Consumul De Ceai Pentru Pierderea în Greutate?

Majoritatea dintre noi se bucură de o ceaşcă de ceai, dar a putut băutura preferată a naţiunii ne ajuta trecerea acele kilograme in exces?

Uităm ultima moda dieta şi exerciţiile fizice. În conformitate cu recenta hype, se pare că pierde acele kilograme in exces ar putea fi fel de uşor ca şedinţei înapoi şi de băut ceai toată ziua. Suna ca soluţia perfectă pentru o naţiune care are deja o relatie sanatoasa cu ceainic-de fapt, în medie, ne Brits obţine printr-un imens 165 milioane cesti de ceai zi. Este doar un sughit, deşi-în cazul în care consumul de ceai este tot ce trebuie să ne dea organismele de la Hollywood, de ce ca naţiune, am devin mai gras?

Din păcate, care este în cazul în care există o captură. Deoarece nu este noastre umil ceaşcă de PG sfaturi sau Tetley care relatărilor are puterea de a se topi de lire sterline! În schimb, avem nevoie să rândul său, frunze mai exotice. Şi cum era de aşteptat, este un listashilor care au condus drum!

Click aici pentru a cumpara ceai verde pentru pierderea în greutate

Boost metabolismul

În timp ce toată lumea de la Kate Moss şi Kylie Minogue a Madonna şi Robbie Williams au fost reperat bea o ceaşcă de ceai bun vechi, unele celebritati au mers atât de departe ca aruncat lor teabag regulate pentru unul care se presupune că SIDA pierdere în greutate.

De ani, supermodelul Sophie Dahl promovat calea pentru slăbire brews după ce ea a pretins că beau ceai verde amplificat ei metabolismul, ajutând-o să renunţe la o dimensiune de 16 la o dimensiune de 12. Mai recent Victoria Beckman a luat centrul scenei, în urma zvonuri că ea bea ceai pu-erh, un brew antic chinez care relatărilor vă ajută să staţi subţire şi păstrează în căutarea mai tineri!

Arde mai multe calorii

Dar în timp ce ceaiul verde şi ceai pu-erh au făcut titluri datorită adepţii lor de celebritate, nu sunt brews numai, care au fost legate cu deplasarea cei de lire sterline. O scurtă căutare pe Internet relevă există literalmente sute de ceaiuri care pretinde să Ajutaţi-ne să scapi de greutate- şi cele mai multe dintre ele sunt despre cât mai departe de o ceaşcă de Earl Grey cum puteţi obţine atunci când vine vorba de gust şi cheltuiala!

Printre unul din cele mai populare este Wulong sau oolong-un ceai care se încadrează undeva între ceai negru şi verde şi relatărilor stimulează metabolismul.

Click aici pentru a cumpara ceai verde pentru pierderea în greutate

Boost de energie niveluri si metabolismul

Ceai de Porangaba a primit recent interesul mass-media după rapoarte că Brazilian babes frecvent bea la plaja standuri în Rio. Ceai, care este fabricat din frunze de un mic copac găsite în Amazon, aparent suprima pofta de mancare, stimulează metabolismul şi creşte nivelul de energie.

Beneficii de pierdere în greutate

Ceai Okinawa este un alt soi care frecvent devine promovat pentru beneficiile sale de pierdere în greutate. Dar citi dincolo de hype şi este pur şi simplu o varietate de ceai verde, care este adesea beat de oameni care trăiesc pe insula japoneză din Okinawa. Acordate, oameni care trăiesc pe această insulă sunt cunoscute pentru având una din cea mai mare speranţa de viaţă din lume şi, până de curând, am avut câteva probleme cu obezitatea.

Dar experţii cred că lor stare bună de sănătate este o serie de factori, inclusiv nivelurile scăzute de stres, activitate regulată în vârstă şi o dietă care include o multime de peşte, legume si soia – cu alte cuvinte, longevitatea lor și slim cifrele nu sunt doar la consumul de ceai verde. Ca un mod mai vest de viaţă este adoptată pe insula, obezitatea devine o problema tot mai mare, indiferent de ceai potabilă obiceiurile!

