Capsiplex συστατικά – Capsiplex λίπος καυστήρα αξιολογήσεις

Υπάρχουν διάφορα είδη συμπληρωμάτων απώλεια βάρους διατίθενται στην αγορά σήμερα. Οι επιλογές είναι τόσες ώστε να φθάσει πολύ δύσκολο να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν για το Σώμα, χωρίς να προκαλεί οποιαδήποτε ζημιά σε αυτό. Πολλά από αυτά τα προϊόντα απώλειας βάρους κρύβουν τους δραστικών συστατικών που μερικές φορές έχουν πιθανές αρνητικές παρενέργειες για τον οργανισμό. Πολλά τέτοια προϊόντα κάνουν ψευδείς ισχυρισμοί ότι αυτά έχουν δημιουργηθεί με όλες φυσικά συστατικά προκειμένου να προστατεύσει τους αρνητική πλευρά.

Πολλά προϊόντα απώλειας βάρους που υπόσχονται γρήγορη αποτελέσματα δεν ενημερώνει τους πελάτες ότι αποτελούνται από επικίνδυνες χημικές ουσίες όπως phenylpropanplamine και εφεδρίνης. Αυτές οι δύο ουσίες μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή, κατάσχεση, καρδιά περίγραμμα ή υψηλή αρτηριακή πίεση, προκαλώντας μερικές φορές ακόμη και θάνατο. Από την άλλη πλευρά, Capsiplex δεν αποκρύπτει οποιοδήποτε από τα συστατικά και έχει υποστεί διάφορες κλινικές δοκιμές για να επιβεβαιώσουν ότι είναι 100% φυσικό και απαλλαγμένη από τυχόν παρενέργειες. Την επίσημη τοποθεσία Web του κατασκευαστή, μπορεί να θεωρηθεί απόδειξη όλες αυτές οι κλινικές μελέτες.

Το κύριο ενεργό συστατικό που περιέχεται στο Capsiplex είναι ένα εκχύλισμα που λαμβάνεται από την πιπεριά. Το εκχύλισμα αυτό είναι ικανό να ενισχυθεί ο μεταβολισμός του Σώματος φυσικό, οδηγούν σε αυθόρμητες απώλεια λίπους. Η διαδικασία με την οποία παίρνει βελτιωμένη μεταβολισμού είναι γνωστή ως thermogenesis, η οποία παρουσιάζεται στο εσωτερικό του Σώματος όταν παίρνει την θερμοκρασία του Σώματος, που προκύπτουν κατά την καύση των θερμίδων σε ένα σημαντικά υψηλότερο ποσοστό. Η ταχύτητα καύσης θερμίδων μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, αν το εκχύλισμα καταναλώνεται σε 30 με 60 λεπτά πριν από την άσκηση.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Capsiplex Plus από την επίσημη ιστοσελίδα

Άλλα συστατικά που περιέχονται σε Capsiplex είναι piperine (εκχύλισμα μαύρο πιπέρι), Νιασίνη και καφεΐνη. Η καφεΐνη έχει εδώ και καιρό γνωστό ένα ανυψωμένο ισχυρό μεταβολισμού και μια σημαντική συμβολή στην απώλεια βάρους φυσικό. Piperine επίσης βοηθάει σημαντικά στην βελτίωση του μεταβολισμού αξιοποιώντας τις thermogenic ιδιότητές του, ακριβώς όπως και στην περίπτωση της πιπεριά. Piperine αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα των διαφόρων θρεπτικών ουσιών όπως το σελήνιο, B6, γλυκόζη, αμινοξέα και καθώς και β-καροτένιο. Νιασίνη είναι ένα είδος ορυκτών που κάνει τον οργανισμό απελευθέρωση ενέργειας που περιέχονται μέσα σε λίπη, πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, καθιστώντας πεπτικού συστήματος του χρήστη πιο ενεργή και αποτελεσματική.

