африканско манго диета за отслабване

В действителност някои включват някои доста правдоподобни науката, искове и са евтини и лесно достатъчно, за да опитате, че почти всеки може да им даде един вихър, за да ги тествам. Такъв е случаят с наскоро комисионер диета добавка Африка манго.

Това е даден тласък благодарение на висок профил заверка на един д-р Оз. Знаете, че д-р Оз е ги изстрелва към славата чрез си изяви на Опра Уинфри шоу. Той е сега звездата на собствените си д-р Оз шоу, което го отличава в болница ексфолианти, ни дава никой не глупости съвети по здравеопазване, загуба на тегло и живеят по-дълго.

През септември на 2010 г. д-р Оз е сегмент за африканско манго, доста новооткритите плод, който вярва, той е отговорът, някои са били търсят да се хвърли тези нежелани паунда и живеят по-здравословен, по-дълъг живот.

Той всъщност комисионер африканско манго като пробив добавка и дори чудо в Your медицина кабинет.

ЛЕЛЕ… тези са някои доста смели изявления, особено идва от легитимен лекар и един признати като д-р Оз. Манго диета твърденията бяха подкрепени от добри Драко на показват, когато един от другите лекарите в шоуто, д-р Таня Едуардс, опита Африка манго хапчета за отслабване. Много за нейна изненада, тя губи общо 7 паунда в 1 месец без променили нищо за нея диета или упражнение рутинни. Това изглежда доста доста голяма сума от теглото да загубим за само като едно хапче.

Д-р Оз продължи да предупредя хора, обаче, че не всички африканско манго е еднаква.

Всеки път, когато нова диета полуда хитове, има вероятно два пъти повече компании, които бързат да пазара с нещо, което твърди, че има съставки, които тя наистина не. Това със сигурност е случаят с Африка манго диета. Д-р Оз предупреждава интересуващите се от проверка на тази нова диета да се уверите, те купуват един продукт, който съдържа чист Irvingia Gabonensis, което е ключът екстракт от Африка манго плодове. Уверете се, че е свободна от пълнители, добавки или изкуствени съставки. Стойте далеч от добавени съставки, които са не на всички необходими за африканско манго да работи и всъщност да ви лоша услуга като прави да се чувствам нервен.

Също така, пазете се от предлага безплатен пробен период, повечето от тях са измами. Те могат да бъдат много трудно да се откажете и обикновено имат много малко действително африканско манго семена в тях. Някои от Африка манго коментарите сайтове, там са всъщност само фронт за безплатен пробен период предлагаме африканско манго измама.

Прочетете съставките и да си напишеш домашното, защото ако получите реална сделка, можете да загубите няколко килограма.

Щракнете тук, за да купуват африканско манго от официален сайт

И така какво е толкова специално за чисто африканско манго все пак?

Африканско манго, които са известни също като ядки, dikka или Irvingia, са местни за на гвинейските гори на Западна Африка. Местни жители на този регион да ви кажа това естествени плодове и съдържа семена са били използвани за стотици години от африкански племена за медицински цели.

Тези бясно се отглеждат плодове са годни за консумация и са доста подобни на традиционните манго и също съдържат протеин. Ядки, отгледани от растенията са прибрани и сушени, така че те се запазват. След това те могат да бъдат продавани в тяхната цялост, или са земята в прах, който може да се използва за да паста, използвани в готвенето. Пастата се използва дори в родния региони да създадете вкусни хлебчета, масла и други продукти.

В готино нещо за тази конкретна диета е, че фондацията е не химикали, но просто е наистина здрави плодове. В действителност реално здравните ползи от това чудо плодове идва от извлечението от неговите семена.

Африканско манго семена екстракт е открит да имат значителен ефект за понижаване на холестерола, по-специално LDL или липопротеините с ниска плътност и триглицериди (лошо cholesterols), увеличаване на HDL (добър холестерол) и дори помага на хората да отслабна.

Щракнете тук, за да купуват африканско манго от официален сайт

Как африканско манго творби

Повече изследвания се прави на различните съставки в плодовете и неговите семена, но досега, изследването е обещаваща. Изследвания показват, че на големи суми на разтворими фибри помага забавят усвояването на кръвната захар.

Разтворими фибри също се свързва с жлъчните киселини в червата и да ги изхвърля от организма. Това принуждава на черния дроб да се увеличи метаболизма на мазнини и холестерол да произвеждат повече жлъчни киселини, изгаряне на складираните мазнини и намаляване на нивата на лошия холестерол.

Научните изследвания също така, че екстрактите увеличи нивата на адипонектин противовъзпалителен хормон, който е свързан с по-ниски рискове от диабет и сърдечно-съдови заболявания. Адипонектин се секретира от мастните клетки да се увеличи метаболизма на мазнините и клетъчната усвояването на кръвната захар.

И накрая имаше и наблюдаваното увеличение в размер на лептин в тялото, хормонът, отговорен за регулиране на апетита.

