пиене на чай за отслабване?

Повечето от нас се насладите на чаша чай, но може любимата напитка на нацията ни смени тези излишните килограми да помогне?

Забравете последната мода диета и упражнения. Според последните hype, изглежда, губи тези над паунда може да бъде толкова лесно, колкото да седя и пиене на чай цял ден. Това звучи като идеалното решение за една нация, която вече има здрава връзка с чайника-в действителност, средно, нас британци преминат огромен 165 милиона чаши чай на ден. Има само един проблем, въпреки че – ако пиене на чай е всичко необходимо, за да ни даде Холивуд органи, защо като нация, ние стават дебели?

За съжаление, това е мястото, където има уловка. Защото това не е нашия скромен купа на ПГ на Съвета или на Tetley които съобщава има правомощието да стопи паунда! Вместо това ние трябва да се обърнат към по-екзотични листа. И изненада, това е listers, които са довели начина!

Щракнете тук, за да купи зелен чай за отслабване

Стимулира обмяната на веществата

Докато всеки от Кейт Мос и Кайли Миноуг към Мадона и Роби Уилямс са били забелязани, с добър стар чаша чай за пиене, някои знаменитости са отишли, доколкото приводняване си редовно teabag за който предполагам помощи загуба на тегло.

Години Супермоделът Софи дал подкрепена пътя за отслабване brews, след като тя твърди, че пиенето на зелен чай увеличава метаболизма си, помага й да се откажа от с размер 16 до размер 12. По-скоро Виктория Beckman е взел в центъра на вниманието, следните слуховете, че тя напитки pu erh чай, древен китайски варя, която според сведенията помага да остане тънък и поддържа ви търсят по-млади!

Изгаряне на повече калории

Но докато зелен чай и pu erh чай са направени заглавия благодарение на техните последователи знаменитост, те не са единствените бири, които са били свързани с изместване на тези килограми. Едно бързо търсене в интернет разкрива има буквално стотици чайове, които претендират да ни помогнат да губят тегло – и повечето от тях са за далеч от чаша на Ърл Грей както можете да получите, когато става въпрос за вкус и разходи!

Сред един от най-популярните е Wulong или oolong – чай, която попада някъде между черен и зелен чай и съобщава повишава метаболизма.

Щракнете тук, за да купи зелен чай за отслабване

Басите енергия нива и метаболизъм

Porangaba чай е получил последните медиен интерес, след докладите, че бразилските мадами често го пия от плаж се намира в Рио. Варя, който се прави от листата на малко дърво в Amazon, очевидно потиска апетита, увеличава метаболизма и увеличава енергийните нива.

Загуба на тегло ползи

Чай Окинава е друг сорт, който често получава повишен за си загуба на тегло ползи. Но прочетете отвъд hype и това е просто разнообразие от зелен чай, който е често пиян от хора, живеещи на японския остров Окинава. Разбира се, хората, които живеят на този остров са известни като една от най-високата средна продължителност на живота в света и, до неотдавна, са имали малко проблеми със затлъстяване.

Но експерти смятат, добро здраве се дължи на редица фактори, включително ниски нива на стрес, редовната дейност в напреднала възраст и диета, която включва много риба, зеленчуци и соя – с други думи, техните дълголетие и тънък фигури не само до пиенето на зелен чай. Като по-западния начин на живот е приемане на острова, затлъстяването се превръща нарастващ проблем, независимо от навиците на пиене на чай!

Намаляване на холестерола, Detox и потискане на апетита

Feiyan чай – китайски билков чай, който включва зелен чай, lotus листа, cansia семена и растителни гъба – обещава огромен брой ползи за здравето и отслабване.

Както и претендира за подобряване на метаболизма, маркетингови материали показват, той ще намали кръвта мазнини и холестерол, намаляване на bloatedness, detox тялото и потискат апетита. За една малка чаша чай това са големи обещания, които до голяма степен се основават на неоснователни наука!

Щракнете тук, за да купи зелен чай за отслабване

Билков чай за отслабване

Добавяне към объркването са големия брой на билкови чайове, които понякога самите връзка със загуба на тегло, благодарение на специални билки, които те съдържат. Билкови чайове, които включват глухарче или коприва – две билки, които се считат за имат диуретични свойства – често твърдят, че елиминира излишната вода и така да се намали теглото. Чайове, които съдържат копър – една съставка, която съобщава потиска апетита – понякога правят претенции, свързани със загуба на тегло.

Иск за отслабване

Дори не е нужно да сърфирате в мрежата, да предприеме пътуване до Чайнатаун или посетете вашия местен здравословни храни магазин да се сдобият с отслабване чайове, много са вече на разположение в супермаркетите. Birt & на Еленка Figuro билков чай се предлага в Sainsbury и съчетава pu erh чай с Касия тора, apple, водна лилия листа, ориенталски вода живовляк, Tianyeju, кори от мандарина, notoginseng, китайски канела и карамфил.

