Drikke Te Til Vægttab?

De fleste af os nyde en kop te, men nationens favoritdrink kunne hjælpe os med at flytte disse overskydende pund?

Glemme de seneste kost og Motion tanker. Ifølge de seneste hype, synes det at miste disse overskydende pund kunne være så let som sidder tilbage og drikker te hele dagen. Det lyder som den perfekte løsning til en nation, som allerede har et sundt forhold med teapot – faktisk, i gennemsnit, os briterne igennem en enorm 165 millioner kopper te dag. Der er bare ét problem men – hvis drikke te er alle det tager for at give os Hollywood organer, hvorfor som nation, får vi tykkere?

Desværre, det er hvor der er en fangst. Fordi det ikke er vores ydmyge kop PG tip eller Tetley, der efter sigende har beføjelse til at smelte væk i pund! Vi skal i stedet gå over til mere eksotiske blade. Og det er ikke overraskende, en listers, der har ført måde!

Klik her for at købe grøn te til vægttab

Løft metabolisme

Mens alle fra Kate Moss og Kylie Minogue til Madonna og Robbie Williams er blevet plettet, drikke en god gammel cuppa, har nogle Kendisser gået så vidt som ditching deres regelmæssige tepose efter en, der angiveligt aids vægttab.

I år har forsvaret supermodellen Sophie Dahl vejen for slankekur brews efter hun hævdede, at drikke grøn te sat skub i hendes stofskifte, hjælpe hende til at falde fra en størrelse 16 til en størrelse 12. Mere for nylig Victoria Beckman har taget centrum, følgende rygter at hun drikker pu-erh te, en gamle kinesiske bryg, der efter sigende hjælper du forblive slank og holder du ser yngre!

Brænder flere kalorier

Men mens grøn te og pu-erh te har gjort overskrifter takket være deres celebrity tilhængere, de er ikke de eneste brews, der har været forbundet med skiftende disse pund. En hurtig internetsøgning afslører der er bogstaveligt talt hundredvis af te, der hævder at hjælpe os med at tabe vægt – og de fleste af dem er om så langt væk fra en kop Earl Grey som du kan få, når det kommer til smag og regning!

Blandt en af de mest populære er Wulong eller oolong – en te, der ligger et sted mellem sort og grøn te og efter sigende forstærker metabolisme.

Klik her for at købe grøn te til vægttab

Løft energi niveauer og metabolisme

Porangaba te har modtaget senere medieinteresse efter rapporter at brasilianske babes ofte drikker det fra stranden bevoksninger i Rio. Bryg, der er gjort fra bladene af et lille træ, fundet i Amazonas, tilsyneladende undertrykker appetit, forstærker metabolisme og øger energi niveauer.

Vægt tab fordele

Okinawan te er en anden sort, der ofte bliver forfremmet til dets vægt tab fordele. Men Læs videre end hype og det er blot en række grøn te, der er ofte drukket af mennesker, der bor på den japanske ø af Okinawa. Indrømmet, det folk, der bor på denne ø er kendt for at have en af de højeste liv landet i verden, og indtil for nylig har haft nogle problemer med fedme.

Men eksperter mener deres gode helbred på grund af en række faktorer, herunder lave niveauer af stress, regelmæssig aktivitet til alderdom og en kost, der indeholder masser af fisk, grøntsager og soya – med andre ord, deres levetid og ikke slim tal er lige ned for at drikke grøn te. Som en mere vestlige måde at livet bliver vedtaget på øen, bliver fedme et stigende problem, uanset te drikke vaner!

Reducere kolesterol, Detox og undertrykke appetit

Feiyan te – en kinesisk urtete, der omfatter grøn te, lotus blade, cansia frø og vegetabilske svamp – lover et utal af sundhed og slankekur fordele.

Og hævder at forbedre metabolisme, foreslå marketingmateriale, det vil også reducere blod fedt og kolesterol, reducere bloatedness, detox kroppen og undertrykke din appetit. For en lille cuppa er det store løfter, der i vid udstrækning er baseret på ubegrundede videnskab!

Klik her for at købe grøn te til vægttab

Drogen te vægttab

Tilføjelse til forvirringen, der er det store antal urtete, der undertiden forbinder sig med vægttab, takket være specifikke urter, de indeholder. Urtete, som omfatter dandelion eller nettle – to urter, der anses for at have diuretic egenskaber – hævder ofte at fjerne overskydende vand og så reducere vægten. Te, der indeholder fennikel – en ingrediens, der angiveligt undertrykker appetit – nogle gange gøre påstandene vedrørende vægttab.

Slanke påstand

Du behøver ikke selv at surfer på nettet, tage en tur til Chinatown eller besøg din lokale sundhed mad Butik til at få fat på slankekur te, mange er nu tilgængelige i supermarkeder. Birt & Tang Figuro urtete fås i Sainsburys og kombinerer pu-erh te med cassia tora, apple, water lily blade, orientalske vand plantain, Tianyeju, tangerine peel, notoginseng, kinesisk kanel og nelliker.