Capsiplex έρχεται με τη μορφή χαπιών που έχουν μια μοναδική ειδική επίστρωση που καθιστά τη διάλυση των συστατικών μέσα στο έντερο μόνο στον τόπο/s που έχουν υψηλό pH επίπεδα, παρεμποδίζοντας έτσι την δυνατότητα του κάθε οδυνηρές παρενέργειες. Αυτή η επίστρωση καθιστά επίσης βέβαιος ότι όλα τα συστατικά που περιέχονται σε το tablet είναι απορροφάται σωστά από τον οργανισμό.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, διάφορες κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι Capsiplex αποτελείται από όλα τα φυσικά συστατικά που δεν έχουν συνέθεσε ή αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Μόλις ξεκινήσετε να καταναλώνουν Capsiplex σε τακτική βάση, τα ορατά αποτελέσματα θα ξεκινήσει που εμφανίζεται μετά την πρώτη εβδομάδα η ίδια. Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα ξεκινήσετε αίσθηση πιο σίγουροι σχετικά με το Σώμα σας και σας το outlook προς τη ζωή θα υποστεί μια θεμελιώδη αλλαγή. Παρόλο που συνιστάται ότι σας συμπληρώνουν τακτική κατανάλωση Capsiplex χάπια με μια αυστηρή άσκηση ρουτίνας και σχεδίου ελεγχόμενης δίαιτα, δεν είστε αναγκαστικά απαιτείται να τροποποιήσετε σας καθημερινή ρουτίνα με οποιονδήποτε τρόπο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Capsiplex Plus από την επίσημη ιστοσελίδα

Capsiplex λίπος καυστήρα αξιολογήσεις

Η εταιρεία που κατασκευάζει και πωλεί Capsiplex μελών σχετικά με την τοποθεσία web, κάτω από την καρτέλα συχνές ερωτήσεις που συμπληρώνουν τα συστατικά της παρούσας καταστολέας της όρεξης είναι καψαϊκίνη, καφεΐνη, Νιασίνη και piperine.

Ωστόσο, η τοποθεσία web αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν μεθυλοκυτταρίνη, stearate μαγνησίου, χρώμιο picolinate, L-καρνιτίνη και hypromellose στὰ την κάψουλα.

Πόσο κοστίζει η 278 θερμίδες αξίζει;

 • «278 περισσότερες θερμίδες κάηκε πριν, κατά και μετά από άσκηση»
 • 2 chocolate chip cookies
 • 1 ώρα και 20 λεπτά περπάτημα σε μια μέτρια pace(2mph)
 • 1 burger
 • 25 λεπτά τρέξιμο (10 λεπτά μίλι, 6 mph)
 • 1 κομμάτι τυρί πίτσα
 • ½ Λεωνίδας με τυρί κρέμα 1T

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Capsiplex Plus από την επίσημη ιστοσελίδα

Καψαϊκίνη ή capsiacin προέρχεται από το γένος που περιλαμβάνει πιπεριές ζεστό όπως Καγιέν, jalapeno και η πιπεριά. Είναι η χημική ένωση που προσδίδει η αίσθηση ζεστό σε αυτές τις πιπεριές. Είναι ένα ισχυρό και σταθερό σύνθετες που έχει πολλές ιατρικές χρήσεις καθώς και τρόφιμα χρησιμοποιεί για την παροχή πρόσθετων γεύσης. Χρησιμοποιείται ως ένα επίκαιρο δολοφόνος στην ιατρική για την εξουδετέρωση της ερεθισμού του δέρματος. Είναι επίσης το κύριο συστατικό το pepper spray που προκαλεί ερεθισμό των βλεννογόνων του.

Τα οφέλη της καψαϊκίνη έχουν τεκμηριωθεί. Είναι ένα αντιοξειδωτικό και μια reliever τον πόνο. Η ερεθιστικές ιδιότητες δυσκολεύουν την κατάποση σε μεγάλες ποσότητες ή της εισπνοής. Capsiplex γίνεται χρησιμοποιώντας ιδιόκτητες και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία να εφαρμόσει εκχύλισμα πιπεριά σε μια αδρανή πυρήνα. Αυτό στη συνέχεια υπάρχει επικάλυψη για γρήγορη απελευθέρωση της το ενεργό συστατικό στο έντερο.

