Afrikansk Mango Kost For Vægttab

Faktisk nogle omfatter nogle temmelig troværdig science, fordringer og billige og nemme nok at prøve, kun om nogen kan give dem en Hvirvel afprøve dem ud. Det er tilfældet med nyligt fylder kost supplementet afrikansk Mango.

Dette har fået et løft takket være den høj profilerede påtegning af én Dr. Oz. Bekendt Dr. Oz blev slynget til berømmelse via sin optræden på the Oprah Winfrey show. Han er nu star af sit eget DR. OZ SHOW som omfatter ham på hospitalet i kvælstofpåvirkede giver os no-nonsense rådgivning om opholder sig sunde, at tabe vægt, og lever længere.

Tilbage i September 2010, Dr. Oz gjorde et segment om den afrikanske Mango, en forholdsvis nyopdaget frugt, som han mener er svaret nogle har søgt for at kaste dem uønsket pund og leve et sundere og længere liv.

Han mener egentlig afrikansk Mango som et gennembrud Supplement og endda et mirakel i din medicin kabinet.

WOW… det er nogle temmelig fed erklæringer, især kommer fra en legitim læge og et som anerkendt som Dr. Oz. Mango kosten påstande blev dokumenteret på den gode Dr’s Vis, da en af de andre læger i showet, Dr. Tanya Edwards, forsøgte afrikansk mango kost piller. Meget til sin overraskelse tabte hun 7 pund i alt i den første måned uden at have ændret noget om sin kost eller udøve rutine. Det forekommer at være en temmelig stor mængde vægten til at tabe til kun at tage en enkelt pille.

Dr. Oz går at advare folk, men at ikke alle afrikanske Mango er skabt lige.

Når en ny kost craze hits, er der sandsynligvis dobbelt så mange selskaber, der skynder sig til markedet med noget, der HÆVDER at have ingredienser, det virkelig ikke. Det er bestemt tilfældet med den afrikanske mango kost. Dr. Oz advarer dem interesseret i tjekker dette nye kost for at sikre de køber et produkt, der indeholder ren Irvingia Gabonensis, som er nøglen til udtræk af afrikansk mango frugt. Sørg for, at det er gratis af fyldstoffer, tilsætningsstoffer eller kunstige ingredienser. Holde sig fra tilsat ingredienser, der slet ikke kræves for det afrikanske mango arbejde og kan faktisk gøre du en bjørnetjeneste ved at gøre du føler dårlig.

Også vogte os for gratis tilbud, de fleste af disse er svindel. De kan være meget svært at annullere og har typisk meget lidt faktiske afrikansk Mango frø i dem. Nogle af de afrikanske mango anmeldelser steder derude er faktisk bare ‘fronter’ til en gratis prøvetilbud afrikansk mango fidus.

Læs ingredienserne og gør dit hjemmearbejde, fordi hvis du får the real deal, kan du miste et par pounds.

Klik her for at købe afrikansk Mango fra officielle hjemmeside

Så hvad er så specielt om ren afrikansk Mango anyways?

Afrikansk Mango, som er også kendt som ‘dikka nuts’ eller Irvingia, findes de guineanske regnskove i Vestafrika. Oprindelige indbyggere af denne region kan fortælle denne naturlige frugt og frø indeholder har benyttet i hundredvis af år afrikanske stammer til medicinske formål.

Disse vildt dyrkes frugter er spiselige og er helt magen til de traditionelle mango og også bære protein. Nuts dyrket planter er høstet og tørret så de bevares. Så de kan blive solgt i deres helhed, eller er jorden til et pulver, som kan bruges til at oprette et sæt, anvendes i madlavning. Pastaen bruges selv i native regioner til at oprette lækre husholdningsmaskiner, olier og andre produkter.

Det smarte ved denne særlige kost er dets fundament ikke kemikalier, men blot en virkelig sund frugt. De reelle sundhedsmæssige fordele ved dette vidunder frugt kommer faktisk fra ekstraktet af sine frø.

Afrikansk mango frø ekstrakt er blevet opdaget at have en betydelig virkning på at sænke kolesteroltal, mere specifikt LDL eller low density lipoproteiner og triglycerider (de dårlige cholesterols), øge HDL (god kolesterol), og selv hjælper folk tabe.

Klik her for at købe afrikansk Mango fra officielle hjemmeside

Hvordan afrikansk Mango værker

Mere forskning sker på de forskellige ingredienser, der findes i frugt og dens frø, men hidtil har forskningen været lovende. Forskning viser, at de store mængder af opløselige fiber hjælper bremse absorption af blodsukker.

Opløselig fiber også binder med galdesure salte i tarmene og excretes dem ud af kroppen. Dette styrker leveren til øger metabolismen af fedt og kolesterol at producere flere galdesure salte, brænding lagrede fedtstoffer og at sænke niveauet for dårlige kolesterol.

Research fandt også, at ekstrakter øge adiponectin anti-inflammatory hormon, der er forbundet med lavere risiko for diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Adiponectin secreted af fedt-celler til øger metabolismen af fedtstoffer og cellulære absorption af blodsukker.

Endelig var der også en observeret stigning i leptin i kroppen, det hormon, der er ansvarlig for at regulere appetit.

