πράσινο εκχύλισμα καφέ φασόλια – συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους

Ιστορία του εκχυλίσματος πράσινου καφέ

Τον τελευταίο καιρό, εκχύλισμα πράσινου καφέ έχει touted σε τηλεόραση και άλλα μέσα ως κορυφαίο λίπος καυστήρα. Εκχύλισμα πράσινου καφέ που μπορεί να είναι η λύση για την απώλεια βάρους και διάφορες ασθένειες;

Η ιστορία από το εκχύλισμα αυτό αξιοσημείωτη πηγαίνει πίσω χιλιάδες χρόνια. Στην πραγματικότητα, στην αρχή, κόκκους καφέ ήταν καταναλώνονται ως τρόφιμα. Ανατολικής Αφρικής clans θα παρασκευάζουμε τα μούρα καφέ μαζί, ανάμειξη τους σε μια κόλλα αναμιγνύεται με ζωικό λίπος. Στη συνέχεια, περίπου 1000 Μ.Χ., ένα είδος οίνος από μούρα καφέ αναπτύχθηκε από τους Αιθίοπες, με την έγχυση τα ξερά φασόλια στο νερό.

Επιπλέον, καφέ αυξήθηκε οργανικά στην Αραβική χερσόνησο όπου παρασκευαζόταν αρχικά σε ένα ζεστό ρόφημα. Παρά τα χρόνια έρευνας για καφέ και καφεΐνη, μελέτες απέτυχε να αποδείξει τα οφέλη της κατανάλωσης καφέ, μέχρι τώρα. Η ανώτερη αντιοξειδωτικό δράση παρατηρήσει στην πρόσφατη έρευνα για τον καφέ είναι πιστεύεται ότι είναι μοναδικά λόγω φαινολικά οξέα. Το εκχύλισμα αποτελείται από πολυάριθμα πολυφαινόλες που ονομάζεται hycroxycinnamic-οξέα. Τα δύο από τα πιο σημαντικά είναι καφεϊκό και Χλωρογενικό οξέα. Caffeic-οξύ είναι το κύριο φαινολικές αμάλγαμα στον καφέ.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Τι είναι πράσινο εκχύλισμα καφέ φασόλια

Καφές στους κόκκους πράσινο εκχύλισμα είναι το πιο πρόσφατο στοιχείο έξω στην αγορά. Κατέχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που είναι συγκρίσιμο με διάφορα φυσικά αντιοξειδωτικά που είναι παρόμοια με σπόρων σταφυλιού εκχύλισμα και πράσινο τσάι. Πράσινος καφές περιέχει πολυφαινόλες που εργάζονται για να συμβάλει στη μείωση της δωρεάν–ριζών οξυγόνου στο εσωτερικό του σώματος, που ενεργεί ως καλή αντιοξειδωτικά.

Αυτό το εκχύλισμα φασολιών είναι περιστασιακά ισοφάρισε σε έως και 30% σε 50% φωτογενής οξύ, ένα σύνθετο συστατικό στον καφέ που φημίζεται για την ευεργετική του επίδραση. Ζεστό καφέ περιέχει cafestol, ένα φυσικό συστατικό που δίνει τον καφέ μια απαλά το λιπαρό, πικρή γεύση, που συνδέεται με τις αρνητικές συνέπειες της κατανάλωσης καφέ ως τονωτικό? Ωστόσο, αυτή η Ένωση δεν βρέθηκε σε πράσινους κόκκους του καφέ ή του εκχυλίσματος.

Συστατικά του εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ

Πράσινα φασόλια εκχύλισμα περιέχει πολυφαινόλες, μαζί με την clorogenic-οξέα, οξέα-dicaffeoylquinic και caffeoylquinic οξέα. Χλωρογενικό οξέα είναι τα υποπροϊόντα cinnamic οξύ με οργανικά επιρροές που γενικά συνδέονται με τις δραστηριότητές τους αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική. Σύμφωνα με το τροφίμων και φαρμάκων (FDA) εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ δεν έχει παρενέργειες και θεωρείται ως ένα ασφαλές συμπλήρωμα.