Reducerea colesterolului, dezintoxicare şi suprima pofta de mâncare

Feiyan ceai-o chineză ceai din plante care include ceai verde, frunze de lotus, seminte de cansia şi legume burete-promite un număr foarte mare de beneficii de sănătate şi de slăbire.

Precum şi susţinând pentru a îmbunătăţi metabolismul, materiale de marketing sugerează se va, de asemenea, reduce sânge de grăsime şi colesterol, reduce burduşeală, dezintoxicare organism şi suprima pofta de mincare. Pentru o ceaşcă de ceai mici, acestea sunt mari promisiuni în mare măsură bazate pe ştiinţă nefondate!

Click aici pentru a cumpara ceai verde pentru pierderea în greutate

Ceai pe bază de plante pierdere în greutate

Adăugarea de confuzie sunt de numărul mare de ceaiuri de plante, care, uneori, se leagă cu pierdere în greutate, datorită anumite plante care conţin. Ceaiuri de plante, care includ păpădie sau urzica-două plante care sunt considerate a avea proprietăţi diuretice – adesea o cerere de a elimina excesul de apă şi deci reduce greutatea. Ceaiuri care conţin fenicul-un ingredient care relatărilor suprima pofta de mancare – uneori face creanţe legate de pierderea în greutate.

Cerere de slăbire

Nu aveţi nevoie chiar să naviga pe Internet, face o excursie la Chinatown sau vizitaţi magazinul de produse alimentare locale de sănătate pentru a face rost de ceaiuri de slabit, multe sunt acum disponibile în supermarket-uri. Birt & Tang Figuro ceai de plante este disponibil în Sainsbury’s şi combină ceai pu-erh cu cassia tora, apple, frunză de nufăr, orientale apă patlagina, Tianyeju, coaja de mandarini, Qian, chineză scorţişoară şi cuişoare.

Şi în timp ce, flagrant nu face produsul slăbire o cerere pe ambalaj, se deduce pierdere în greutate de subliniind că este pentru oamenii care au grijă de cifrele lor. Dr. Stuart Slim Plus, de asemenea, disponibil la Sainsbury’s, combină fenicul cu linden frunze, radacina de papadie, matase de porumb, galangal rădăcină, ovăz verde şi aroma de portocale natural, şi susţine că este un mod foarte revigorant pentru a lovi cu piciorul începe ziua şi ajunge în forma.

Dar au o bere într-adevăr vă poate ajuta pierde în greutate?

Sună prea frumos să fie adevărat- şi potrivit majoritatea experţilor care este cu adevărat cazul. De fapt, unele ceaiuri de plante poate face de fapt mai mult rău decât bine, dacă acestea includ anumite plante care au puternice efecte diuretice sau laxative. Excesiv de urinare, diaree şi stomac crampe poate fi doar unele dintre efectele secundare asociate cu unele dintre mai neobişnuite preparate de ceai, care poate fi cumparat de pe Net sau de practicieni de medicina tradiţională chineză.

Click aici pentru a cumpara ceai verde pentru pierderea în greutate

Dovezi ştiinţifice limitat

De asemenea, a limitat dovezi ştiinţifice pentru a confirma că ceaiuri de slăbire fapt locul de muncă pentru a comuta cei de lire sterline. Până în prezent, cele mai multe de cercetare a pus accentul pe ceai verde. Ceaiurile verzi si negre provin din aceeaşi plantă-Camelia sinensis – dar frunzele sunt prelucrate diferit.

Ca rezultat, ambele ceaiurile conţin cantităţi similare de flavonoide, care acţiona ca antioxidanti puternici în organism. Cu toate acestea, din cauza diferenţelor de prelucrare, ele contin diferite tipuri de flavonoide. Ca ceai negru este fermentat, Flavonoidele au o structură mai complicată şi constau din theaflavins şi thearubigins.

În contrast, nefermentat ceaiul verde contine flavonoide numit catechine, care au o structură mai simplă. Cele mai abundente de aceste catechins este galat epigallocatechin sau EGCG.

