Afrikkalainen Mango Ruokavalio Ja Laihtuminen

Jotkut sisältää joitakin melko uskottavan tieteen väitteet ja on halpa ja helppo kokeilla, että vain joku antaa heille pöllytä kokeiluun. Tämä pätee juuri mainostetut ravintolisän Afrikkalainen Mango.

Tämä on antanut vauhtia ansiosta yksi Dr. Oz korkean profiilin-merkintä. Tiedätte, että Dr. Oz oli sinkosi kuuluisuuteen kautta hänen esiintymisiä Oprah Winfrey Show. Hän on nyt tähti oman DR. OZ-ohjelma, joka tarjoaa hänelle sairaalassa pensaikot, antaa meille no-nonsense neuvoja pysyä terveenä, laihdutus ja elävät pidempään.

Vuonna syyskuu 2010 Dr. Oz teki segmentoida jokseenkin Afrikkalainen Mango, melko äskettäin löydetty hedelmä, joka hänen mielestään on jotkut lakkauttamaan niitä toivottuja kiloa etsiä vastausta ja terveempiä, enää elä.

Hän todella mainostetut Afrikkalainen Mango läpimurto täydentää ja jopa Miracle In Your Lääkekaappi.

WOW… ne ovat melko rohkea lausunnot, erityisesti tulevien oikeutettu lääkäri ja yksi tunnustettu Dr. Oz. Mango ruokavalio väittää oli perustelut hyvä tohtori on näyttää, kun yhtä lääkäriä show, Dr. Tanya Edwards, yrittänyt Afrikkalainen mango ruokavalio pillereitä. Paljon hänen yllätyksekseen hän menetti yhteensä 7 kiloa ensimmäinen kuukausi ilman muutettuaan mitään ruokavaliota ja kunto rutiini. Tämä tuntuu melko suuria määrän paino menettää vain ottaa yhden pillerin.

Dr. Oz mennä varoittaa ihmisiä kuitenkin kaikki Afrikkalainen Mango on samanarvoista.

Aina, kun uusi ruokavalio villitys osumia, ovat luultavasti kaksi kertaa niin paljon yrityksiä, jotka ryntäävät markkinoille jotain, joka vaatii itselleen ainesosia, että se todella ei. Tämä pätee varmasti Afrikkalainen mango ruokavalio. Dr. Oz varoittaa kiinnostunut tsekata tämä uusi ruokavalio, varmista, että he ostavat tuotteen, joka sisältää puhdasta Irvingia Gabonensis, joka on avain ote Afrikkalainen mango-hedelmiä. Varmista, että se ei sisällä täyteaineita, lisäaineita tai keinotekoisia ainesosia. Pysy kaukana lisätty ainesosia, jotka eivät mitenkään pakollinen Afrikkalainen mango ja voi todella tehdä karhunpalveluksen tehdä sinusta tuntuu, hermostunut.

Varo myös maksuttoman oikeudenkäynnin tarjoaa, useimmat näistä huijauksista. Ne voivat olla hyvin vaikea peruuttaa ja yleensä on hyvin vähän todellisia Afrikkalainen Mango siemenet niihin. Jotkut Afrikkalainen mango arvostelut sivustoja siellä ovat todella vain rintamalla maksuton kokeiluversio tarjous Afrikkalainen mango huijaus.

Lue ainekset ja tee läksyjä, koska jos saat todella paljon, voit menettää muutaman puntaa.

Klikkaa tästä ostaa Afrikkalainen Mango virallinen sivusto

Joten mikä on niin erikoista puhdasta Afrikkalainen Mango anyways?

Afrikkalainen Mango, jota kutsutaan myös dikka pähkinät tai Irvingia, ovat kotoisin Guinean sademetsissä Länsi-Afrikassa. Alkuasukkaita alueen kertoa luonnollista hedelmää, ja se sisältää siemeniä on käytetty vuosisatojen ajan Afrikan heimojen lääkinnällisiin tarkoituksiin.

