Afrikanska Mango Diet För Viktminskning

I själva verket vissa omfattar vissa ganska trovärdig vetenskap, fordringar och är billigt och enkelt att prova att bara om någon kan ge dem en igen att testa dem. Så är fallet med tillägget som nyligen skryter diet afrikanska Mango.

Detta har fått ett uppsving tack vare hög profil påskrift av en Dr. Oz. Du vet Dr. Oz var slungats till berömmelse via sina framträdanden på Oprah Winfrey show. Han är nu star of sin egen DR. OZ SHOW med honom på sjukhuset scrubs ger oss no-nonsense råd om vistas friska, att förlora vikt och lever längre.

Tillbaka i September 2010, Dr. Oz gjorde ett segment om den afrikanska Mango, en ganska nyupptäckt frukt som han anser är svaret några har letat för att sprida de oönskade pund och leva ett friskare, längre liv.

Han marknadsförs faktiskt afrikanska Mango som ett genombrott komplement och ännu ett mirakel i din medicin skåp.

WOW… de är några ganska fet uttalanden, särskilt kommer från en legitim läkare och en som identifieras som Dr. Oz. Mango kost fordringar var underbyggda på bra Dr’s visa när en av de andra läkarna på show, Dr. Tanya Edwards, försökte afrikanska mango diet pills. Mycket till sin förvåning förlorade hon totalt 7 pund 1 månad utan att ha ändrat någonting om sin kost eller Motion rutin. Som verkar vara en ganska stor mängd vikt att förlora för att bara ta ett enda piller.

Dr. Oz går att varna folk, men att inte alla afrikanska Mango är skapade lika.

När en ny diet craze träffar, finns det förmodligen dubbelt så många företag att skynda till marknaden med något som PÅSTÅR sig har ingredienser som det verkligen inte. Detta är säkerligen fallet med den afrikanska mango kosten. Dr. Oz varnar dem som är intresserade i denna nya kost för att se till de köper en produkt som innehåller ren Irvingia Gabonensis, som är nyckeln vid utcheckning extrakt av afrikanska mango frukt. Kontrollera att den är fri från fyllmedel, tillsatser eller artificiella ingredienser. Bo från tillagda ingredienser som inte alls krävs för den afrikanska mango att arbeta, och kan faktiskt gör du en otjänst genom att du känner hoppig.

Också akta oss för gratis testversion erbjudanden, de flesta av dessa bedrägerier. De kan vara mycket svårt att avbryta och har oftast väldigt lite faktiska afrikanska Mango utsäde i dem. Några av de afrikanska mango recensioner platserna ute är faktiskt bara fronter för en rättegång GRATISERBJUDANDE afrikanska mango scam.

Läs ingredienserna och göra dina läxor, eftersom om du får det real deal, kan du förlora några pund.

Klicka här för att köpa afrikanska Mango från officiella hemsidan

Så, vad är så speciellt ren afrikanska Mango ändå?

Afrikanska Mango, som är även känd som dikka nötter eller Irvingia, är inbyggt i Guineas regnskogar i Västafrika. Inhemska invånarna i regionen kan berätta denna naturliga frukt och frön innehåller har använts i hundratals år av afrikanska stammar för medicinska ändamål.

Dessa vilt odlade frukter är ätliga och liknar helt den traditionella mango och även bära protein. Nuts odlas av växterna skördas och torkas så att de bevaras. Sedan de får säljas i deras helhet eller är marken till ett pulver som kan användas till att göra en pasta, används i matlagning. Klistra in används även i native regioner för att skapa läckra bröd, oljor och andra produkter.

Det coola här särskilt kost är att grunden inte är kemikalier, utan helt enkelt en riktigt frisk frukt. Verklig hälsa fördelarna med denna wonder frukt kommer faktiskt från utdraget ur dess frön.

Afrikanska mango frön extrakt har upptäckts har en betydande inverkan på sänka kolesterol, mer specifikt LDL eller låg densitet lipoproteiner och triglycerider (de dåliga cholesterols), ökade HDL (bra kolesterol), och även att hjälpa människor som förlorar vikt.

Klicka här för att köpa afrikanska Mango från officiella hemsidan

Hur afrikanska Mango verk

Mer forskning som görs på de olika ingredienser som återfinns i frukt och dess frön men hittills har forskningen har varit lovande. Forskning visar att de höga belopp av löslig fiber hjälper fördröja absorptionen av blodsocker.

De lösliga fiber också binder med galla syror i tarmen och excretes dem från kroppen. Detta tvingar levern att öka metabolismen av fetter och kolesterol att producera mer galla syror, bränna lagrade fetter och sänka de onda kolesterolet.

Forskning fann också att extrakt av ökar halterna av antiinflammatoriska hormon adiponectin, som är kopplad till lägre riskerna för diabetes och hjärt-kärlsjukdomar. Adiponectin är utsöndras av fettceller att öka metabolismen av fetter och cellulära absorptionen av blodsocker.

Slutligen fanns det också en observerad ökning av leptin i kroppen, hormonet som ansvarar för att reglera aptiten.

