Afrikanske Mango Diett For Vekttap

Faktisk, noen inkluderer noen ganske troverdig vitenskap, krav og er billig og lett nok til å prøve at bare om noen kan gi dem en virvel å teste dem ut. Slik er tilfellet med den nylig spioneringen kosten supplement afrikanske Mango.

Dette har fått et løft takket være høy profil anbefaling av en Dr. Oz. Du vet Dr. Oz var catapulted til berømmelse via hans opptredener på Oprah Winfrey show. Han er nå stjernen i sin egen DR. OZ SHOW som har ham på sykehus scrubs gir oss no-nonsense råd om bo sunt, å miste vekt og leve lenger.

Tilbake i September 2010, Dr. Oz gjorde et segment om afrikanske Mango, en ganske nylig oppdagede frukt som han mener er svaret noen har vært på jakt etter for å kaste disse uønskede pounds og leve et sunnere og lengre liv.

Han faktisk spioneringen afrikanske Mango som et gjennombrudd Supplement og enda et mirakel i ditt Medicine Cabinet.

WOW… de er noen ganske fet uttalelser, spesielt kommer fra en legitim lege og en anerkjent som Dr. Oz. Mango diett krav ble underbygget på god Dr’s Vis da en av de andre legene på showet, Dr. Tanya Edwards, prøvde afrikanske mango slankepiller. Mye å overraske henne mistet hun totalt 7 pounds i den første måneden uten å ha endret noe om hennes diett eller trening rutine. Det virker en ganske betydelig mengde vekt å tape for bare å ta en enkelt pille.

Dr. Oz går å advare folk, men at ikke alle afrikanske Mango er skapt like.

Når en ny diett Mani treff, er det trolig dobbelt så mange selskaper som rush til markedet med noe som HEVDER å ha ingredienser som det virkelig ikke. Dette er absolutt tilfelle med afrikanske mango kosthold. Dr. Oz advarer dem som er interessert i å sjekke ut denne nye diett for å sikre at de kjøper et produkt som inneholder ren Irvingia Gabonensis, som er nøkkelen ekstrakt av afrikanske mango frukt. Kontroller at den er fri for fyllstoffer, tilsetningsstoffer eller kunstige ingredienser. Hold deg unna tilsatt ingredienser som kreves ikke i det hele tatt for afrikanske mango skal fungere, og kan faktisk gjøre deg en bjørnetjeneste ved å gjøre du føler deg nervøs.

Vær også oppmerksom gratis prøveversjon tilbud, de fleste av disse er svindel. De kan være svært vanskelig å avbryte og vanligvis har svært lite faktiske afrikanske Mango frø i dem. Noen av de afrikanske mango anmeldelser nettstedene der ute er faktisk bare ‘fronter’ for en gratis prøveperioden tilbyr afrikanske mango svindel.

Lese ingrediensene og gjøre lekser, fordi hvis du får den virkelige avtalen, du kan miste et par pounds.

Klikk her for å kjøpe afrikanske Mango fra offisielle nettsted

Så, hva er så spesielt med ren afrikanske Mango anyways?

Afrikanske Mango, som er også kjent som dikka nuts eller Irvingia, er innfødt til Guinea regnskogene i Vest-Afrika. Innfødte innbyggerne i regionen kan fortelle deg dette naturlige frukt og frø inneholder har blitt brukt i hundrevis av år av afrikanske stammer for medisinske formål.

Disse vilt dyrket frukt er spiselige og er ganske lik tradisjonelle mango, og også huske protein. Nøtter vokst av plantene er høstet og tørket slik at de blir bevart. Så de kan selges i sin helhet, eller er bakken inn i en pulver som kan brukes til å lage en lime, brukt i matlaging. Lim brukes selv i innfødte områder for å lage deilig brød, oljer og andre produkter.

Det kule tingen om dette bestemt diett er at dens fundament ikke er kjemikalier, men bare en veldig sunn frukt. Faktisk, de reelle helsemessige fordelene av dette lurer frukt kommer fra ekstrakt av frø.

Afrikanske mango frø ekstrakt har blitt oppdaget å ha en betydelig effekt på senke kolesterol, mer spesifikt LDL eller lav tetthet lipoproteiner og triglyserider (dårlig cholesterols), økende HDL (godt kolesterol), og selv hjelpe folk mister vekt.

Klikk her for å kjøpe afrikanske Mango fra offisielle nettsted

Hvordan afrikanske Mango Works

Mer forskning er gjort på de forskjellige ingrediensene som finnes i frukt og frø, men forskningen har hittil vært lovende. Forskning viser at store mengder løselig fiber bidrar til å bremse ned absorpsjon av blodsukker.

Løselig fiber også binder seg med gallesyrer i tarmen og skiller ut dem ut av kroppen. Dette tvinger leveren til å øke metabolismen av fett og kolesterol å produsere mer gallesyrer, brenne lagret fett og redusere nivået av dårlig kolesterol.

Forskningen fant også at ekstrakter øke nivåene av anti-inflammatorisk hormon adiponectin, som er knyttet til lavere risikoen for diabetes og hjerte-og karsykdommer. Adiponectin er skilt ut av fett celler å øke metabolismen av fett og mobilnettet absorpsjon av blodsukker.

Til slutt, det var også en observerte økning i mengden leptin i kroppen, hormonet er ansvarlig for å regulere appetitten.

