зелени кафе на зърна екстракт – добавка за загуба на тегло

История на екстракт от зелено кафе на зърна

На края екстракт от зелено кафе на зърна е изтъквани по Телевизията и други медии като премиер мазнини горелка. Екстракт от зелено кафе на зърна може да бъде решение за загуба на тегло и различни заболявания?

Историята на този забележителен екстракт датира от хиляди години. Всъщност в началото, кафе на зърна са били използвани като храна. Източна Африка кланове би мелница кафе плодове заедно, смесвайки ги в паста се смесва с животински мазнини. След това приблизително 1000 АД, един вид вино от горски плодове, кафе е разработен от етиопците, чрез вливане на сух боб във вода.

В допълнение кафе биологично нарасна на Арабския полуостров, където тя първоначално е произведена в гореща напитка. Независимо от години на изследвания на кафе и кофеин проучвания не успя да докаже ползите от пиенето на кафе, до сега. Чувствате антиоксидантно действие, забелязах в последните изследвания на кафе се смята за уникален поради фенолни киселини. Екстрактът се състои от множество полифеноли, наречена hycroxycinnamic-киселини. Двама от най-важните е кафеена и хлорогенна киселина. Caffeic киселина е основната фенолни амалгама в кафето.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Какво е, екстракт от зелено кафе на зърна

Екстракт от зелено кафе на зърна е Последна елемент на пазара. Той притежава мощни антиоксидантни свойства, сравними с различни естествени антиоксиданти, подобни на гроздови семена екстракт и зелен чай. Зелени кафе на зърна съдържа полифеноли, които работят за да намалите свободни-кислородни радикали вътре в тялото, действащи като добри антиоксиданти.

Този Бийн екстракт от време на време се изравни до 30 % до 50 % фотогеничен киселина, сложна съставка в кафе, която е популярна за полезните му ефекти. Горещо кафе съдържа cafestol, естествена съставка, която дава кафе леко мазна, горчив вкус, който е свързан с отрицателните последици от пиенето на кафе като стимуланти; Въпреки това това съединение не е намерен в зелено кафе на зърна или на извлечението.

Съставки на екстракт от зелено кафе на зърна

Екстракт от зелен боб съдържа полифеноли clorogenic-киселини, dicaffeoylquinic киселини и caffeoylquinic-киселини. Хлорогенна-киселини са канелени киселини странични продукти с органични влияния, обикновено свързани с техните дейности, противовъзпалително и антиоксидантно. По храните и лекарствата (FDA) екстракт от зелено кафе на зърна е без странични ефекти и се счита като безопасна добавка.

Dicaffeoylquinic-acidss и caffeoylquinic киселини са първостепенен фотогеничен киселини присъстващи в природата. Екстракт от зелено кафе на зърна се състои от зелен фасул от растението кафе арабика. Има два вида на кафе растения, робуста и арабика. Арабика е по-силен в качеството и има по-кафеена и фотогеничен-киселини. Две важни елементи, отговорни за антиоксидантно действие.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Екстракт от зелено кафе и загуба на тегло: тя работи?

Може да екстракт от зелено кафе да е тайна за ефективно тегло загубата изследователи установи, че като няколко зелено кафе екстракт капсули дневно и яде здравословна диета ниско съдържание на мазнини и упражняване рутинно, изглежда да е безопасно, ефективно, ниска цена начин да загуба на тегло. В допълнение група от изследователи от известен университет открили, че екстракт от зелено кафе на зърна подпомага със загуба на тегло след тест на редица затлъстяване доброволци. Изследването разкрива надежда резултати за лица, Желаейки да губят тегло.

Според изследвания съучастници губи средно около седемнадесет паунда само двадесет и две седмици на обучение. По принцип те имаха стандартен намаляване на телесното тегло над 10 % и стандартен намаляване на телесните мазнини от над 15 %. Когато всичко е казано и направено, да, чисто зелени кафе на зърна екстракт течност или капсули добавки помогне със загуба на тегло по-бързо.

Наскоро проведени изследвания тества ефективността на сурови зелени екстракт от кафе заедно с плацебо; 100 % чисто кафе на зърна екстракт спечели ръцете. В допълнение, като се чист екстракт от кафе на зърна, лица погълнат малко допълнителна енергия за да ги получите движение, което добавя към допълнителна сума на загуба на калории. Щракнете тук, за да получите повече информация за споменатите проучвания.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Ползите от екстракт от зелено кафе на зърна

Високо кръвно налягане

Екстракт от зелено кафе на зърна може да има някои полза при намаляване на кръвното налягане; Въпреки това повече изследвания са необходими за потвърждаване на резултатите. Хлорогенна-киселини в непечен зелено кафе на зърна екстракт намалява кръвното налягане в импулсивен хипертоници хората и плъхове. Кръвното налягане на пациента понижаване ефект и благосъстоянието на CGA са анализирани по време на рандомизирано клинично проучване.
По-добра циркулация на кръвоносните съдове, действие

Екстракт от зелено кафе на зърна създава по-добри човешки Васо-реактивност или кръвоносните съдове реактивност.

