African Mango Dieta Pentru Pierderea în Greutate

De fapt, unele includ unele ştiinţa destul de credibile, pretenţiile şi sunt ieftine şi destul de uşor să încercaţi că doar despre oricine le poate da o fire pentru a le testa. Astfel este cazul cu supliment de dieta nou touted African Mango.

Acest lucru a fost dat un impuls datorită avizarea de profil înalt de un Dr. Oz. Ştii că Dr. Oz a fost catapultat la faima prin sale apariţii pe Oprah Winfrey show. El este acum star al lui DR. OZ SHOW care dispune de el în spital scrubs dându-ne sfaturi nu-prostii de şedere sănătoase, pierde în greutate, şi de viaţă mai.

Înapoi în septembrie 2010, Dr. Oz a făcut un segment despre African Mango, un fruct destul de recent descoperite, că el crede că este răspunsul pe care unii au căutat să vărsat cele de lire sterline nedorite şi trăi o viaţă mai sănătoasă, mai.

El de fapt touted African Mango ca un supliment de descoperire şi chiar un miracol în vă medicament Cabinet.

WOW… acestea sunt unele declaraţii destul de îndrăzneţ, mai ales venind de la un medic legitime şi unul fiind recunoscute ca Dr. Oz. Dieta de mango cererile au fost fundamentate pe Dr bun ii pe Arată atunci când unul dintre alte medici în spectacol, Dr. Tanya Edwards, încercat pastile de dieta African mango. Mult spre surprinderea ei, ea a pierdut un total de 7 kilograme in prima luna fără au schimbat nimic despre o dietă sau exerciţiu de rutină. Asta pare o cantitate destul de barosan de greutate a pierde pentru a lua doar o pilula singur.

Dr. Oz are merge pe pentru a avertiza oamenii, cu toate acestea, că nu toate Mango African este creat egal.

Ori de câte ori o noua dieta manie hit-uri, sunt, probabil, de două ori mai multe firme se grăbesc să piaţă cu ceva care pretinde să aibă ingrediente care într-adevăr nu. Acest lucru este cu siguranţă cazul cu dieta African mango. Dr. Oz avertizează cei interesaţi în verificarea aceasta dieta noi să vă asiguraţi că le achiziţionează un produs care conţine pur Irvingia Gabonensis, care este cheia extract de African mango de fructe. Asiguraţi-vă că este liber de umplutură, aditivi sau ingrediente artificiale. Stai departe de adăugat ingrediente care sunt deloc necesare pentru mango African să lucreze, şi a putea actually a face tu un deserviciu de a face să vă simţiţi nervozitate.

De asemenea, Feriţi-vă de oferte gratuite de studiu, cele mai multe dintre acestea sunt înşelătoriilor. Ele pot fi foarte greu pentru a anula şi de obicei au foarte puţin reale African Mango seminţe în ele. Unele dintre African mango clienţi, acolo sunt de fapt doar fronturi pentru o oferta de încercare gratuită African mango înşelătorie.

Citiţi ingredientele şi -ţi faci temele, deoarece în cazul în care veţi obţine adevărata afacere, poti pierde cateva kilograme.

Click aici pentru a cumpăra African Mango de la site-ul oficial

Deci, ce este atât de special despre Mango African pur oricum?

African Mango, care sunt, de asemenea, cunoscut ca dikka nuci sau Irvingia, sunt nativi din Guineea padurile tropicale din Africa de Vest. Băștinașii din această regiune pot să vă spun acest naturale de fructe şi seminţe conţine au fost folosite de sute de ani de triburile africane pentru scopuri medicale.

Acestea salbatic crescut fructele sunt comestibile sunt destul de asemănătoare tradiţionale mango şi, de asemenea, să poarte proteine. Fructe cu coajă lemnoasă cultivate de plante sunt recoltate şi uscate, astfel încât acestea sunt conservate. Apoi acestea pot fi vândute în totalitatea lor, sau sunt la sol într-un praf care poate fi folosit pentru a face o pasta, folosit la gatit. Pasta este folosit chiar şi în regiunile nativ pentru a crea delicioase produse de panificaţie, uleiuri şi alte produse.

