Capsiplex Sestavine – Capsiplex Maščobe Gorilnika Gostov

Obstajajo različne vrste hujšanje dopolnilih na voljo na trgu danes. Izbire so toliko, da lahko dobite zelo težko izbrati pravi izdelek za eno telo, brez povzročanja škode na to. Mnogi od teh hujšanje izdelki prikriti svoje aktivne sestavine, ki imajo včasih potencialnih negativnih stranskih učinkov na telo. Veliko takih proizvodov dosega lažnih navedb, da ko so bile ustvarjene z vsemi naravne sestavine da bi zaščitile svoje negativne strani.

Veliko težo izguba izdelkov, ki obljubljajo hitre rezultate ne obvesti stranke da so sestavljene iz nevarnih kemikalij, kot so phenylpropanplamine in efedrin. Obeh teh snovi lahko povzroči srčni napad, zaseg, srčno kap in visok krvni tlak, včasih celo povzroči smrt. Po drugi strani pa Capsiplex starikavo katero koli od njegovih sestavin in doživela različne klinične teste pričanje, da je 100 % naravno in brez stranskih učinkov. Dokazilo o vseh teh kliničnih študij je razvidno na uradni spletni strani proizvajalca.

Primarno aktivna sestavina v Capsiplex je ekstrakt, pridobljen iz rodu capsicum. Ta ekstrakt je sposoben krepitev naravne presnovo telesa, vodi v spontano maščobe izgubo. Proces, s katerim dobi okrepljeno metabolizem se imenuje termogeneza, ki nastane po telesu, ko dobi postavljeno telesne temperature, posledico kurjenje kalorij na bistveno višji stopnji. Ta kalorij in stopnja gorenja lahko poveča še bolj če ekstrakt porabi 30 do 60 min pred uveljavljajo.

Kliknite tukaj za nakup Capsiplex Plus iz uradne spletne strani

Drugimi sestavinami v Capsiplex so piperine (ekstrakt črnega popra), niacin in kofein. Kofein je dolgo znano, da je močan presnova booster in velik prispevajo k naravne hujšanje. Piperine tudi bistveno pomaga pri krepitvi metabolizem z uporabo svojih thermogenic lastnosti, tako kot v primeru capsicum. Piperine poveča biološko uporabnost različnih hranil, kot so selen, B6, glukoze, aminokisline in tudi beta karoten. Niacin je vrsta mineralnih, česar telo, sproščanje energije posoda notri maščob, beljakovin in ogljikovih hidratov, s čimer bi uporabnika prebavni sistem bolj dejavno in učinkovito.

Capsiplex prihaja v obliki tablet, ki imajo edinstveno poseben premaz, česar po razpadu sestavin v črevo le v mestu/s, ki imajo visoko pH vrednosti, s čimer bi preprečili možnost bolečih stranskih učinkov. Ta prevleka naredi tudi prepričani, da vse sestavine iz tablet so pravilno absorbira v telesu.

Kot smo že omenili, različne klinične študije so pokazale, da se Capsiplex sestavlja po vse naravne sestavine, ki niso bili sintetizirani ali Kakorkoli. Ko začnete, da porabijo Capsiplex redno, vidnih rezultatov začeli po prvem tednu sama. Najboljši del je, da boste začeli občutek bolj samozavestni o vaše telo in vaše obete za življenje bo opraviti temeljito spremembo. Čeprav je priporočljivo, da dopolnjujejo redno uživanje tablet Capsiplex z stroge vadbe in nadzorovanih diet načrt, vi ste ne nujno potrebno spremeniti vašo dnevno rutino, na kakršen koli način.

Kliknite tukaj za nakup Capsiplex Plus iz uradne spletne strani

Capsiplex maščobe gorilnika gostov

Podjetje, ki izdeluje in prodaja Capsiplex države na svoji spletni strani pod zavihkom pogosto zastavljena vprašanja, ki dopolnjujejo sestavine tega apetita so kapsaicin, kofein, niacin in piperine.

Vendar pa spletna stran tudi navaja, da so metil celuloza, magnezijev stearat, kromov pikolinat, L-karnitin in hipromeloza, vključeni v kapsulo.

Koliko je vredno 278 kalorij?