Dicaffeoylquinic-acidss και caffeoylquinic οξέα είναι ακμή-οξέα φωτογενή παρουσιάσει στη φύση. Εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ αποτελείται από φασολάκια από το φυτό του καφέ Arabica. Υπάρχουν δύο είδη εγκαταστάσεων καφέ, Ρομπούστα και Αράμπικα. Το Arabica είναι ισχυρότερη στην ποιότητα και έχει πιο καφεϊκό και φωτογενής-οξέα. Δύο σημαντικά στοιχεία υπόλογη για αντιοξειδωτική δράση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Πράσινο εκχύλισμα καφέ και την απώλεια βάρους: λειτουργεί;

Θα μπορούσε να εκχύλισμα πράσινο καφέ είναι το μυστικό για την αποτελεσματική βάρος απώλεια οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι παίρνοντας αρκετές κάψουλες εκχύλισμα πράσινο καφέ καθημερινά, και τρώει μια υγιεινή διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και άσκηση συνήθως, φαίνεται να είναι ένα ασφαλές, αποτελεσματική, χαμηλού κόστους μέσα για την απώλεια βάρους.» Επιπλέον, μια ομάδα ερευνητών από ένα γνωστό Πανεπιστήμιο ανακάλυψε ότι εκχύλισμα πράσινου καφέ με τη βοήθεια με την απώλεια βάρους μετά από δοκιμή σε έναν αριθμό τους παχύσαρκους εθελοντές. Η έρευνα αποκάλυψε ελπιδοφόρα αποτελέσματα για άτομα που επιθυμούν να χάσουν βάρος.

Σύμφωνα με έρευνα, συμμέτοχοι έχασε κατά μέσο όρο περίπου δεκαεπτά κιλά μόνο είκοσι-δύο εβδομάδες της μελέτης. Σε γενικές γραμμές, είχαν ένα πρότυπο μείωση σωματικού βάρους πάνω από 10%, και ένα πρότυπο μείωση σωματικού λίπους πάνω από 15%. Όταν όλος λέγεται και γίνεται, ναι, καθαρό πράσινο φασόλι καφέ υγρό εκχύλισμα ή κάψουλας συμπληρώματα βοηθήσει με την απώλεια βάρους, πιο γρήγορα.

Μελέτες που διεξήχθησαν πρόσφατα δοκιμαστεί η αποτελεσματικότητα της ακατέργαστης πράσινο εκχύλισμα καφέ μαζί με το εικονικό φάρμακο? το εκχύλισμα καθαρών φασολιών καφέ 100% κέρδισε τα χέρια κάτω. Επιπλέον, αναλαμβάνοντας το καθαρό εκχύλισμα φασολιών καφέ, άτομα κατάποση λίγο επιπλέον ενέργεια για να τα πάρουμε μετακίνηση, που προστίθεται ένα επιπλέον ποσό θερμίδων απώλεια. Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προαναφερθείσες μελέτες.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Οφέλη του πράσινου καφέ εκχύλισμα

Υψηλή αρτηριακή πίεση

Εκχύλισμα πράσινου καφέ θα μπορούσε να έχει όφελος από τη μείωση αρτηριακή πίεση; Ωστόσο, οι περισσότερες μελέτες για να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα. Χλωρογενικό οξέα-σε καβουρδισμένο πράσινο, καφέ, εκχύλισμα αρτηριακή πίεση μειώνεται σε παρορμητικές υπερτασικούς ανθρώπους και αρουραίους. Του ασθενούς αντιυπερτασική επίδραση και ευημερία των CGA, αναλύθηκαν κατά τη διάρκεια μια τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή.
Καλύτερη κυκλοφορία του αίματος σκάφος, δράσης

Καφές στους κόκκους πράσινο εκχύλισμα δημιουργεί καλύτερη ανθρώπινη ΒΑΣΩ-αντιδραστικότητα και αγγειακή αντιδραστικότητα.

