Den Rätt Doseringen Av Hallon Keton För Viktminskning

Hallon ketoner är föreningar som ger hallon deras karakteristiska doft. De används i USA som livsmedel aromer och säljs även här och i Japan som viktminskning kompletterar.

Hallon ketoner är kemiskt liknar capsaicin, den förening som gör varm paprika varm och tros kunna hjälpa bränna fett. Jag har hört att efterfrågan på dem har varit överväldigande eftersom de nämndes gynnsamt på Dr Mehmet Oz TV-program i februari 2012.

Jag har sett endast två studier att säkerhetskopiera påståenden att hallon ketoner kan främja viktminskning och båda studier på djur. En, som var möss ges en fettrik kost och givit hallon ketoner, tyder på att föreningarna som förbättrad insulinkänslighet och minskat fett i levern genom att bryta upp fettceller. Och en studie från Korea fann att de öka utsöndringen av fettceller av hormon adiponectin, som reglerar behandling av socker och fett.

Dessa studier kan påvisa att hallon ketoner främjar viktminskning hos möss, men vi har inga bevis för att kosttillskott är säkra och effektiva hos människor. Dr Oz visade några före-och efter fotografier av kvinnor som påstod sig ha gått ner i vikt genom att ta hallon keton kosttillskott, men han förklarade att alla kvinnor hade också skära kalorier och övade.

Klicka här för att köpa hallon keton från officiella hemsida

Dosen av hallon ketoner rekommenderas för viktminskning är 100 till 300 mg/dag, motsvarar vad arbetat i laboratoriemöss. Kostnaden för dessa kapslar enligt uppgift varierar från $20 till $60 per månad beroende på DOS du tar. Enligt min mening är någon priset för högt för produkter som inte har visat sig fungera. En av de nyaste hallon keton-produkterna verkar ännu mer långsökt än kosttillskott – en kost bodylotion tillämpas på huden för att bränna fett utan piller.

Jag har sett inga studier som visar att gnugga en kost hallon keton lotion i huden är effektiv. Men rapporterat forskare i Japan 2008 att sätta hallon keton lotion på hårbotten växte håret på hälften av en grupp 10 personer med alopeci (håravfall) och att när de appliceras i ansiktet det förbättras hudens elasticitet i kinderna av fem kvinnor. Den mycket liten studie har ännu inte replikerats.

Pågående främjandet av hallon ketoner liknar tidigare entusiasm för olika andra s.k. mirakel kosttillskott sade att främja viktminskning. Tyvärr finns det ännu ingen magi piller som kommer att smälta bort pounds. Att förlora vikt är hårt arbete som lyckas endast när du konsekvent skära kalorier från din kost och bränna några i regelbunden motion.

Klicka här för att köpa hallon keton från officiella hemsida

Vad är den korrekta dosen av hallon keton för viktminskning?

Efter att ha sett ett avsnitt av Dr Oz show om fantastiska kraften i min favorit röd frukt, jag var tvungen att göra en del efterforskningar och se vad riktig hallon ketoner doseringen var för maximal hälsa fördelar. Jag hoppades att jag kunde bara äta mer frukt eftersom jag verkligen gillar. Tyvärr hittade jag att du behöver någonstans runt 90 lbs av frukt för att få det belopp du behöver för att få hälsofördelarna. Även om jag skulle kunna äta så mycket, är jag ganska säker på att jag inte har råd att köpa som mycket.

Så vad är den minsta effektiva hallon ketoner doseringen det är 100 mg per dag. Detta belopp behövs eftersom det tar en betydande göra din cellens släppa fett mer effektivt och reglera din ämnesomsättning. Om du inte ser 100 mg per portion, bör du nog prova en annan tillägg.

Innan du bestämmer dig för ett tillägg, finns det en sak du måste tänka om-kvalitet. Jag har läst att hallon keton är den dyraste naturlig mat smaken och kan kosta $20.000 per kg. Om du får en flaska av kosttillskott för $10, det är förmodligen inte mycket hög kvalitet och du kommer inte få de fördelar som du behöver.

Tja, det är ungefär allt jag har för detta blogginlägg. Summan av kardemumman är att korrekt hallon ketoner doseringen är minst 100 mg per dag.

Klicka här för att köpa hallon keton från officiella hemsida


Söker efter “Den Rätt Doseringen Av Hallon Keton För Viktminskning”


Relaterade artiklar för “Den Rätt Doseringen Av Hallon Keton För Viktminskning”