Dricka Te För Viktminskning?

De flesta av oss njuta av en kopp te, men kunde nationens favoritdrink hjälpa oss flytta dessa överskjutande pund?

Glömma de senaste diet och motion modenycker. Enligt senaste hype, verkar det förlorande dessa överskjutande pund kan vara så enkelt som sitter tillbaka och dricker te hela dagen. Det låter som den perfekta lösningen för en nation som redan har en hälsosam relation med Tekanna – faktiskt, i genomsnitt får oss britter genom en enorm 165 miljoner koppar te dag. Det finns bara en Hicka om – om dricka te är allt som behövs för att ge oss Hollywood organ, varför som nation, vi blir fetare?

Tyvärr, det är där det finns en hake. Eftersom det inte är vår ödmjuka kopp PG Tips eller Tetleys har som sägs ha befogenhet att smälta bort kilo! I stället måste vi övergå till mer exotiska blad. Och inte förvånande, det är en listers som lett vägen!

Klicka här för att köpa grönt te för viktminskning

Ökad Metabolism

Medan alla från Kate Moss och Kylie Minogue till Madonna och Robbie Williams har varit spotted dricka en god gammal cuppa, har vissa kändisar gått så långt som nödlandning på vatten deras regelbundna teabag för en som förment stöd viktminskning.

År försvarat supermodellen Sophie Dahl för bantning bryggningar efter hon hävdade att dricka grönt te ökat sin metabolism, hjälpa henne att släppa från en storlek 16 till storlek 12. Mer nyligen Victoria Beckman har tagit centrum, följande rykten att hon dricker pu-erh te, en antika kinesiska brew som sägs ha hjälper dig att hålla slim och håller du ser yngre!

Bränner mer kalorier

Men medan grönt och pu-erh te har gjort rubriker genom deras celebrity anhängare, de är inte de enda bryggningar som har kopplats samman med flytta dessa pund. En snabb Internet-sökning avslöjar det finns bokstavligen hundratals olika tesorter som hävdar att hjälpa oss att förlora vikt – och de flesta av dem handlar om så långt bort från en kopp Earl Grey som du kan få när det gäller smak och bekostnad!

Bland en av de mest populära är Wulong eller oolong – ett te som hamnar någonstans mellan svart och grönt te och sägs ökar metabolismen.

Klicka här för att köpa grönt te för viktminskning

Ökad energi nivå och Metabolism

Porangaba te har fått senaste media intresse efter rapporter att brasilianska babes ofta dricker det från stranden står i Rio. Brygga, som görs av ett litet träd i Amazonas, tydligen dämpar aptiten, ökar metabolismen och ökar energi nivåer.

Vikt förlust fördelar

Okinawansk te är en annan sort som ofta blir befordrad för nyttan vikt förlust. Men Läs beyond the hype och det är helt enkelt en mängd grönt te som är ofta full av människor som lever på den japanska ön Okinawa. Beviljas, de människor som lever på ön är kända för att ha en av de högst medellivslängd i världen och, tills nyligen, har haft några problem med fetma.

Men experter tror att deras goda hälsa är ett antal faktorer, bland annat låga nivåer av stress, regelbunden verksamhet in i ålderdomen och en kost som innehåller massor av fisk, grönsaker och soja – med andra ord deras livslängd och slim siffror inte bara till att dricka grönt te. Som ett mer västerländska sätt att livet håller på att antas på ön, blir fetma ett växande problem, oavsett te drickande vanor!

Minska kolesterolet, Detox och undertrycka aptit

Feiyan te – en kinesisk örtte som innehåller grönt te, lotus blad, cansia frön och vegetabiliska svamp – lovar ett stort antal fördelar hälsa och bantning.

Och hävdar att förbättra metabolism, föreslå marknadsföringsmaterial det också minska blod fett och kolesterol, minskar bloatedness, detox kroppen och undertrycka din aptit. För en liten cuppa är dessa stora löften som till stor del bygger på ogrundade vetenskap!

Klicka här för att köpa grönt te för viktminskning

Växtbaserade te viktminskning

Lägga till förvirringen är det stora antalet örtte som ibland länkar sig med viktminskning, genom särskilda örter som de innehåller. Örtte som inkluderar dandelion eller nettle – två örter som anses ha egenskaper för läkemedel – hävdar ofta att eliminera överflödigt vatten och så minska tyngd. Te som innehåller fänkål – en ingrediens som sägs ha dämpar aptiten – ibland göra påståenden relaterade till viktminskning.

Bantning fordran

Du behöver inte ens att surfa på nätet, ta en resa till Chinatown eller besöka din lokala hälsokost affär att få tag på bantning te, många finns nu tillgängliga i snabbköp. Birt & Tang Figuro örtte finns i Sainsburys och kombinerar pu-erh te med cassia tora, apple, water lily löv, orientaliska vatten kokbanan, Tianyeju, tangerine skal, notoginseng, kinesisk kanel och kryddnejlika.