Διαβήτη και του σακχάρου στο αίμα

Εκχύλισμα πράσινου καφέ συμπληρώματα βελτιωμένη διατροφή ενθάρρυνε την αντίσταση στην ινσουλίνη και η δραστηριότητα του εγκεφάλου ενέργειας σε ποντίκια. Περισσότερες μελέτες διεξάγονται για τις επιπτώσεις του εκχυλίσματος πράσινου καφέ στις διάφορες ασθένειες? Ωστόσο, η δραστικότητα του συμπληρώματος είναι ζωτικής σημασίας. Ένα καλής ποιότητας εκχύλισμα θα εγγυηθεί ότι η untainted φωτογενής-οξύ εκχύλισμα διατηρεί κάθε μέρος των πολύτιμων ένζυμα και ενώσεις. Συγκρίσιμο με το γνωστό πράσινο τσάι εκχύλισμα, καθαρών φασολιών καφέ πράσινο εκχύλισμα αποτελείται από πολυάριθμα επιπλέον υγιεινά οφέλη εκτός από την απώλεια βάρους που είναι ταχύτερη. Η οργανική ένωση επιπλέον προμήθειες και λειτουργεί ως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό προς καταστροφική δωρεάν κινδύνους ριζών οξυγόνου.

Λόγω του τρόπου κυτταρική-υγείας έχει αναπτύξει κατά την προηγούμενη δεκαετία, η επιστήμη τώρα επικεντρώνεται στις ελεύθερες ρίζες ως ένα των μεγάλων παραβατών ποιότητας κακή υγεία και μακροζωία στον κόσμο σήμερα. Εκτός από την υποβοήθηση στην υποστήριξη εξίσωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, πράσινος καφές εκχύλισμα τελευταία αξίωση στη φήμη είναι ιδιότητές απώλεια βάρους. Ωστόσο, όσον αφορά fat burning συμπληρώματα για μια επιπλέον βάρος απώλεια ώθηση να μην το πρώτο μέσο για μείωση του βάρους. Ως Δρ Οζ, ο δημοφιλής γιατρός τηλεόραση, δήλωσε, προσθέτοντας ένα προϊόν απώλειας βάρους, όπως εκχύλισμα πράσινου καφέ μπορεί σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά μια καλή, ποιότητα, διατροφή με την αφθονία της φυσικής κατάστασης.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Πώς να αγοράσετε εκχύλισμα πράσινου καφέ

Τέσσερα βήματα για να ακολουθήσει πριν προβεί σε αγορά:

1) Πάντα Επιλέξτε τα συμπληρώματα που γίνονται στις ΗΠΑ ή την Ευρώπη. Περισσότερες μάρκες προσπαθούν να κρύψουν το γεγονός ότι τους συμπληρώματα που γίνονται στην Κίνα. Όπως ίσως γνωρίζετε ότι κανείς δεν ελέγχει τους κατασκευαστές στην Κίνα, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε πολλές χαμηλής ποιότητας συμπληρώματα στην πατρίδα μας.

2) Αποφύγετε την εφεδρίνη. Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί από τους κατασκευαστές προσπαθούν να υποκαταστήσει εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ με εφεδρίνη που είναι πολύ φθηνότερη.

3) Επαληθεύεται. Πάντα Επιλέξτε επαληθευμένες Πράσινη κόκκους καφέ-αυτό είναι η εγγύηση ότι δεν θα αντιμετωπίσετε παρενέργειες και ότι θα παραδώσει το σώμα των ονείρων που θέλετε.