 • 278 več kalorij spali pred, med in po vadbi
 • 2 čokolado čip piškotke
 • 1 uro in 20 minut hoje na zmerno pace(2mph)
 • 1 burger
 • 25 minut tek (10 minut miljo, 6 mph)
 • 1 kos sir pizza
 • ½ čebule z 1T sveži sir

Kliknite tukaj za nakup Capsiplex Plus iz uradne spletne strani

Kapsaicin ali capsiacin izhaja iz rodu Capsicum, ki vključuje paprika vroče, kot kajenski, jalapeno in chili. Je kemična spojina, ki daje vroče občutek, da ti paprike. Je na močni in stabilna spojina, ki ima veliko medicinskih uporablja kot tudi hrane uporablja za zagotavljanje dodatnih okus. Uporablja se kot aktualna analgetik v medicini proti draženje kože. To je tudi glavna sestavina v poper spray, saj povzroča draženje sluznic.

Prednosti kapsaicin so dobro dokumentirani. Je antioksidant in bolečina razbremenilna. Dražilnih lastnosti otežujejo zaužije v velikih količinah ali pri vdihavanju. Capsiplex je narejen z uporabo lastniške in patentirana tehnologija uporablja capsicum ekstrakta na inertne jedro. To je nato prevlečen za hitro sprostitev zdravilna učinkovina v črevesju.

Kofein in kapsaicin spodbudili srčni utrip za povečanje metabolizma. Obstajajo študije za podporo, da kadar se uporabljajo v kombinaciji, bodo pospešili presnovo in pomaga povečati hujšanje. Več kalorij so spali, medtem ko je manj hrane porabi za močan rezultat. Največje priporočene količine kofeina je 300 mg na dan. Spletne raziskave kažejo, da Capsiplex vsebuje velike količine kofeina.

Kliknite tukaj za nakup Capsiplex Plus iz uradne spletne strani

Klinične študije o Capsiplex

 • Študija 1: 100 mg Capsiplex (2 mg Capsaicinoids) x 8 dni x 8 predmetov
 • Študijske smeri 2: 100 mg x 14 x 14 dni
 • Študijske smeri 3: 500 mg x 6 x 8 dni
 • Študijske smeri 4: 1000 mg x 6 x 8 dni

Niacin je pomembno hranilo za ljudi, ki je znan tudi kot vitamin B3. Niacin pomanjkljivost lahko povzroči zdravstvene težave. Visoke zneske občasno lahko povzroči kožne izpuščaje, suho kožo in kožo, srbenje. Niacin pomaga urediti maščobe tako, da blokira nastanek prostih maščobnih kislin, ki so predhodniki slabega holesterola LDL. To dejanje tudi poveča količina dobrega HDL holesterola v krvi, preprečujejo bolezni srca.

Piperin je snov v poper, ki daje oster okus. Njegovo dejanje je podobno kapsaicin. To povečuje telesne toplote in absorpcijo hranil. Prav tako se šteje antidepresiv in ojačevalec delovanja možganov.

Metil celulozo in hypromellose izhajajo iz celuloze, eden od najbolj bogat spojine na zemlji. Celuloza je narejen iz lesne celuloze in bombaž. Magnezijev stearat je magnezijevo sol nastala iz stearinsko kislino in magnezij. Pomaga, da se dosledni in enotni izdelek. L-karnitin ima številne ugodne učinke, saj je antioksidant in pospešuje razčlenitev maščobe. Kromov pikolinat se zdi, da pomoč v presnovi glukoze in maščob.

Kako Capsiplex res deluje in zagotoviti za vas, da izgubijo težo, ki jih želite.

Če ste vzeli pogled na študij, ki je spodaj:

 • Opeklina 278 več kalorij dnevno
 • Spali 3 – krat več kalorij pred vadbo
 • Spali 3 % več kalorij med vadbo
 • 12-Krat več kalorij spali do eno uro po vadbi, v primerjavi z ko je placebo.

Kliknite tukaj za nakup Capsiplex Plus iz uradne spletne strani


poišče “Capsiplex Sestavine – Capsiplex Maščobe Gorilnika Gostov”


Sorodni članki za “Capsiplex Sestavine – Capsiplex Maščobe Gorilnika Gostov”