τη σωστή δοσολογία των σμέουρων κετόνη για απώλεια βάρους

Βατόμουρο κετόνες είναι ενώσεις που δίνουν τα σμέουρα χαρακτηριστική μυρωδιά τους. Που χρησιμοποιούνται ως αρωματικές ύλες τροφίμων στις ΗΠΑ και πωλούνται επίσης εδώ και στην Ιαπωνία ως συμπληρώματα απώλειας βάρους.

Βατόμουρο κετόνες είναι χημικά παρόμοια με καψαϊκίνη, το συστατικό που κάνει τις καυτερές πιπεριές καυτό και πιστεύεται ότι θα βοηθήσει να κάψετε λίπος. Έχω ακούσει ότι η ζήτησή τους έχει been καταπνίγω δεδομένου ότι αναφέρθηκαν ευνοϊκά στο Δρ Mehmet Oz τηλεοπτικό πρόγραμμα στην Φεβρουαρίου 2012.

Έχω δει μόνο δύο μελέτες για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας τους ισχυρισμούς ότι το βατόμουρο κετόνες μπορεί να προωθήσει την απώλεια βάρους, και δύο μελέτες που έγιναν σε ζώα. Ο ένας, στην οποία ποντίκια τααΐαν μια διατροφή υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και δοθεί σμέουρων κετόνες, προτείνει ότι οι ενώσεις βελτίωσε την ευαισθησία στην ινσουλίνη και μείωσε λίπους στο ήπαρ από την διάλυση των λιποκυττάρων. Και μια μελέτη από την Κορέα διαπίστωσε ότι αυτοί ενίσχυσε την έκκριση από τα λιποκύτταρα του adiponectin η ορμόνη, που ρυθμίζει την επεξεργασία ζάχαρη και λίπη.

Οι μελέτες αυτές μπορεί να αποδειχθεί ότι το βατόμουρο κετόνες προωθήσει την απώλεια βάρους σε ποντίκια, αλλά έχουμε κανένα στοιχείο που να δείχνουν ότι τα συμπληρώματα είναι ασφαλές και αποτελεσματικό στον άνθρωπο. Δρ Οζ έδειξε κάποια πριν και μετά φωτογραφίες των γυναικών που ισχυρίστηκε ότι έχασαν βάρος με τη λήψη συμπληρωμάτων σμέουρων κετόνη, αλλά εξήγησε ότι όλες οι γυναίκες είχαν επίσης μείωση των θερμίδων και να ασκούνται.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρο κετόνη από επίσημη ιστοσελίδα

Η δόση των σμέουρων κετόνες συνιστάται για την απώλεια βάρους είναι 100 έως 300 mg/ημέρα, ισοδύναμο με αυτό που λειτούργησε σε εργαστηριακά ποντίκια. Το κόστος των εν λόγω κάψουλες φέρεται να κυμαίνεται από $20 έως $60 ανά μήνα, ανάλογα με τη δόση που παίρνετε. Κατά την άποψή μου, οποιαδήποτε τιμή είναι πολύ υψηλή για τα προϊόντα που δεν έχουν αποδειχθεί για να εργαστεί. Ένα από τα νεότερα προϊόντα σμέουρων κετόνη φαίνεται ακόμη πιο εξεζητημένη από τα συμπληρώματα-ένα δίαιτα λοσιόν σώματος που πρέπει να εφαρμόζονται στο δέρμα για να κάψετε λίπος χωρίς τη λήψη των χαπιών.

Έχω δει καμία μελέτες που δείχνουν ότι η τριβή μια δίαιτα σμέουρων κετόνη λοσιόν στο δέρμα είναι αποτελεσματική. Ωστόσο, οι ερευνητές στην Ιαπωνία ανέφεραν το 2008 ότι βάζοντας σμέουρων κετόνη λοσιόν στο κρανίο μεγάλωσε τρίχα στα μισά από μια ομάδα 10 άτομα με αλωπεκία (απώλεια μαλλιών) και ότι, όταν εφαρμόζεται στο πρόσωπο βελτιωθεί δέρμα ελαστικότητα στα μάγουλα των πέντε γυναικών. Τα αποτελέσματα της εν λόγω πολύ μικρή μελέτη δεν έχουν ακόμα έχουν αναπαραχθεί.

Την συνεχή προώθηση των σμέουρων κετόνες είναι παρόμοιο με το παρελθόν ενθουσιασμό για διάφορα άλλα λεγόμενη θαύμα συμπληρώματα είπε να προωθήσει την απώλεια βάρους. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμη καμία μαγική χάπι που θα λιώσουν τα κιλά. Απώλεια βάρους, είναι η σκληρή δουλειά που πετυχαίνει μόνο όταν σας με συνέπεια μείωση των θερμίδων από τη διατροφή σας και να κάψει μερικά σε τακτική άσκηση.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρο κετόνη από επίσημη ιστοσελίδα

Ποια είναι η σωστή δοσολογία του κετόνη βατόμουρο για την απώλεια βάρους;

Μετά από να δει ένα επεισόδιο του Δρ Οζ δείχνουν για την καταπληκτική δύναμη μου αγαπημένο κόκκινων φρούτων, θα έπρεπε να κάνετε κάποια έρευνα και να δούμε τι είναι η σωστή σμέουρων κετόνες δοσολογία ήταν για το μέγιστο όφελος της υγείας. Εγώ was ελπίζοντας απλά θα μπορούσε να τρώνε περισσότερα φρούτα, διότι πραγματικά μου αρέσει τους. Δυστυχώς, βρήκα ότι χρειάζεστε κάπου περίπου £ 90 σε φρούτα που παίρνουν το ποσό που πρέπει να πάρετε τα οφέλη για την υγεία. Ακόμα και αν θα μπορούσα να φάω τόσο πολύ, είμαι πολύ σίγουρος ότι λοξοτομώ την πολυτέλεια να αγοράσει ότι πολύ.

Έτσι ποια είναι η ελάχιστη αποτελεσματική σμέουρων κετόνες δόση» είναι 100 mg ανά ημέρα. Το ποσό αυτό είναι απαραίτητη επειδή παίρνει ένα σημαντικό ποσό για να του κυττάρου σας απελευθερώνετε το λίπος πιο αποτελεσματικά, και ρυθμίζουν τον μεταβολισμό σου. Εάν δεν βλέπετε 100 mg ανά μερίδα, να δοκιμάσετε ένα άλλο συμπλήρωμα.

Προτού να αποφασίσετε σχετικά με ένα συμπλήρωμα, υπάρχει κάτι ακόμα που πρέπει να σκεφτείτε για το-ποιότητα. Έχω διαβάσει ότι σμέουρων κετόνη είναι η ακριβότερη φυσικά τρόφιμα γεύση και μπορεί να κοστίσει $20.000 ανά kg. Εάν παίρνετε ένα μπουκάλι συμπληρώματα για $10, μάλλον δεν είναι πολύ υψηλής ποιότητας και δεν θα πάρετε τα οφέλη που χρειάζεστε.

Λοιπόν, αυτό είναι περίπου το μόνο που έχω για αυτό το blog post. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι η σωστή σμέουρων κετόνες δοσολογία είναι τουλάχιστον 100 mg ανά ημέρα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε σμέουρο κετόνη από επίσημη ιστοσελίδα


Αναζητά το “τη σωστή δοσολογία των σμέουρων κετόνη για απώλεια βάρους”


Σχετικά Άρθρα για το “τη σωστή δοσολογία των σμέουρων κετόνη για απώλεια βάρους”