Cu cafeina – care se găseşte în ceaiul verde şi negru – se crede că catechine, şi în special EGCG, sunt responsabile de efectele slimming ceai verde. Prin urmare, de cercetare s-au concentrat pe aceste ingrediente.

Grăsime de ardere proprietăţi

Din păcate însă, în acelaşi timp, studiile au arătat că ceaiul verde poate reduce de grăsime şi stimula metabolismul, cele mai multe de lucru a fost efectuată în eprubete sau animale precum şobolani şi şoareci. De fapt, foarte puţine studii au uitat la grăsime de ardere sau greutate pierderea potenţialul de ceai verde la om – şi în multe cazuri, deşi un link pozitivă a fost găsit între consumul de ceai verde si pierderea in greutate, aceste studii au fost prost concepute sau incluse doar o mână de subiecte.

Click aici pentru a cumpara ceai verde pentru pierderea în greutate

Numărare de calorii

Linia de fund: mai bine conceput studii clinice sunt necesare pentru a confirma ferm greutate pierderea beneficiile de ceai verde.

Cynics susţin că orice beneficii de pierdere în greutate sunt, probabil, la economii de calorii de trecerea de la o lăptos, zaharoase ceaşcă de ceai negru la o calorii-free ceaşcă de ceai verde sau pe bază de plante. Şi în realitate, acesta este un argument fezabilă. O cana standard de ceai cu lapte semidegresat şi 1 linguriţă zahăr conţine 38 calorii.

Patru pahare pe zi totalizează 152 de calorii, adăugând până la un masiv de calorii 55,480 un an-în cele din urmă, suficient pentru a vă ajuta să piardă 16 lb într-un an, dacă aţi înlocuit aceste cani cu ceai verde caloriilor gratuit! În plus, ciocolata digestives nu gust la fel de bun cu ceai verde!

Beneficiile de slăbire nevoie de anchetă

Este clar că beneficiile slimming ceai nevoie de mai multe investigaţii, dar care nu ar trebui să vă pune pe băut ceai dumneavoastră regulate. Indiferent dacă preferaţi ceai negru sau verde, există o mulţime de dovezi care să sugereze că ambele pot beneficia potenţial de sănătate, datorită antioxidanti pe care le conţin.

Click aici pentru a cumpara ceai verde pentru pierderea în greutate

Sănătate beneficii clare

În timp ce slăbire beneficiile de ceai verde rămâne neclar, o cantitate mare de robust de cercetare a pus accentul pe globală beneficiile pentru sănătate ale flavonoidelor în ceai. Ca rezultat, mulţi experţi de sănătate acum sugerează că ca parte a unui stil de viaţă sănătos, patru cani pe zi poate ajuta la protejarea corpurile noastre de efectele radicalilor liberi-molecule potențial dăunătoare, care pot deteriora celulele. La rândul său, acest lucru poate ajuta pentru a reduce riscul nostru de multe probleme de sănătate, inclusiv boală de inimă, cancer, accident vascular cerebral, boala Alzheimer şi chiar cataracta.

Ceaiul este o sursa naturala de fluorură de, un mineral care este important pentru dinţi sănătoşi. Şi chiar dacă verde şi negru ceaiuri contin cafeina, experţi de sănătate spune că există o cantitate insuficientă într-o ceaşcă de ceai pentru a provoca un efect diuretic. Ca rezultat, agenția de standarde alimentare şi britanic Dietetic Association spune că ceai contează spre noastre necesarul zilnic de fluide.

Deci, chiar dacă o ceaşcă de ceai nu va face subţire peste noapte, sunt şanse este sa nu ai nici un rău. Sfatul nostru: pune fierbătorul pe, săriţi, zahăr şi biscuiţi şi bucuraţi-vă de brew dumneavoastră preferate!

Click aici pentru a cumpara ceai verde pentru pierderea în greutate


Cautari pentru “Consumul De Ceai Pentru Pierderea în Greutate?”


Articole pe aceeași temă pentru “Consumul De Ceai Pentru Pierderea în Greutate?”