Og mens produktet ikke gør åbenlyst en slankekur krav på dens emballage, det udlede vægttab ved at fremhæve, at det er for mennesker, der bekymrer sig om deres tal. Dr. Stuarts Slim Plus, også tilgængelige fra Sainsbury’s, kombinerer fennikel med linden blade, dandelion rod, majs silke, galangal rod, grøn havre og naturlige orange smag, og påstår det er en virkelig forfriskende måde at sparke start din dag og får figur.

Men kan have en bryg virkelig hjælpe dig med at tabe?

Det lyder for godt til at være sand – og ifølge de fleste eksperter, der virkelig er tilfældet. Faktisk kan nogle urtete faktisk gøre mere skade end gavn, hvis de omfatter visse urter, der har potent diuretic eller beroligende virkning. Overdreven vandladning, diarre og mave kramper kan være blot nogle af de bivirkninger, der er forbundet med nogle af de mere usædvanlige ‘te’ præparater, der kan købes på nettet eller fra behandlere inden for traditionel kinesisk medicin.

Klik her for at købe grøn te til vægttab

Begrænsede videnskabelige beviser

Der er også begrænsede videnskabelige beviser for at bekræfte, at slankekur te faktisk arbejde på at omlægge disse pund. Hidtil har de fleste forskning fokuseret på grøn te. Både grøn og sort te kommer fra den samme plante – Camelia sinensis – men bladene behandles forskelligt.

Følgelig indeholder både te lignende beløb af Flavonoider, der fungerer som stærke antioxidanter i kroppen. Imidlertid på grund af de behandling indeholder de forskellige typer af Flavonoider. Sort te er fermenteret, Flavonoider har en mere kompliceret struktur og består af theaflavins og thearubigins.

Derimod indeholder ugæret grøn te Flavonoider kaldet catechins, som har en enklere struktur. Den mest forekomne i disse catechins er epigallocatechin gallate eller EGCG.

Sammen med koffein – som er fundet i både grøn og sort te – det menes, at catechins og specifikt EGCG, er ansvarlige for slankekur virkningerne af grøn te. Derfor har forskning fokuseret på disse ingredienser.

Fat Burning egenskaber

Desværre dog samtidig undersøgelser har afsløret at grøn te kan reducere fedt og løft metabolisme, de fleste arbejde er blevet udført i reagensglas eller dyr som rotter og mus. Faktisk meget få undersøgelser har kigget på fedt-brænding eller vægt tab potentiale af grøn te i mennesker – og i mange tilfælde selv har fundet en positiv sammenhæng mellem grøn te forbrug og vægttab, disse undersøgelser har været dårligt udformet eller indeholdt kun en håndfuld af emnerne.

Klik her for at købe grøn te til vægttab

Kalorie tæller

Bottom line: mere veldesignede kliniske undersøgelser er nødvendige for at bekræfte fast vægt tab fordele ved grøn te.

Kynikere hævde, at vægt tab fordele er sandsynligvis til Kalorie besparelser ved at skifte fra et mælkeagtigt, sukkerholdige kop sort te til en Kalorie-gratis kop grøn eller drogen te. Og dette er i virkeligheden et muligt argument. En standard krus te med letmælk og 1 tsp sukker indeholder 38 kalorier.

Fire kopper dagligt totaler 152 kalorier, tilføje op til en massiv 55,480 kalorier et år – i sidste ende nok til at hjælpe dig med at miste 16 lb i et år, hvis du har erstattet disse krus med Kalorie-fri grøn te! Plus smager ikke chokolade DIGESTIFS så godt med grøn te!

Slankekur fordele skal undersøgelsen

Det er klart, at slankekur fordelene ved te har brug for yderligere undersøgelse, men der bør ikke udsætte du drikker din regelmæssige bryg. Uanset om du foretrækker sort eller grøn te, er der masser af grund til at formode, at begge potentielt kan gavne sundhed, takket være de antioxidanter, de indeholder.

Klik her for at købe grøn te til vægttab

Sundhedsmæssige fordele

Mens slankekur fordelene ved grøn te uklart, har en stor mængde af robuste forskning fokuseret på de generelle sundhedsmæssige fordele af Flavonoider i te. Som et resultat foreslår mange sundhedseksperter nu, at som en del af en sund livsstil, fire kopper om dagen kunne bidrage til at beskytte vores krop fra virkningerne af frie radikaler – potentielt skadelige molekyler, der kan skade cellerne. Til gengæld kan dette bidrage til at mindske vores risiko for mange sundhedsproblemer, herunder hjertesygdomme, kræft, slagtilfælde, Alzheimers sygdom og endda grå stær.

Te er en naturlig kilde af fluorid, et mineral som er vigtigt for sunde tænder. Og selvom både grøn og sort te indeholder koffein, sundhedseksperter siger, der er et utilstrækkeligt beløb i en kop te til at fremkalde en diuretic virkning. Som et resultat siger både Food Standards Agency og British diætetiske Association, at te tæller over vores daglige flydende krav.

Så selvom en cuppa ikke gøre du slim natten over, sandsynligvis ikke vil gøre nogen skade. Vores rådgivning: iførte kedel, springe, sukker og kiks og nyde dine foretrukne bryg!

Klik her for at købe grøn te til vægttab


Søger efter “Drikke Te Til Vægttab?”


Relaterede artikler til “Drikke Te Til Vægttab?”