Hur Leptin fungerar

Leptin är ett hormon som gjort inuti fettceller som spelar en roll i aptit. Detta är i stort sett vad som händer:

När leptin nivån faller, mat ser fantastiskt och vi chow ned. Kinda like när Pepé Le Pew ser vad som verkar vara en kvinnlig skunk, det är faktiskt Penelope Pussycat med en vit rand målad ner tillbaka henne. Hon ser otroligt att Pepé och han kan inte motstå henne. Ungefär som att mat är svårt att motstå med låg leptin.

När leptin nivå stiga, priset ser inte så bra och vi sluta äta. Som när Penelope Pussycats vit rand tvättar bort och Pepé ger upp chase.

När den afrikanska mango plus tillägg blir detta speciella problem det förgångna. Tillägget av mango garanterar din Leptin-nivåer finns kvar exakt där de skulle vara om du inte bantning – vilket gör det mycket lättare att hålla dig på din kost.

Klicka här för att köpa afrikanska Mango från officiella hemsidan

Slutsats om afrikanska Mango – Irvingia Gabonensis

Det finns flera skäl bör du välja afrikanska mango diet tillägg över andra vikt förlust produkter:

  1. Vetenskapligt bevisat för att förbättra viktminskningen. Kliniska studier visade 5-7 procent minskning av kroppsvikten på bara en månad.
  2. Tycks förmå fett förlust utan behöver du ändra din kost eller Motion rutin.
  3. Tillverkad av ett naturligt ämne som finns i afrikanska mango frukt.
  4. Säkert att använda – inga kända afrikanska mango biverkningar. (Men det finns några rapporter om ökad libido) Ett komplement som hjälper dig att kasta pund och känner sig sexigare? Låter bra för oss!
  5. Hjälper ökar fat metabolism och även förbättrar din kropp lipid profil, inklusive sänka kolesterolhalten i bad blodet.
  6. Rekommenderas av Dr Mehmet Oz, liksom andra läkare och vårdpersonal.

Dr Oz afrikanska mango har fått fantastiska recensioner, med dess användare hävdar att ökat energi och har förlorat en betydande del av vikt utan att ändra något på sin kost och livsstil. De har också kände sig säkrare och mer övertygad om deras kroppar och är glada för att extrahera positiva effekter på deras hälsa.

Extraktet är ganska billiga att köpa och med tanke på att du bara har att svälja en till två tabletter per dag att få alla fördelar, det är vettigt att plocka upp en flaska för dig själv och se själv om den afrikanska mango kosten är vikt förlust svaret du har söka.

Viktigast att komma ihåg är att när du tar det afrikanska mango tillägget, du ska få ett enormt lyft för din ämnesomsättning.

Enkelt uttryckt, om du bestämmer dig att ta detta tillägg dagligen (vilket du borde göra enligt anvisningar) din ämnesomsättning kommer att vara mer aktiv, därmed aktiverar du bränna ut mer kalorier och förlora vikt lättare än du skulle på egen.

Klicka här för att köpa afrikanska Mango från officiella hemsidan

Afrikanska Mango kliniska studier

Kritiker av Irvingia gabonensis hävdar att produkten är en bluff, precis som många andra viktminskning kosttillskott. Men med en vetenskaplig forskning att säkerhetskopiera sina fördelar, Irvingia gabonensis är en sann och beprövade vikt förlust produkt.

En studie som publicerades 2005, fann att studien deltagare som fått afrikanska mango utdrag tre gånger om dagen i lipider i hälsa och sjukdom tidning förlorade cirka 5 procent av sin kroppsvikt i en månad. Till skillnad från studie deltagare som fick ett placebopreparat och bara förlorat 1 procent av sin kroppsvikt.

Sedan i en förberedande forskning som publicerades 2009 i journalen lipider i hälsa och sjukdom, observerades 102 överviktiga män och kvinnor i 10 veckor. De delades upp i två: en placebo-grupp och en grupp som tar emot 350 mg av standardiserade (IGOB131) Irvingia gabonensis extrakt.

I slutet av 10 veckor förlorade dem som hade Irvingia gabonensis extraherar ett genomsnitt på 28 pund jämfört med 1 pound förlusten i placebo-gruppen. Det fanns också en betydande minskning i kroppsfett, kolesterolhalten i blodet, och midjemått. Kroppsfett fastställdes med hjälp bioelectric impedans analys. Denna studie noterade också att det IGOB131 extraktet hade en positiv effekt på leptin nivåer.

Baserat på denna studie, en dos av 1,05 g rå Irvingia gabonensis extrahera, IGOB131 rekommenderas att sänka kolesterol.

Medicinska prövningar har visat att människor efter en månad eller så för användning, kan förlora upp till tio pund och hade en ökning i energi för start. Många människor visas också en minskning i kolesterol och en burst energi som bara kunde förklaras genom deras användning av afrikanska mango.

Många av deltagarna visade en ökning i sin metabolism, som vi alla vet kan hjälpa att minska ditt fett. Under den afrikanska mango studie mest inte höja sin övning eller minska deras caloric intag, men de såg fortfarande viktminskning.

Klicka här för att köpa afrikanska Mango från officiella hemsidan


Söker efter “Afrikanska Mango Diet För Viktminskning”


Relaterade artiklar för “Afrikanska Mango Diet För Viktminskning”