Nämä hurjasti kasvanut hedelmät ovat syötäviä ja muistuttavat melko perinteinen mango ja kantavat myös proteiinia. Pähkinät kasvaneet kasvit ovat korjattu ja kuivataan siten, että ne säilyvät. Sitten ne myydään kokonaan tai jauhetaan jauhe, joka voidaan taikinaksi käyttää ruoanlaitossa. Liitä käytetään jopa kotimainen alueille luoda herkullisia leipiä, öljyt ja muut tuotteet.

Tätä nimenomaista ruokavaliota cool juttu on, että sen perusta ei kemikaaleja mutta vain todella terveellistä hedelmää. Itse asiassa tästä wonder fruit todellisia terveyshyötyjä tulee sen siemenet otteen.

Afrikkalainen mango siemenet ote on havaittu merkittävä vaikutus alentaa kolesterolia, erityisesti LDL tai low density lipoprotein ja triglyseridit (huonon kolesterolin), lisätä HDL (hyvä kolesteroli), ja jopa auttaa painonpudotuksessa.

Klikkaa tästä ostaa Afrikkalainen Mango virallinen sivusto

Miten Afrikkalainen Mango toimii

Tutkimusta tehdään eri ainesosia löytyy hedelmä ja sen siemenet, mutta tähän mennessä tutkimus on lupaava. Tutkimukset osoittavat, että suuria määriä liukeneva kuitu auttaa hidastaa imeytymistä verensokeri.

Liukoinen kuitu sitoo suoliston bile-metalleissa ja erittää ne elimistöstä. Tämä pakottaa maksan nostaa aineenvaihduntaa rasvoja ja kolesterolia tuottaa enemmän sappihappoja, polttava tallennetut rasvoja ja alentaa huonoa kolesterolia.

Tutkimus havaitsi, että otteet korottaa tulehdusta hormoneja adiponectin, joka liittyy vähemmän riskejä diabetesta ja sydän-ja verisuonitaudit. Adiponectin erittyy rasvasolujen aineenvaihduntaa rasvoja ja huokoinen imeytymistä verensokeri.

Lopuksi oli myös havaittu korotusta leptiini elimistössä hormoni vastuussa sääntelystä ruokahalua.

Leptiini toiminnasta

Leptiini on hormoni sisällä rasvasolujen, mikä rooli ruokahalu. Pohjimmiltaan tämä on, mitä tapahtuu:

Leptiini laskiessa ruoka näyttää hämmästyttävän ja sapuska alas. Vähän kuin kun Pepé Le penkkiin näkee, mikä vaikuttaa naisen haisunäätä, on todella Penelope Pussycat valkoisella raidalla maalasi hänen selkäänsä. Hän näyttää hämmästyttävän Pepé ja hän voi vastustaa häntä. Aivan kuten ruokaa on vaikea vastustaa alhainen leptiini.

Kun leptiini kohoaa, palkinto ei näytä yhtä hyvä ja me lopettaa syömisen. Kuten kun Penelope Pussycat valkoinen raita huuhtoo ja Pepé luopuu chase.

Tehdessään Afrikkalainen mango sekä täydentää tämän erityisongelman olla asia-lta ohi. Mango täydentää varmistamiseksi, leptiini jää tarkalleen missä ne jos ei ruokavalioon – näin on paljon helpompi pysyt ruokavaliota.

Klikkaa tästä ostaa Afrikkalainen Mango virallinen sivusto

Afrikkalainen Mango-Irvingia Gabonensis koskeva päätelmä

Valitse Afrikkalainen mango ruokavalio täydentää yli muiden laihtuminen tuotteet useita syitä:

  1. Tieteellisesti parantaa laihtuminen. Kliiniset tutkimukset osoittivat 5–7 prosentin lasku kehon paino vain kuukauden.
  2. Näyttää aiheuttavan rasvaa tappio ilman tarvetta muuttaa ruokavaliota tai liikunnan tavanomaisesta.
  3. Valmistettu luonnollinen aine löytyy Afrikkalainen mango hedelmä.
  4. Turvallista käyttää – ei tunnettu Afrikkalainen mango sivuvaikutuksia. (Kuitenkin on olemassa muutamia raportteja lisääntynyt libido) Täydentää, joka auttaa eroon puntaa ja tuntea seksikkäämpi? Kuulostaa hyvältä meille!
  5. Auttaa parantaa aineenvaihduntaa ja parantaa myös elimistön lipidiprofiili, mukaan lukien, alentaa huono veren kolesteroli.
  6. Suositellaan Dr. Mehmet Oz kuin muut lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaisten.