Misto lucru despre acest regim alimentar special este că fondarea sa nu este chimice, dar pur şi simplu un fruct foarte sănătos. De fapt, beneficiile pentru sănătate real de acest fruct minune vine de la extras din semintele sale.

Extract de seminţe de African mango a fost descoperit de a avea un efect semnificativ asupra scăderea colesterolului, mai precis LDL sau lipoproteine cu densitate scăzută şi trigliceridelor (cholesterols rele), creşterea HDL (colesterol bun), şi chiar ajută oamenii să piardă în greutate.

Click aici pentru a cumpăra African Mango de la site-ul oficial

Cum African Mango lucrări

Mai mult de cercetare se face pe diferite ingrediente găsite în fructe şi seminţe de sale, dar până în prezent, cercetarea a fost promiţător. De cercetare indică faptul că cantitati mari de fibre solubile ajută încetini absorbţia de zahăr din sânge.

Fibre solubile, de asemenea, se leagă cu acizi biliari în intestine şi excreta-le din organism. Acest forţele ficatului de a creşte metabolismul de grăsimi şi colesterol să producă mai mult bilă acizi, arderea grăsimilor stocate şi scăderea nivelului de colesterol rau.

De cercetare a constatat de asemenea că extractele creşte nivelul de hormon anti-inflamatorii adiponectin, care este legat de riscuri mai mici de diabet zaharat şi boli cardiovasculare. Adiponectin este secretat de celulele de grăsime pentru a creşte metabolismul grăsimilor şi celulare absorbţia de zahăr din sânge.

În cele din urmă, a fost, de asemenea, o creştere observate în valoare de leptina în organism, hormon responsabil pentru reglarea poftei de mâncare.

Cum funcţionează leptina

Leptina este un hormon făcut în interiorul celulelor adipoase, care joacă un rol în poftei de mâncare. Practic, aceasta este ceea ce se întâmplă:

Leptina scad, alimente arata uimitor şi suntem mâncare în jos. Cam ca atunci când Pepé Le Pew vede ceea ce pare a fi un sconcs feminin, este de fapt Penelope Pussycat cu o dungă alb pictat pe ei spate. Ea arata uimitor să Pepé şi el nu poate rezista ei. La fel ca alimente este greu de a rezista cu leptina scăzut.

Atunci când nivelul de leptina creşte, Premiul nu arata la fel de bun şi ne-am opri din mancat. Ca atunci când Penelope Pussycat dungă albă spală şi Pepé dă-te chase.

Atunci când se iau African mango plus supliment această problemă va fi un lucru de domeniul trecutului. Supliment de mango asigură nivelul de leptina exact în cazul în care acestea ar fi dacă tu nu au fost dieting – făcând astfel mult mai uşor pentru a vă la dieta ta.

Click aici pentru a cumpăra African Mango de la site-ul oficial

Concluzie privind African Mango-Irvingia Gabonensis

Există mai multe motive ar trebui să alegeţi supliment de dieta African mango peste alte produse pierdere în greutate:

  1. Dovedit ştiinţific pentru a îmbunătăţi pierdere în greutate. Studiile clinice au arătat 5-7 la sută scădere în greutate corporală, în numai o lună.
  2. Pare a induce pierderea de grăsime, fără nici o nevoie pentru a schimba dieta sau exercitarea de rutină.
  3. Făcute de la o substanţă naturală găsit în African mango de fructe.
  4. În condiţii de siguranţă de utilizat-nu are efecte secundare cunoscute mango African. (Cu toate acestea, există câteva rapoarte de creşterea libidoului) Un supliment, care vă ajută să verse de lire sterline şi se simt mai sexy? Suna bine pentru noi!
  5. Ajută stimulează metabolismul de grăsime şi, de asemenea, îmbunătăţeşte profilul lipidic corpul dumneavoastră, inclusiv reducerea nivelului de colesterol sânge rău.
  6. Foarte recomandat de Dr. Mehmet Oz, precum şi alte medicilor şi profesioniştilor din domeniul sănătăţii.

