Afriška Mango Dieta Za Hujšanje

Pravzaprav, nekateri vključujejo nekatere precej verodostojen znanosti, terjatve in so poceni in enostavno, da poskusite, da skoraj vsakdo lahko da vrtinec test jih ven. Tak je primer z novo touted prehrana dodatek afriški Mango.

Tole je bila dana spodbuda zahvaljujoč visoko profil potrditev ene dr Oz. Veste, dr Oz je bil katapultirali v slavo preko njegovih nastopov na Oprah Winfrey show. On je zdaj star lastno dr OZ SHOW, ki ga ima v bolnišnico grmišča, nam daje no-nonsense nasvete ostal zdrav, hujšanje, in živijo dlje.

Nazaj v septembru 2010, dr Oz storil segment o afriški Mango, dokaj novo odkritih sadje, ki je prepričan, je odgovor nekaj iskal shed tiste nezaželenih funtov in živeti bolj zdravo, daljše življenje.

On dejansko touted afriški Mango kot dodatek preboj in celo čudež v vaš Medicine kabinet.

WOW… tiste so nekaj precej drznih izjave, predvsem prihajajo od zakonite zdravnika in eden kot priznana kot Dr. Oz. Mango prehrana trditve so utemeljene na dobro Dr’s kažejo, ko eden od drugih zdravnikov na show, Dr. Tanya Edwards, poskušal Afriška mango prehrana tablete. Veliko njeno presenečenje, je izgubila skupaj 7 funtov v 1 mesecu brez ob spremenili ničesar o njen diet ali exercise rutinsko. To se zdi precej precejšen delež težo izgubiti le vzeli eno tabletko.

Dr Oz navaliti svariti ljudska pesem, vendar, da niso vsi afriški Mango je enakopravni.

Kadar koli novo dieto Izbezumiti zadetkov, so verjetno dvakrat toliko podjetij, ki hiti na trg z nečim, ki trdi, da so sestavine, ki res ne. To je gotovo pri Afriški mango prehrane. Dr Oz svari, oni zavzet v preveritev jasno to novo dieto prepričati se oni nakup izdelka, ki vsebuje čisti dika Gabonensis, ki je ključno ekstrakt afriški mango sadje. Poskrbite, da je brez polnil, dodatkov ali umetnih sestavin. Ostani proč od dodane sestavine, ki so sploh potrebne za Afriška mango za delo, in lahko dejansko vam medvedjo uslugo s kar čutite živčnosti.

Tudi, pazite brezplačne ponudbe poskus, večina od teh so prevare. So lahko zelo težko preklicati in so običajno zelo malo dejansko afriški Mango seme v njih. Nekateri afriški mango napišejo lokacij tam so dejansko samo fronte za ponudbe sojenje free prevara afriški mango.

Preberite sestavine in narediti svojo domačo nalogo, ker če ste dobili prava stvar, lahko izgubijo nekaj kilogramov.

Kliknite tukaj za nakup afriški Mango iz uradna spletna stran

Torej, kaj je tako posebnega o čisti afriški Mango Kakorkoli?

Afriški Mango, ki so znani tudi kot dikka orehi ali dika, so domorodne na gvinejskih deževnih gozdov zahodne Afrike. Avtohtonih prebivalcev te regije lahko povem, ta naravni sadni in semena, ki vsebuje so bili uporabljeni na stotine let v afriških plemen za medicinske namene.

To divje goji sadje so užitne in so precej podobni tradicionalni mango in tudi imeti beljakovin. Matice pridelujejo rastline so pridelane in posušene tako, da se ohranijo. Nato se lahko proda v celoti, ali so tla v prahu, ki se lahko uporabijo, da paste, uporabljajo pri kuhanju. Pasta uporabljamo celo v domačih regijah za ustvarjanje delicious kruh, olja in drugih proizvodov.

Kul stvar pri tem zlasti prehrane je, da svoje ustanovitve ni kemikalij, ampak preprosto res zdravo sadje. Dejstvo je, pravi zdravstvene koristi to čudno sadje prihaja iz ekstrakta semena.

Afriška mango ekstrakt semen je bila odkrita pomembno vplival na zniževanje holesterola, natančneje LDL ali lipoproteine nizke gostote in trigliceridov (slaba cholesterols), povečanje HDL (dobri holesterol), in celo pomagajo ljudem shujšati.

Kliknite tukaj za nakup afriški Mango iz uradna spletna stran

Kako afriški Mango dela

Več raziskav je bilo storjeno na različnih sestavin najdemo v sadja in semen, vendar doslej, raziskave je bil obetaven. Raziskave kažejo, da velike količine topnih vlaknin pomaga upočasni absorpcijo sladkorja v krvi.

Topne vlaknine tudi veže z žolčnih kislin v črevesju in jih excretes iz telesa. To sile jetra, da poveča presnovo maščob in holesterola, da proizvajajo več žolčnih kislin, shranjenimi maščob gorenja in zniževanje ravni slabega holesterola.

Raziskave tudi ugotovila, da izvlečki poveča raven adiponectin protivnetno hormon, ki je povezan z nižje tveganje za diabetes in bolezni srca in ožilja. Adiponectin izločajo maščobne celice, da povečajo metabolizem maščob in celični absorpcijo sladkorja v krvi.

Nazadnje je bilo tudi opaženo povečanje zneska leptina v telesu, hormon, ki je odgovoren za regulacijo apetita.