4) Ποιότητας εκχύλισμα πράσινου φασολιών καφέ πρέπει να κοστίσει τουλάχιστον $50. Ναι, το φυσικό πράσινο κόκκους καφέ δεν είναι φθηνά (φυσική Ένωση μπορεί να κοστίσει τόσο υψηλές όσο $15.000 ανά ένα lbs). Έτσι, εάν θέλετε εξαιρετικά αποτελέσματα θα πρέπει να αποφεύγετε τίποτα που είναι φθηνότερο από 50-60 δολάρια. Παρακαλώ επιλέξτε ένα άλλο συμπλήρωμα, αν το ποσό των χρημάτων θα σας βάλει σε μια ανήσυχη κατάσταση οικονομικά.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα

Σύναψη σχόλια εκχύλισμα πράσινου καφέ

Μια νέα στιγμή έφτασε στην επιστήμη της διατροφής και υγείας. Ποιος θα σκεφτόταν ότι μεγάλο μέρος του θα περιστρέφονται γύρω από το εκχύλισμα πράσινου καφέ αγνό απώλεια βάρους με φυσικό από αρχίζουν να χάνουν βάρος σε μέτριο ρυθμό μείον την παραγωγή των σημαντικών αλλαγών θα ολοκληρωθεί με καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου και πολύ έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ακόμα κι αν εκχύλισμα πράσινου καφέ έχει διαφημίζονται ως συμπλήρωμα απώλεια βάρους, υπήρξε μόνο ένα λεπτό ποσό της έρευνας σχετικά με τις εν λόγω απαιτήσεις. Εάν ένα άτομο θέλει πραγματικά να χάσετε βάρος, μεθοδική προσέγγιση της διατροφής και τρόπου ζωής είναι σημαντικό.

Καμία γνωστή παρενέργεια έχουν ανακαλυφθεί σχετικά με εκχύλισμα πράσινου καφέ, αν και το συστατικό της καφεΐνης στον καφέ μπορεί να προκαλέσει άτομα να γίνετε ανήσυχοι τον ίδιο τρόπο που ένα φλιτζάνι καφέ ισχυρή θα κάνουμε, έτσι είναι πάντα σοφό να επιλέξετε συμπληρώματα χωρίς καφεΐνη σε αυτά που θα ασφαλή σας από αυτές τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες ήσσονος σημασίας από την καφεΐνη.

Το ίδιο με οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής, ένα θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πριν ξεκινήσουν οποιαδήποτε απώλεια βάρους σχέδιο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσηs, συγκρατώ στο μυαλό ότι δεν μπορεί να ξέρει την τρέχουσα φυσική κατάσταση, έτσι αυτή την ιστοσελίδα θα πρέπει να θεωρείται αυστηρά για γενικές γνώσεις μόνο. Πάντα πρέπει να μιλήσετε στο γιατρό σας πριν δοκιμάσετε ένα συμπλήρωμα.

Αποποίηση: Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι καμία από τις πληροφορίες που προβλέπονται παραπάνω ήταν ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί από το FDA. Αυτή η ιστοσελίδα καμία πρόθεση τη διάγνωση και τη θεραπεία άνθρωποι. Αυτή η ιστοσελίδα δεν μπορεί να είναι υποκατάστατο για μια επαγγελματική γιατρός συμβουλεύει. Να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας εάν δεν είστε σίγουροι για ένα από τα συμπληρώματα που θέλετε να δοκιμάσετε. Επίσης, αποτελέσματα που συζητήθηκαν σε αυτή την ιστοσελίδα μπορεί να μην είναι τυπικό και δεν εγγυούνται ότι θα επιτύχετε τους.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε πράσινα φασόλια καφέ από την επίσημη ιστοσελίδα


Αναζητά το “πράσινο εκχύλισμα καφέ φασόλια – συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους”


Σχετικά Άρθρα για το “πράσινο εκχύλισμα καφέ φασόλια – συμπλήρωμα για την απώλεια βάρους”