Καφεΐνη και καψαϊκίνη δύο τόνωση καρδιακός ρυθμός για την αύξηση του μεταβολισμού. Υπάρχουν μελέτες που υποστηρίζουν ότι όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό, τους αυξήσουν μεταβολισμό και βοήθεια για να αυξήσει την απώλεια βάρους. Περισσότερες θερμίδες καίγονται ενώ καταναλώνεται λιγότερη τροφίμων για ένα ισχυρό αποτέλεσμα. Τη μέγιστη συνιστώμενη δόση καφεΐνης είναι 300 mg ανά ημέρα. Διαδικτυακή έρευνα προτείνει ότι Capsiplex περιέχει μεγάλη ποσότητα καφεΐνης.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Capsiplex Plus από την επίσημη ιστοσελίδα

Κλινικές μελέτες σε Capsiplex

 • Μελέτη 1: 100 mg Capsiplex (2 mg Capsaicinoids) x 8 ημέρες x 8 θέματα
 • Μελέτη θεμάτων 2: 100 mg x 14 x 14 ημέρες
 • Μελέτη θεμάτων 3: 500 mg x 6 x 8 ημέρες
 • Θέματα μελέτης 4: 1000 mg x 6 x 8 ημέρες

Νιασίνη είναι μια απαραίτητη ανθρώπινη παρουσία θρεπτικών ουσιών που είναι επίσης γνωστή ως βιταμίνη Β3. Νιασίνη ανεπάρκεια μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Υψηλά ποσά περιστασιακά μπορεί να προκαλέσουν δερματικά εξανθήματα, ξηρό δέρμα και δέρμα φαγούρα. Νιασίνη βοηθά στη ρύθμιση του λίπους, αποκλείοντας τη δημιουργία ελεύθερων λιπαρών οξέων, που αποτελούν προδρόμους της LDL χοληστερόλης. Επίσης, η ενέργεια αυτή αυξάνει το ποσοστό της την καλή HDL χοληστερόλη στο αίμα πρόληψη των καρδιακών παθήσεων.

Piperine είναι η ουσία στο μαύρο πιπέρι που δίνει η έντονη γεύση. Η ενέργεια είναι παρόμοια με καψαϊκίνη. Αυξάνει φορέα θερμότητας και θρεπτική απορρόφηση. Θεωρείται επίσης μια antidepressant και μια enhancer της λειτουργία του εγκεφάλου.

Μεθυλοκυτταρίνη και hypromellose προέρχονται από κυτταρίνη, το ένα από το πιο άφθονο ενώσεις στη γη. Κυτταρίνη γίνεται από πολτό ξύλου και το βαμβάκι. Stearate μαγνήσιο είναι ένα άλας μαγνησίου σχηματίζονται από Στεαρικό οξύ και μαγνησίου. Βοηθάει να γίνει μια συνεχή και ομοιόμορφο προϊόν. L-καρνιτίνη έχει πολλές ευεργετικές επιδράσεις, καθώς είναι αντιοξειδωτικό και προωθεί την κατανομή του λίπους. Χρώμιο picolinate εμφανίζεται στις ενισχύσεις στο μεταβολισμό της γλυκόζης και του λίπους.

Πώς Capsiplex πραγματικά λειτουργεί και εγγύηση για να χάσετε το βάρος που θέλετε.

Αν πάρετε μια ματιά τις παρακάτω μελέτες:

 • Καίγονται 278 περισσότερες θερμίδες ημερησίως
 • Καίγεται 3 – φορές περισσότερες θερμίδες πριν από την άσκηση
 • Καίγεται 3% περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της άσκησης
 • Καίγεται 12 φορές περισσότερες θερμίδες για έως μία ώρα μετά την άσκηση σε σύγκριση με όταν έλαβαν εικονικό φάρμακο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν το Capsiplex Plus από την επίσημη ιστοσελίδα


Αναζητά το “Capsiplex συστατικά – Capsiplex λίπος καυστήρα αξιολογήσεις”


Σχετικά Άρθρα για το “Capsiplex συστατικά – Capsiplex λίπος καυστήρα αξιολογήσεις”