Kako deluje Leptin

Leptin je hormon narejen znotraj maščobnih celic, ki igra vlogo v tek. V bistvu, to je, kaj se zgodi:

Ko leptina ravni padec, hrana izgleda čudovito in mi večerjo navzdol. Nekako kot Pepé Le Pew, ko vidi, kaj se zdi, da ženski dihur, je dejansko Penelope Mačkica z belo črto, naslikal navzdol hrbet. Izgleda neverjetno, da Pepé in se ne more upreti ji. Podobno kot hrane je težko upreti z nizko leptin.

Ko leptina ravni dvig, nagrada ne izgleda tako dobro in mi nehaj jesti. Kot ko Penelope Mačkica belo črto odplavlja in Pepé odneha chase.

Ko ob afriški mango plus dodatek predvsem problem bo stvar preteklosti. Mango dodatek zagotavlja your leptina ravni ostajajo, natančno kjer oni domišljavec če ste bili dieto – s čimer veliko lažje za vas v vaši prehrani.

Kliknite tukaj za nakup afriški Mango iz uradna spletna stran

Sklep o afriški Mango-dika Gabonensis

Obstaja več razlogov, morate izbrati dodatek prehrani Afriška mango nad drugi hujšanje izdelki:

  1. Znanstveno je dokazano, da izboljša hujšanje. Klinične študije so pokazale 5 do 7 odstotkov zmanjšanje telesne teže v samo mesec.
  2. Zdi se, da povzroči izgubo maščobe brez potrebe za vas, da spremenite svojo prehrano ali izvaja rutinsko.
  3. Izdelan iz naravnih snovi, odkrite v afriški mango sadje.
  4. Varen za uporabo – Afriška mango znanih stranskih učinkov. (Vendar pa obstaja nekaj poročil o povečan libido) Dopolnilo, ki vam pomaga shed funtov in občutek bolj seksi? Sliši se dobro za nas!
  5. Pomaga povečujejo presnovo maščob in tudi izboljša vaše telo lipidni profil, vključno z znižuje slab holesterol v krvi.
  6. Zelo priporočnik z dr Mehmet Oz, kot tudi drugi zdravniki in zdravstveni delavci.

Dr Oz Afriška mango je prejel čudovito Ocene, s svojim uporabnikom, ki trdijo, da imajo večjo energetsko in so izgubili veliko teže ne sprememba nič na njihove prehrane in življenjskega sloga. Imajo tudi počutil bolj varno in prepričani o svojih teles in so veseli ekstrakta pozitivne učinke na njihovo zdravje.

Ekstrakt je dokaj poceni kupiti in glede na to, da imate samo pogoltniti eno do dve tablete na dan dobiti vse prednosti, je smiselno, da poberem steklenico za sebe in videli iz prve roke, če prehrana Afriška mango je odgovor izgubo teže, ste bili iščejo.

Glavna stvar za zapomniti je, da ko ste vzeli Afriška mango dodatek, boste dobili veliko spodbudo za vaš metabolizem.

Preprosto povedano, če se odločite za ta dodatek dnevno (kar je treba narediti v skladu z navodili) bo vaš metabolizem bolj aktivno, tako omogočajo, da gorijo off več kalorij in izgubijo težo bolj enostavno, kot si bi na svoje.

Kliknite tukaj za nakup afriški Mango iz uradna spletna stran

Afriški Mango klinične študije

Dika gabonensis kritiki trdijo, da je izdelek prevara, tako kot mnogi drugi hujšanje dopolnilih. Vendar z znanstvenega raziskovanja v podpirati svoje prednosti, dika gabonensis je a resnično in dokazano izgubo teže.

Študija, objavljena v lipidi v reviji zdravje in bolezni leta 2005 ugotovila, da študija udeleženci, ki prejeli Afriška mango citat trikrat na dan izgubil približno 5 odstotkov svoje telesne teže v enem mesecu. Za razliko od študija udeleženci, ki je prejela placebo in samo izgubil 1 procent od svoj život obtežiti.

Nato v predhodne raziskave, objavljene v letu 2009 v reviji lipidi v zdravju in bolezni, 102 prekomerne moških in žensk so opazili 10 tednov. Oni so bili razdeljeni v dve: placebo skupina in skupina, ki prejme 350 mg standardiziranega ekstrakta gabonensis dika (IGOB131).

Do konca leta 10 tednov, kdor je dika gabonensis ekstrakti izgubila povprečno 28 kilogramov, v primerjavi z izgubo 1 funt v placebo skupini. Tam je bil tudi znatno zmanjšanje telesne maščobe, holesterola, in obseg pasu. Telesne maščobe je bila določena z uporabo bioelektrična impedančne analize. Ta študija tudi opozoriti, da ekstrakt IGOB131 pozitivno vplivala na raven leptina.

Glede na te študije, odmerek 1.05 g surove dika gabonensis ekstrakt, IGOB131 je priporočljivo, da zniževanje holesterola.

Medicinske raziskave so pokazale, da ljudje po mesec ali dva uporabe, lahko izgubite do deset funtov in imel povečanje energije v škorenj. Veliko ljudi prikazani tudi, zmanjšanje holesterola in izbruh energije, da pojasniti le z njihovo uporabo afriški mango.

Veliko udeležencev je pokazala povečanje v svoj metabolizem, ki, kot vsi vemo, lahko pomaga pri zmanjševanju vaše maščobe. Med afriški mango študija najbolj niso povečale njihovo uresničevanje ravni ali zmanjšanje svoje vnos kalorij, vendar so še vedno videli hujšanje.

Kliknite tukaj za nakup afriški Mango iz uradna spletna stran


poišče “Afriška Mango Dieta Za Hujšanje”


Sorodni članki za “Afriška Mango Dieta Za Hujšanje”