολισμό τους, η οποία, όπως όλοι γνωρίζουμε, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του λίπους σας. Κατά τη διάρκεια το αφρικανικό μάνγκο μελέτη πιο δεν αυξάνουν τα επίπεδα άσκησης ή μειώστε την πρόσληψη θερμιδικής αξίας, αλλά είδαν ακόμα απώλεια βάρους.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν αφρικανικό μάνγκο από επίσημη ιστοσελίδα


Αναζητά το “αφρικανικό μάνγκο δίαιτα για απώλεια βάρους”


Σχετικά Άρθρα για το “αφρικανικό μάνγκο δίαιτα για απώλεια βάρους”