Hvordan Leptin fungerer

Leptin er et hormon, der er foretaget i fedt celler som spiller en rolle i appetit. Dybest set er hvad der sker:

Når leptin niveau falder, fødevarer ser fantastisk og vi chow ned. Kinda ligesom når Pepé Le Pew ser, hvad der synes at være en kvindelig skunk, det er faktisk Penelope Pussycat med en hvid stribe malet ned hende tilbage. Hun ser fantastisk til Pepé, og han kan ikke modstå hende. Meget ligesom mad er svær at modstå med lav leptin.

Når leptin niveau stige, prisen ser ikke så godt og vi holde op med at spise. Gerne når Penelope Pussycat hvid stribe vasker væk og Pepé giver op til chase.

Når du tager den afrikanske mango plus tillæg bliver netop dette problem en fortiden. Tillægget til mango sikrer din Leptin niveau forbliver præcis hvor de ville være Hvis du ikke var slankekur – således at gøre det meget lettere at holde dig på din kost.

Klik her for at købe afrikansk Mango fra officielle hjemmeside

Konklusion om afrikansk Mango – Irvingia Gabonensis

Der er flere årsager til skal du vælge afrikansk mango kost supplement over andre vægt tab produkter:

  1. Videnskabeligt bevist for at forbedre vægttab. Kliniske undersøgelser viste 5 til 7 pct. fald i kropsvægt i kun et måned.
  2. Synes at fremkalde fedt tab uden behov for at ændre din kost eller udøve rutine.
  3. Fremstillet af naturlige stoffer fundet i afrikansk mango frugt.
  4. Sikre at bruge – ingen kendt afrikansk mango bivirkninger. (Men der er få rapporter om øget libido) Et supplement, der hjælper dig med at kaste pund og føler sexede? Lyder godt til os!
  5. Hjælper boosts fedt metabolisme og forbedrer også din krop lipid profil, herunder at sænke ondt blod kolesterol niveauer.
  6. Stærkt anbefalet af Dr. Mehmet Oz samt andre læger og sundhedspersonale.

Dr. Oz afrikansk mango har fået fantastiske anmeldelser, med sine brugere, hævder at have øget energi og har mistet en betydelig vægt uden at ændre noget i deres kost og livsstil. De har også følt mere sikker og tillidsfulde om deres organer og er glade for Ekstraktets positive virkninger på deres sundhed.

Ekstraktet er temmelig billigt at købe, og i betragtning af at du kun behøver at sluge en til to piller om dagen at få alle fordelene, det er fornuftigt at afhente en flaske til dig selv og se førstehåndsoplysninger, hvis den afrikanske mango kost er vægt tab svar du har søgt efter.

Det vigtigste at huske er, at når du tager den afrikanske mango tillægsydelse, du vil få et stort løft dit stofskifte.

Sagt, hvis du beslutter at tage dette supplement på daglig basis (som du bør gøre instrukser) dit stofskifte bliver mere aktive, således gør det muligt at brænde fra flere kalorier og taber vægt lettere end du ville på din egen.

Klik her for at købe afrikansk Mango fra officielle hjemmeside

Afrikansk Mango kliniske undersøgelser

Kritikere af Irvingia gabonensis hævder, at produktet er en fidus, ligesom mange andre vægttab kosttilskud. Men med en videnskabelig forskning til at sikkerhedskopiere sine ydelser, Irvingia gabonensis er en sand og gennemprøvede vægt tab produkt.

En undersøgelse offentliggjort i lipider i sundhed og sygdom journal i 2005, fundet, at undersøgelse deltagere, der har modtaget afrikansk mango udtrække tre gange om dagen tabte ca. 5 procent af deres kropsvægt i en måned. I modsætning til undersøgelse deltagere, der fik placebo, og kun mistet 1 procent af deres kropsvægt.

Derefter i en indledende research, udgivet i 2009 i kladden lipider i sundhed og sygdom, blev 102 overvægtige mænd og kvinder observeret i 10 uger. De var opdelt i to: en placebo-gruppen og en gruppe, der modtager 350 mg standardiseret (IGOB131) Irvingia gabonensis ekstrakt.

Ved udgangen af 10 uger tabte dem, der havde Irvingia gabonensis ekstrakter et gennemsnit på 28 pund sammenlignet med 1 pund tab i placebo-gruppen. Der var også et betydeligt fald i deres kropsfedt, kolesterol niveauer og taljen omkreds. Kropsfedt var fedtfrie bioelectric impedans analyse. Denne undersøgelse bemærkede også, at IGOB131 ekstrakten havde en positiv effekt på leptin niveau.

Baseret på denne undersøgelse en dosis af 1,05 g rå Irvingia gabonensis udpakning, IGOB131 anbefales til lavere kolesterol.

Kliniske medicinske forsøg har vist at mennesker efter en måned eller deromkring af brug, kan miste op til ti pund og havde en stigning i energi til at starte. Desuden vises mange mennesker en reduktion i kolesterol og en burst af energi, kan kun forklares ved deres brug af afrikansk mango.

Mange deltagere viste en stigning i deres stofskifte, der, som vi alle ved, kan hjælpe med at reducere dit fedt. Under den afrikanske mango undersøgelse mest ikke øge deres udøvelse eller formindske deres kaloriefattige indtag, men så de stadig vægttab.

Klik her for at købe afrikansk Mango fra officielle hjemmeside


Søger efter “Afrikansk Mango Kost For Vægttab”


Relaterede artikler til “Afrikansk Mango Kost For Vægttab”