Hvordan Leptin fungerer

Leptin er et hormon som er laget i fett celler som spiller en rolle i appetitten. I utgangspunktet er dette hva som skjer:

Når leptin nivåer faller, maten ser fantastisk og vi chow ned. Ganske like når Pepé Le Pew ser hva synes å være en kvinnelig skunk, det er faktisk Penelope Pussycat med en hvit stripe malt ned ryggen. Hun ser fantastisk å Pepé, og han kan ikke motstå henne. Mye som mat er vanskelig å motstå med lav leptin.

Når leptin nivåene stiger, prisen ser ikke så bra, og vi slutte å spise. Like når Penelope Pussycat hvit stripe vasker bort og Pepé gir opp jakten.

Når du tar den afrikanske mango pluss supplement vil dette problemet være en ting fra fortiden. Den mango supplement sikrer dine leptin forblir nøyaktig hvor de ville være hvis du ikke var slanking-dermed gjør det mye lettere å holde deg på kostholdet ditt.

Klikk her for å kjøpe afrikanske Mango fra offisielle nettsted

Konklusjon på afrikanske Mango-Irvingia Gabonensis

Det er flere grunner bør du velge afrikanske mango kosten supplement over andre vekttap produkter:

  1. Vitenskapelig bevist for å forbedre vekttap. Kliniske studier viste 5 til 7 prosent nedgang i kroppsvekt i bare en måned.
  2. Synes å indusere fett tap uten behov for deg å endre din diett eller treningsprogram.
  3. Laget av et naturlig stoff som finnes i afrikanske mango frukt.
  4. Trygt å bruke-ingen kjente afrikanske mango bivirkninger. (Men det er noen rapporter om økt libido) Et supplement som hjelper deg med å kaste pund og føler mer sexy? Høres bra ut for oss!
  5. Hjelper øker fettstoffskiftet og forbedrer også kroppens lipid profil, inkludert senke ondt blod Kolesterol nivåer.
  6. Sterkt anbefalt av Dr. Mehmet Oz, så vel som andre leger og helsepersonell.

Dr Oz afrikanske mango har fått fantastiske anmeldelser, med sine brukere som hevder å ha økt energi og har mistet en betydelig mengde vekt uten å endre noe på deres kosthold og livsstil. De har også følt mer sikker og trygg om kroppene deres, og er fornøyd med den ekstrakt positive effekter på deres helse.

Ekstraktet er ganske billig å kjøpe og vurderer at du bare måtte svelge en til to piller per dag for å få alle fordelene, det er fornuftig å plukke opp en flaske for deg selv og se førstehånds om afrikanske mango dietten er vekt tap svaret du har vært søker etter.

Det viktigste å huske er at når du tar den afrikanske mango supplement, du kommer til å få en kraftig forbedring å stoffskiftet.

Enkelt sagt, hvis du bestemmer deg å ta dette tillegget på daglig basis (som du bør gjøre i henhold til instruksjonene) stoffskiftet vil være mer aktiv, dermed muliggjør du å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt flere lett enn du ville på egen hånd.

Klikk her for å kjøpe afrikanske Mango fra offisielle nettsted

Afrikanske Mango kliniske studier

Kritikere av Irvingia gabonensis hevder at produktet er en svindel, akkurat som mange andre vekttap kosttilskudd. Men med en vitenskapelig forskning til å sikkerhetskopiere sine fordeler, Irvingia gabonensis er en sann og bevist vekttap produkt.

En studie publisert i lipider i helse og sykdom journal i 2005, fant at studiet deltakere som mottatt afrikanske mango trekke ut tre ganger om dagen mistet ca 5 prosent av sin kroppsvekt i en måned. I motsetning til studiet deltakere som fikk en placebo og mistet bare 1 prosent av sin kroppsvekt.

Deretter i en foreløpig forskning publisert i 2009 i journalen lipider i helse og sykdom, ble 102 overvektige, eldre menn og kvinner observert i 10 uker. De ble delt inn i to: en placebo-gruppe og en gruppe som mottar 350 mg av standardiserte (IGOB131) Irvingia gabonensis ekstrakt.

Ved slutten av 10 uker mistet de som hadde Irvingia gabonensis trekker ut et gjennomsnitt på 28 pounds i forhold til 1 pund tap i placebogruppen. Det var også en betydelig nedgang i kroppsfett, kolesterol nivåer, og midje omkretsen. Kroppsfett var fast bestemt på å bruke bioelectric impedans analyse. Denne studien har også bemerket at IGOB131-ekstrakt hadde en positiv effekt på leptin nivåer.

Basert på denne studien, en dose av 1.05 g råolje Irvingia gabonensis ekstrakt, IGOB131 anbefales å senke kolesterolet.

Kliniske medisinske studier har vist at etter en måned eller så av bruk, folk kunne miste opptil ti pounds og hadde en økning i energi å støvel. Mange mennesker vises en reduksjon i kolesterol og et utbrudd av energi som bare kunne forklares gjennom bruken av afrikanske mango.

Mange deltakere som viste en økning i metabolismen, som, som vi alle vet, kan bidra til å redusere fett. Under den afrikanske mango studie mest ikke øke deres trening nivåer eller redusere deres caloric inntaket, men de fortsatt så vekttap.

Klikk her for å kjøpe afrikanske Mango fra offisielle nettsted


Søker etter “Afrikanske Mango Diett For Vekttap”


Relaterte artikler for “Afrikanske Mango Diett For Vekttap”