И докато продуктът, очевидно не прави отслабване твърдят върху опаковката му, го заключим, загуба на тегло от подчертава, че е за хора, които се грижат за техните данни. Д-р Стюарт тънък плюс, също на разположение от Sainsbury’s, съчетава копър с липа листа, глухарче, царевица коприна, galangal корен, зелен овес и естествен портокалов аромат и твърди, че е наистина освежаващо начин да риташ започнете деня си и във форма.

Но като Варя наистина може да помогне да отслабнете?

Това звучи прекалено хубаво за да е вярно – и според повечето експерти, че наистина е така. В действителност някои билкови чайове могат наистина да направят повече вреда, отколкото полза, ако те включват някои билки, които имат диуретично и слабително ефекти. Прекомерно уриниране, диария и стомашни спазми може да бъде само някои от страничните ефекти, свързани с някои от по-необичайни чай препарати, които могат да бъдат закупени в мрежата или от практикуващи традиционната китайска медицина.

Щракнете тук, за да купи зелен чай за отслабване

Ограниченият научни доказателства

Там също е с ограничена научни доказателства, за да потвърди, че отслабване чайове действително работят да се пренасочат тези килограми. До този момент, повечето изследвания се е съсредоточила върху зелен чай. Зелени и черни чайове идват от едно и също растение-камелия sinensis- но на листата са обработени по различен начин.

Като резултат и двете чайове съдържат подобни количества на Флавоноидите, които действат като мощни антиоксиданти в тялото. Въпреки това поради обработка разлики, те съдържат различни типове на флавоноиди. Тъй като черен чай е ферментирал, флавоноиди имат по-сложна структура и се състои от theaflavins и thearubigins.

За разлика от неферментирал зелен чай съдържа флавоноиди наречен катехини, които имат по-опростена структура. Най-богата на тези катехини е епигалокатехин галат, или EGCG.

Заедно с кофеин – която се намира в зелен и черен чай-това се смята, че catechins, както и специално EGCG, са отговорни за отслабване действието на зелен чай. Следователно изследвания се фокусира върху тези съставки.

Мазнини мазнините свойства

За съжаление обаче, докато проучвания показват, че зелен чай може да намали мазнините и подпомагам метаболизъм, повечето работа е била извършена в епруветки или животни като плъхове и мишки. В действителност, много малко проучвания са разглеждали изгаряне на мазнини или тегло загуба на потенциал на зелен чай при хората – и в много случаи, въпреки че положителна връзка е установено между зелен чай потребление и загуба на тегло, тези изследвания са били лошо проектирани или само една шепа от темите, включени.

Щракнете тук, за да купи зелен чай за отслабване

Калория преброяване

Долната линия: по-добре направени клинични изследвания са необходими за здраво потвърждение на загуба на тегло ползи от зелен чай.

Циници твърдят, че всяка загуба на тегло ползи са вероятно до калория спестените от преминаване от млечно, сладки чаша черен чай на калории без чаша зелен или билков чай. И в действителност, това е възможно аргумент. Стандартен чаша чай с полуобезмаслено мляко и 1 ч.л. захар съдържа 38 калории.

Четири чаши дневно общо 152 калории, добавяйки до масивна 55,480 калории една година-в крайна сметка, достатъчно, за да ви помогне да губят 16 lb в една година, ако сте заменили тези чаши с калории без зелен чай! Плюс това шоколад диджестиви не вкус като добри със зелен чай!

Отслабване предимства трябва разследване

То е ясно, че ползи отслабване чай е необходимо по-нататъшно разследване, но това не бива да поставя на разстояние редовни приставката за пиене. Независимо дали предпочитате черен или зелен чай, има изобилие от доказателства, които предполагат, че и двете потенциално могат да се възползват здраве, благодарение на които съдържат антиоксиданти.

Щракнете тук, за да купи зелен чай за отслабване

Изчистване на ползи за здравето

Докато отслабване ползите от зелен чай остава неясна, голямо количество на солидни научни изследвания се е съсредоточила върху цялостната ползи за здравето на Флавоноидите в чая. Като резултат много здравни експерти сега показват, че като част от здравословния начин на живот, четири чаши, един ден може да помогне за защита на нашите органи от въздействието на свободните радикали – потенциално вредни молекули, които могат да увредят клетките. На свой ред това може да помогне за намаляване риска нашата от много здравословни проблеми, включително сърдечно-съдови заболявания, рак, инсулт, болестта на Алцхаймер и дори катаракта.

Чай е естествен източник на флуорид, минерал, който е важен за здрави зъби. И въпреки че зелени и черни чайове съдържат кофеин, здравни експерти казват, че има недостатъчно количество в чаша чай да предизвика диуретичен ефект. Като резултат агенция за хранителни стандарти, както и на британската диетична асоциация казват че чай се брои към нашите ежедневни течност изискване.

Така че, дори ако една чаша чай няма да ви тънък една нощ, шансовете са, че е няма да ви навреди. Нашият съвет: Сложете чайника, захар и бисквити и се наслаждавайте на любимите си варя!

Щракнете тук, за да купи зелен чай за отслабване


Търси “пиене на чай за отслабване?”


Статии за “пиене на чай за отслабване?”