Dr Oz Afrikkalainen mango on saanut ihania arvostelut käyttäjilleen väitetään kasvaneen energian ja ovat menettäneet huomattavan määrän paino muuttamatta mitään ruokavaliota ja elämäntapaa. Ne ovat myös tunsi olonsa turvalliseksi ja luottaa kehoaan ja ilahduttaa uutteen myönteisiä vaikutuksia terveyteensä.

Uute on melko edullista ostaa ja ottaen huomioon, että sinun tarvitsee vain niellä yksi-kaksi pilleriä päivässä saada kaikki edut, on järkevää poimia pullon itse ja nähdä omin silmin, jos Afrikkalainen mango ruokavalio on paino tappio vastaus olet etsinyt.

Tärkein muistettava asia on, että kun otat Afrikkalainen mango täydentää aiot saada valtava vauhdittaa aineenvaihduntaa.

Yksinkertaisesti, jos päätät ottaa täydennysosan päivittäin, (jonka pitäisi tehdä ohjeiden mukaan) aineenvaihduntaa aktiivisempi, näin mahdollistaa voit polttaa pois enemmän kaloreita ja laihtua helpommin kuin sinä haluaisit itse.

Klikkaa tästä ostaa Afrikkalainen Mango virallinen sivusto

Afrikkalainen Mango kliinisissä tutkimuksissa

Irvingia gabonensis arvostelijat väittävät, että tuote on huijaus, aivan kuten monet muut laihtuminen täydentää. Mutta tieteellistä tutkimusta varmuuskopioida sen edut Irvingia gabonensis on todellinen ja todistettu paino tappio-tuotteen.

2005 Todettiin, että Tet, joka sai Afrikkalainen mango otteen kolmesti päivässä lipidien terveys ja sairaus-lehdessä julkaistussa tutkimuksessa menetti noin 5 prosenttia painostaan kuukaudessa. Toisin kuin Tet, joka sai lumelääkettä ja vain menettänyt 1 prosenttia painostaan.

Sitten alustava tutkimus julkaistiin vuonna 2009 lehdessä lipidien terveyden ja sairauden 102 ylipainoinen miesten ja naisten osalta havaittiin 10 viikkoa. Ne jaettiin kahteen osaan: plasebo-ryhmässä ja ryhmä, joka saa 350 mg standardoitu (IGOB131) Irvingia gabonensis otteen.

10 Viikon loppuun mennessä ne, joilla oli Irvingia gabonensis otteet menetti keskimäärin 28 kiloa verrattuna 1 punta menetys lumeryhmässä. Siellä oli myös merkittävä lasku kehon rasvaa, kolesterolia ja vyötärönympärys. Rasvaa määritettiin Biosähköisen impedanssi analyysi. Tutkimuksessa huomautetaan, että IGOB131 ote oli myönteinen vaikutus leptiini tasot.

Tämän tutkimuksen perusteella annos 1.05 g raakaöljyn Irvingia gabonensis ote, IGOB131 suositellaan alentamaan kolesterolia.

Lääketieteen kliinisten ovat osoittaneet, että kuukausi tai niin käyttöä ihmisiä menettää kymmenen kiloa ja oli lisätä energian käynnisty. Moni näy vähentää kolesterolia ja puhjeta energiaa, joka voi johtua vain velvoitteensa käyttämällä Afrikkalainen mango.

Monet osallistujat esitet aineenvaihdunnalle, joka kuten kaikki tiedämme, voi auttaa vähentämään rasvaa. Aikana Afrikkalainen mango tutkimuksessa eniten ei enemmän liikuntaa tai vähentää kalorien saanti, mutta ne silti nähnyt laihtuminen.

Klikkaa tästä ostaa Afrikkalainen Mango virallinen sivusto


Etsii “Afrikkalainen Mango Ruokavalio Ja Laihtuminen”


Aiheeseen liittyviä artikkeleita “Afrikkalainen Mango Ruokavalio Ja Laihtuminen”