Диабет и кръвната захар

Зелени кафе на зърна екстракт добавки подобрена диета насърчават инсулинова резистентност и умствената енергия при мишки. Повече изследвания се извършват върху ефектите на екстракт от зелено кафе на зърна на различни болести; Въпреки това силата на допълнението е от жизненоважно значение. Екстракт от добро качество ще гарантира, че неопетнена екстракт от фотогеничен киселина запазва всяка част от ценните ензими и съединения. Сравними с добре познатите екстракт от зелен чай, чист зелено кафе на зърна екстракт се състои от множество допълнителни здравословни ползи освен загуба на тегло по-бързо. Органично съединение допълнително доставки и действа като мощен антиоксидант към разрушителните свободни кислородни радикали опасности.

Заради начина, по който здравето на клетъчните разработи през предишното десетилетие, науката сега се фокусира върху свободните радикали като един от основните нарушители на качество на лошо здраве и дълголетие в света днес. Освен подпомагане в подкрепа на уравнителни нивата на кръвната захар, зелено кафе на зърна екстракт днес твърдят, че славата е му свойства за загуба на тегло. Въпреки това по отношение на добавки за допълнително тегло загуба тласък за изгаряне на мазнини не трябва да бъде първото средства за намаляване на теглото. Като д-р Оз, популярни телевизия лекарят заяви, Добавяне на тегло загуба продукт като екстракт от зелено кафе на зърна може по никакъв начин заместител за добро, качество, диета с изобилие на фитнес.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Как да купя екстракт от зелено кафе на зърна

Четири стъпки, за да следват преди да направят покупка:

1) Винаги изберете добавки, направени в САЩ или в Европа. Повечето марки се опитваме да скрием факта, че техните добавки се правят в Китай. Както може би знаете никой не контролира производителите в Китай и което води до много ниско качество добавки в нашата страна.

2) Избягвайте ефедрин. Не е тайна, че много производители се опитват да заменят екстракт от зелено кафе на зърна с ефедрин, който е много по-евтино.

3) Проверени. Винаги изберете проверените зелено кафе на зърна – това е вашата гаранция, че няма да се опита никакви странични ефекти и че ще достави тяло мечта, който искате.

4) Качество екстракт от зелено кафе на зърна трябва да струва поне $50. Да, естествените зелени кафе на зърна не са евтини (естествено съединение може да струва толкова висока, колкото $15,000 на един lbs). Така че ако искате изключителни резултати трябва да избягвате всичко, което е по-евтино от 50-60 долара. Моля, изберете друга добавка, ако тази сума на парите, ще ви постави в неудобно положение финансово.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт

Сключването на зелено кафе на зърна екстракт отзива

Нов момент е пристигнал в науката за храненето и здравето. Кой би помислил, че голяма част от нея ще се върти около чист зелено кафе на зърна екстракт, свързани с физически тегло загуба от започва да губи тегло с умерени темпове минус вземане на големи промени ще приключи с по-добри резултати в дългосрочен план и много по-здравословен начин на живот.

Въпреки, че когато е екстракт от зелено кафе на зърна като добавка за отслабване, там е само една минута сума на научните изследвания по отношение на такива вземания. Ако човек наистина иска да губи тегло, методичен подход към диета и начин на живот е важно.

Няма известни странични ефекти са били открити относно екстракт от зелено кафе на зърна, въпреки, че съставката кофеин в кафето на зърна може да предизвика хората да стават тревожни, по същия начин като една чаша силно кафе ще направя така че е винаги разумно да изберете добавки без кофеин в тях, които ще сигурно ви от тези възможни незначителни странични ефекти от кофеин.

Същото като всяка друга хранителна добавка, един трябва да консултират си лекар преди да премине на всяка загуба на тегло план за най-добрия възможен резултат. Също така не забравяйте, че не може да знае текущата физическото си състояние, така този сайт трябва да бъде строго счита за общи познания само. Винаги трябва да говоря с лекаря си преди да се опитате добавка.

Отговорности: Моля обърнете внимание, че никой от информацията, предоставена по-горе е проверени и потвърдени от FDA. този сайт няма намерения за диагностициране и лечение на хора. Този сайт не може да бъде заместител на професионален лекар съветва. Винаги се консултирайте с вашия лекар, ако не сте сигурни за един от добавки, които искате да опитате. Също така резултатите, обсъдени на този сайт може да не е типичен и те не гарантират, че ще ги постигне.

Щракнете тук, за да купуват на зелено кафе на зърна от официалния сайт


Търси “зелени кафе на зърна екстракт – добавка за загуба на тегло”


Статии за “зелени кафе на зърна екстракт – добавка за загуба на тегло”