Как работи лептин

Лептин е хормон, направени в мастните клетки, който играе роля в апетита. По принцип това е какво се случва:

Когато лептин нива паднат, храната изглежда невероятно и ние вечеря надолу. Нещо като когато Pepé Le Pew вижда това, което изглежда да бъде женски скункс, е всъщност Пенелопа Маца с бяла ивица, боядисани надолу гърба си. Тя изглежда невероятно да Pepé и той не може да устои нея. Много като храна е трудно да се противопоставят с ниска лептин.

Когато нива на лептин расте, наградата не изглежда толкова добро, и спрем да яде. Както когато Пенелопа Маца бяло райе отмива и Pepé дава на лов.

Когато вземането на Африка манго плюс добавка този проблем ще бъде нещо от миналото. Манго добавка гарантира, Вашият лептин нива остават точно къде те ще бъде ако сте не е диета – по този начин става много по-лесно да ви държат на вашата диета.

Щракнете тук, за да купуват африканско манго от официален сайт

Заключение за африканско манго-Irvingia Gabonensis

Има няколко причини да изберете африканско манго диета добавка над други продукти за отслабване:

  1. Научно доказано, за подобряване на загуба на тегло. Клиничните изследвания показват 5-7 процента намаляване на телесното тегло в само един месец.
  2. Изглежда да предизвика загуба на мазнини, без да е необходимо да смените вашата диета или упражнение рутинни.
  3. Направени от естествено вещество, открити в Африка манго плодове.
  4. Безопасно да се използва-известни африкански манго странични ефекти. (Все пак има няколко съобщения за повишено либидо) Добавка, която ви помага да хвърли лири и се чувстват по-секси? Звучи добре за нас!
  5. Помага повишава метаболизма на мазнините и подобрява липидния профил на тялото, включително понижаване нивата на холестерола на bad blood.
  6. Силно се препоръчва от д-р Мехмет Оз, както и други лекари и здравни специалисти.

Д-р Оз африканско манго е получил прекрасни отзиви, с неговите потребители твърдят, че са се увеличили енергия и са изгубили значителна част от теглото без да променя нищо за тяхната диета и начин на живот. Те също чувствах по-сигурни и уверени за техните тела и се радват на екстракта положителни ефекти върху тяхното здраве.

Екстрактът е сравнително евтин за покупка и имайки предвид, че само трябва да се поглъщат една до две хапчета на ден да получите всички обезщетения, тя има смисъл да вземете една бутилка за себе си и да видите от първа ръка, ако на Африка манго диета е тегло загуба отговор сте били търсене за.

Най-важното да запомните е, че когато се вземе на Африка манго добавка, вие ще получите огромен тласък на метаболизма ви.

Казано просто, ако решите да вземе тази добавка на дневна база (която трябва да се прави според инструкциите) метаболизма ви ще бъдат по-активни, по този начин позволява да горят повече калории и да губят тегло по-лесно, отколкото би по своему.

Щракнете тук, за да купуват африканско манго от официален сайт

Африканско манго клинични изследвания

Критиците на Irvingia gabonensis твърдят, че продуктът е измама, точно както много други загуба на тегло добавки. Но с научни изследвания, за да архивирате своите ползи, Irvingia gabonensis е истински и доказани тегло загуба продукт.

Изследване, Публикувано в липидите в здраве и болест вестник през 2005 г. установи, че проучване участниците, които получили африканско манго екстракт от три пъти на ден губи около 5 % от теглото си в един месец. За разлика от проучване участниците, които получили плацебо и губи само 1 процент от теглото си.

След това в предварително проучване, публикувани през 2009 г. в дневника липиди в здраве и болест, 102 наднормено тегло мъже и жени са били наблюдавани в продължение на 10 седмици. Те са били разделени на две: плацебо група и група, която получава 350 мг стандартизиран екстракт (IGOB131) Irvingia gabonensis.

До края на 10 седмици тези, които са Irvingia gabonensis екстракти губи средно 28 паунда, в сравнение с 1 паунд загуба в групата на плацебо. Имаше и значително намаляване на мазнините в тялото си, нивата на холестерола и обиколката на талията. Тялото мазнини се определя с помощта на биоелектричната импеданс анализ. Това проучване също отбелязва, че IGOB131 екстракт има положителен ефект върху нивата на лептин.

Въз основа на това проучване, доза от суров Irvingia 1.05 g gabonensis екстракт, IGOB131 се препоръчва за понижаване на холестерола.

Клинични медицински опити са показали, че след един месец или така на употреба, хората могат да загубят до десет килограма и има увеличение на енергия за зареждане. Също така много хора показват намаляване на холестерола и прилив на енергия, която може да се обясни само чрез тяхното използване на Африка манго.

Много от участниците показват увеличаване на тяхната метаболизъм, който, както всички знаем, може да помогне за намаляване на мазнини. По време на африканско манго проучване най-не увеличават нивата им упражняване или намаляване на прием на калории, но те все пак видях загуба на тегло.

Щракнете тук, за да купуват африканско манго от официален сайт


Търси “африканско манго диета за отслабване”


Статии за “африканско манго диета за отслабване”