правилното дозиране на Малина кетон за загуба на тегло

Малина кетони са съединения, които дават малини характерните си аромат. Те се използват в САЩ като ароматизантите в храните и се продават тук и в Япония като загуба на тегло добавки.

Малина кетони са химически подобен на капсаицин, съединение, което прави люти чушки горещо и се смята да изгаря мазнините. Чувал съм че търсенето им е бил поразителен, тъй като те са били споменати благоприятно на д-р Мехмет Оз телевизионна програма през февруари 2012.

Виждал съм само две проучвания да направите резервно копие на вземанията, че Малина кетони може да насърчава загуба на тегло, и двете изследвания са върху животни. Един, в което мишки са били хранени високо съдържание на мазнини диета и дава Малина кетони, предполага, че съединенията подобрява инсулиновата чувствителност и намалени мазнини в черния дроб чрез разбиване на мастните клетки. И едно проучване от Корея установи, че те подсилен секреция от мастните клетки на адипонектин хормон, който регулира обработката на захар и мазнини.

Тези проучвания може да докаже, че Малина кетони насърчава загуба на тегло при мишки, но ние имаме доказателства, които предполагат, че добавки са безопасни и ефективни при хората. Д-р Оз показа някои преди и след снимки на жени, които твърдят, че са загубили тегло като Малина кетон добавки, но той обясни, че всички жени също намаляване на калории и упражнява.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт

Дозата на Малина кетони се препоръчва за загуба на тегло е 100 до 300 mg/ден, еквивалентно на това, което работи в лабораторни мишки. Цената на тези капсули съобщава варира от $20 до $60 на месец в зависимост от дозата, вземаш. Според мен всяка цена е твърде висока за продукти, които не са доказано, че работи. Един от най-новите продукти на Малина кетон изглежда още по-пресилено от добавки – диета лосион за тяло да се прилага върху кожата да изгаря мазнините без да се вземат хапчета.

Аз съм виждал проучвания, показващи, че триене диета Малина кетон лосион в кожата е ефективен. Въпреки това съобщава изследователи в Япония през 2008 че пускането Малина кетон лосион за скалпа нараства косата на половината от група 10 хора с алопеция (косопад) и че когато се прилагат на лицето тя подобрява еластичността на кожата в бузите на пет жени. Резултатите от това изследване, много малки все още не са дублирани.

Текуща промоция на Малина кетони е подобен на миналото ентусиазъм за различни други така наречени чудо добавки каза за насърчаване на загуба на тегло. За съжаление, няма още магия хапче, че ще се стопи паунда. Загуба на тегло е трудна работа, която успява само когато постоянно намаляване на калориите от вашата диета и горят някои на редовни физически упражнения.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт

Какво е правилното дозиране на Малина кетон за загуба на тегло?

След като един епизод на д-р Оз Покажи за невероятно силата на моя любим червени плодове, аз трябваше да се направят някои изследвания и да видим какво правилното Малина кетони дозата е за максимално здравето полза. Надявах се мога просто да ям повече плодове, защото аз наистина ги харесвам. За съжаление открих, че имате нужда някъде около 90 lbs на плодове, за да получите сумата, която трябва да получат ползите за здравето. Дори и ако мога да ям толкова много, аз съм сигурен, че не могат да си позволят да купуват много.

Така че какъв е минималният ефективен Малина кетони дозата е 100 mg на ден. Тази сума е необходима, защото тя отнеме значително количество да направите вашата клетка освободи мазнини по-ефективно и регулира метаболизма си. Ако не виждате 100 мг за обслужването, може би трябва да опитате друга добавка.

Преди да вземе решение за добавка, има още едно нещо, което трябва да помисля-качество. Аз прочетох, че Малина кетон е на най-скъпите естествена храна вкус и може да струва $20,000 на кг. Ако получавате бутилка добавки за $10, това вероятно не е много високо качество и вие няма да получите на ползите, които имате нужда.

Е, това е за всичко, което имам за този блог пост. Долната линия е, че правилното Малина кетони дозата е поне 100 мг на ден.

Щракнете тук, за да си купите малини кетон от официалния сайт


Търси “правилното дозиране на Малина кетон за загуба на тегло”


Статии за “правилното дозиране на Малина кетон за загуба на тегло”