Och medan produkten inte uppenbart att en bantning anspråk på dess förpackning, det utläsa viktminskning genom att belysa att det är för folk som bryr sig om sina siffror. Dr Stuart’s Slim Plus, finns även från Sainsbury’s, kombinerar fänkål med linden blad, dandelion rot, corn silk, galangal rot, grön havre och naturlig orange smak och hävdar, det är verkligen uppfriskande sätt att sparka Starta dagen och komma i form.

Men kan ha en brygga verkligen hjälpa dig att förlora vikt?

Det låter för bra för att vara sant – och enligt de flesta experter som verkligen är fallet. Vissa örttéer kan i själva verket faktiskt gör mer skada än nytta om de innehåller vissa örter som har potent läkemedel eller laxerande effekter. Överdriven urinering, diarré och magsmärtor kramper kan vara några av de biverkningar som är associerade med vissa av de mer ovanliga ‘te’ preparat som kan köpas på nätet eller från utövare av traditionell kinesisk medicin.

Klicka här för att köpa grönt te för viktminskning

Begränsade vetenskapliga bevis

Det har också begränsade vetenskapliga bevis för att bekräfta att bantning te faktiskt arbetar för att flytta dessa pund. I dag har de flesta forskning inriktad på grönt te. Både grönt och svart te kommer från samma anläggning – Camelia sinensis – men bladen behandlas annorlunda.

Som ett resultat innehåller både te liknande belopp av flavonoider, som fungerar som kraftfulla antioxidanter i kroppen. Men eftersom behandlingen skiljer sig åt innehåller de olika typer av flavonoider. Som svart te är jäst, flavonoider har en mer komplicerad struktur och består av theaflavins och thearubigins.

Däremot innehåller ojäst grönt te flavonoider som kallas catechins, som har en enklare struktur. Den vanligast förekommande av dessa catechins är epigallocatechin gallate eller EGCG.

Med koffein – som finns i både grönt och svart te – det är tänkt att catechins, och särskilt EGCG, är ansvariga för bantning effekterna av grönt te. Forskning har därför fokuserat på dessa ingredienser.

FAT Burning egenskaper

Tråkigt men samtidigt studier har visat att grönt te kan minska fett och öka metabolismen, de flesta arbete har utförts i provrör eller djur som råttor och möss. Faktum är att mycket få studier har undersökt den fett-förbränning eller vikt förlust potential av grönt te i människor – och i många fall, även om en positiv länk har hittats mellan grönt te konsumtion och viktminskning, dessa studier har varit dåligt utformade eller ingår endast en handfull frågor.

Klicka här för att köpa grönt te för viktminskning

Kalori räknar

Bottom line: mer välplanerade kliniska studier behövs för att bekräfta fast vikt förlust fördelarna med grönt te.

Cynikerna hävdar att någon vikt förlust fördelar är förmodligen till kalorier besparingar genom att växla från en mjölkaktig, sötsliskig kopp svart te till en kalori-gratis kopp grönt eller växtbaserade te. Och i själva verket är detta ett möjligt argument. En vanlig Mugg te med mellanmjölk och 1 tsk socker innehåller 38 kalorier.

Fyra koppar per dag uppgår 152 kalorier, lägga till en massiv 55,480 kalorier per år – i slutändan tillräckligt för att hjälpa dig att förlora 16 lb i ett år om du ersatt dessa muggar med kalori-free grönt te! Plus smaka inte choklad digestives lika bra med grönt te!

Bantning förmåner behöver utredningen

Det har klart att bantning fördelarna med te behöver mer utredning, men att inte skjuta du dricka ditt regelbundna brew. Om du föredrar svart eller grönt te, finns det massor av bevis som tyder på att både potentiellt kan gynna hälsa, genom de antioxidanter som de innehåller.

Klicka här för att köpa grönt te för viktminskning

Hälsofördelarna klart

Medan bantning fördelarna med grönt te är fortfarande oklar, har en stor mängd robusta forskning inriktad på hälsa fördelarna med flavonoider i te. Som ett resultat föreslår många hälsoexperter nu att som en del av en hälsosam livsstil, fyra koppar per dag kan bidra till att skydda våra kroppar från effekterna av fria radikaler – potentiellt skadliga molekyler som kan skada cellerna. Detta kan i sin tur bidra till att sänka vår risk för många hälsoproblem bland annat hjärtsjukdomar, cancer, linjer, Alzheimers sjukdom och även gudomar.

Te är en naturlig källa av fluor, ett mineral som är viktigt för friska tänder. Och även om både grönt och svart te innehåller koffein, hälsa experter säger det finns ett tillräckligt belopp i en kopp te kan ge en läkemedel effekt. Som ett resultat, säger både Food Standards Agency och British dietiska Association att te räknas våra dagliga flytande krav.

Så även om en cuppa inte gör du slim över natten, chansen är det inte kommer att göra någon skada. Vårt råd: sätta på vattenkokare på, hoppa över socker och kex och njuta av din favorit dryck!

Klicka här för att köpa grönt te för viktminskning


Söker efter “Dricka Te För Viktminskning?”


Relaterade artiklar för “Dricka Te För Viktminskning?”