Doza Corectă De Zmeura Cetonă Pentru Pierderea în Greutate

Zmeura cetone sunt compuși care dau zmeură lor miros caracteristic. Ele sunt utilizate în SUA ca arome alimentare şi, de asemenea, sunt vândute aici şi în Japonia ca suplimente de pierdere în greutate.

Zmeura cetone sunt chimic similar de capsaicină, compus care face ardei iute fierbinte şi se crede că pentru a ajuta la arderea grasimilor. Am auzit că cererea pentru ele a fost copleşitoare, deoarece acestea au fost menţionate favorabil pe programul de televiziune Dr. Mehmet Oz în februarie 2012.

Am vazut doar două studii la spre spate sus susţine că zmeura cetone poate promova pierderea in greutate, şi ambele studii au fost pe animale. Unul, în care şoareci au fost hrăniţi cu o dietă bogată în grăsimi şi dat zmeura cetone, sugerează că compuşi îmbunătăţit sensibilitatea la insulină şi redus de grăsime în ficat de rupere până celulele de grasime. Şi un studiu din Coreea a constatat că au amplificat secretia de celule de grăsime de adiponectin hormon, care reglementează prelucrarea de zahăr şi grăsimi.

Aceste studii pot demonstra ca zmeura cetone promova pierderea in greutate la şoareci, dar avem nici dovezi care să sugereze că suplimentele sunt sigure şi eficiente în oameni. Dr. Oz a arătat unele înainte şi după fotografii de femei care a pretins că a pierdut greutate de a lua suplimente de zmeura cetonă, dar el a explicat că toate femeile au avut, de asemenea, taiati calorii şi exercitat.

Click aici pentru a cumpara zmeura cetonă la site-ul oficial

Doza de cetone zmeură recomandată pentru pierderea în greutate este de 100-300 mg/zi, echivalente cu ceea ce a lucrat la şoareci de laborator. Costul de acele capsule variază în relatărilor, de la 20 dolari la 60 dolari pe lună în funcţie de doza luaţi. În opinia mea, orice preţul este prea mare pentru produsele care nu au fost demonstrat de a lucra. Una dintre cele mai noi produse de zmeura cetonă pare chiar mai Adus de departe decât Suplimente – o lotiune de corp de dieta pentru a fi aplicat pe piele pentru a arde grasimea fără a lua pastile.

L-am vazut nici studii care arată că frecare o dieta lotiune de zmeura cetonă în piele este eficient. Cu toate acestea, cercetători în Japonia a raportat în 2008 că punerea zmeura cetonă lotiune pe scalp a crescut parul pe jumatate de un grup 10 persoane cu alopecie (caderea parului) şi că atunci când este aplicat pentru a face faţă îmbunătăţirea elasticitatea pielii în obraji de cinci femei. Rezultatele studiului foarte mici care nu au fost încă replicat.

Promovarea în curs de desfăşurare de zmeura cetone este similar cu trecut entuziasmul pentru diverse alte aşa miracol suplimente de spus pentru a promova pierderea in greutate. Din păcate, nu există încă nici o magie pilula care va topi de lire sterline. Pierderea in greutate este munca grea, care reuşeşte doar atunci când în mod constant taie de calorii din dieta ta şi arde unele exercitii fizice regulate.

Click aici pentru a cumpara zmeura cetonă la site-ul oficial

Ce este doza corectă de zmeura cetonă pentru pierderea în greutate?

După ce a văzut un episod de Dr. Oz show despre puterea uimitoare a meu preferat de fructe rosii, am avut de a face unele de cercetare şi de a vedea ce doza corectă cetone zmeura a fost pentru beneficiile de sănătate maximă. Sper ca am putut mânca doar mai multe fructe, pentru că îmi place ei. Din păcate, am găsit că aveţi nevoie de undeva în jurul 90 de kg de fructe pentru a obţine sumă ai nevoie pentru a obţine beneficii de sănătate. Chiar dacă am putea mânca prea mult, eu sunt destul de sigur că nu îmi pot permite să cumpere că de mult.

Deci, ce este doza minimă eficace cetone zmeura este 100 mg / zi. Această sumă este necesară, deoarece ia o cantitate semnificativă de a face telefonul mobil de presă de grăsime mai eficient şi de a reglementa metabolismul. Dacă nu vedeţi 100 mg per portie, probabil ar trebui să încercaţi un alt supliment.

Înainte de a decide pe un supliment, este un lucru trebuie să se gândească la-calitate. Am citit chetonul de zmeura este cel mai scump naturale alimentare aroma şi poate costa 20.000 dolari pe kilogram. Dacă primiţi o sticlă de Suplimente pentru 10 dolari, probabil nu este foarte ridicat de calitate şi nu veţi primi beneficiile pe care aveţi nevoie.

Ei bine, asta e despre toate am pentru acest post de blog. Linia de jos este că doza corectă cetone zmeura este de cel puțin 100 mg / zi.

Click aici pentru a cumpara zmeura cetonă la site-ul oficial


Cautari pentru “Doza Corectă De Zmeura Cetonă Pentru Pierderea în Greutate”


Articole pe aceeași temă pentru “Doza Corectă De Zmeura Cetonă Pentru Pierderea în Greutate”