Dr Oz African mango a primit comentarii minunat, cu sale utilizatori care pretind a fi crescut de energie şi -au pierdut o cantitate considerabilă de greutate fără a schimba nimic pe dieta şi stilul de viaţă. Ei au simţit, de asemenea, mai sigure şi mai încrezător despre organismele lor şi sunt fericit despre extract de efecte pozitive asupra sănătăţii lor.

Extractul este destul de ieftine pentru a achiziţiona şi având în vedere că trebuie doar să înghită unu-două pastile pe zi pentru a obţine toate beneficiile, are sens pentru a ridica o sticlă pentru tine şi vedea prima dacă dieta African mango este răspunsul pierdere în greutate au fost căutarea pentru.

Principalul lucru de reţinut este că atunci când ia supliment African mango, ai de gând pentru a obţine un impuls mare pentru metabolismul.

Pune pur şi simplu, dacă vă decideţi să ia acest supliment zilnic (pe care tu ar trebui să facem conform instrucţiunilor) metabolismul tau va fi mai activ, astfel Activarea vă arde mai multe calorii şi pierde în greutate mai uşor decât tine ar fi pe cont propriu.

Click aici pentru a cumpăra African Mango de la site-ul oficial

African Mango studii clinice

Criticii de Irvingia gabonensis susţin că produsul este o înşelătorie, la fel ca multe alte pierdere în Greutate Suplimente. Dar cu o cercetare ştiinţifică de rezervă pentru beneficiile sale, Irvingia gabonensis este un produs de pierdere în greutate adevărată şi dovedit.

Un studiu publicat în lipide în jurnalul de sănătate şi boală în 2005, a constatat că studiu de participanţi, care au primit African mango extrage de trei ori pe zi a pierdut aproximativ 5% din greutatea corpului lor într-o lună. Spre deosebire de participanţi studiu care a primit un placebo şi a pierdut doar 1% din greutatea corpului lor.

Apoi într-o cercetare preliminară publicate în 2009 în Jurnalul lipide în sănătate şi boală, 102 supraponderali, bărbaţi şi femei au fost observate de 10 săptămâni. Ei au fost împărţite în două: un grup de placebo şi un grup care primeşte 350 mg extract standardizat de gabonensis (IGOB131) Irvingia.

Până la sfârşitul de 10 săptămâni, cei care au avut Irvingia gabonensis extracte pierdut o medie de 28 de lire sterline în comparaţie cu pierderea 1 jumătate de kilogram în grupul placebo. A fost, de asemenea, o scădere semnificativă în lor grasime, nivelul de colesterol si circumferinta taliei. Grăsime corporală a fost determinată prin bioelectric Impedanţă de analiză. Acest studiu, de asemenea, remarcat faptul că extractul de IGOB131 a avut un efect pozitiv asupra leptina.

Pe baza acestui studiu, o doză de 1.05 g brut Irvingia gabonensis extract, IGOB131 este recomandat pentru scaderea colesterolului.

Studiile medicale clinice au arătat că după o lună sau aşa de utilizare, oamenii ar putea pierde până la zece lire sterline şi a avut o creştere în energie la spre cizme. De asemenea, mulţi oameni afişate o reducere în colesterol si o explozie de energie care poate fi explicată numai prin utilizarea lor de African mango.

Mulţi participanţi au arătat o creştere în metabolismul lor, care, după cum ştim, poate ajuta la reducerea grasime. În timpul African mango studiu mai nu creşte nivelul lor exerciţiu sau reduce aportul caloric, dar au văzut încă pierdere în greutate.

Click aici pentru a cumpăra African Mango de la site-ul oficial


Cautari pentru “African Mango Dieta Pentru Pierderea în Greutate”


Articole pe aceeași temă pentru “African Mango Dieta Pentru Pierderea în Greutate”