Drikker Te For Vekttap?

De fleste av oss nyte en kopp te, men kunne landets favorittdrink hjelpe oss med å skifte de overskytende pounds?

Glem de nyeste moter kosthold og mosjon. Ifølge siste skudd, synes det å miste de overskytende pounds kan være like enkelt som å sitte tilbake og drikke te hele dagen. Det høres ut som den perfekte løsningen for en nasjon som allerede har et sunt forhold med tekanne-faktisk, i gjennomsnitt, oss briter komme gjennom en stor 165 millioner kopper te dag. Det er bare ett problem men-hvis drikke te er alt som trengs for å gi oss Hollywood organer, hvorfor som en nasjon, vi blir fetere?

Dessverre, det er der det er en hake. Fordi det ikke er vår ydmyke kopp PG Tips eller Tetleys som angivelig har makt til å smelte bort pounds! I stedet må vi slå til mer eksotiske blader. Og ikke overraskende, det er en listers som har ledet an!

Klikk her for å kjøpe grønn te for vekttap

Øke stoffskiftet

Mens alle fra Kate Moss og Kylie Minogue til Madonna og Robbie Williams har blitt oppdaget drikker en god gammel cuppa, har noen kjendiser gått så langt som ditching deres vanlige tepose for en som angivelig hjelpemidler vekttap.

For år promotert supermodell Sophie Dahl vei for slanking brygger etter hun hevdet at å drikke grønn te økte sin metabolisme, hjelpe henne til å slippe fra en størrelse 16 til en størrelse 12. Mer nylig Victoria Beckman har tatt sentrum scene, følgende rykter at hun drikker pu-erh te, en eldgammel kinesisk brygg som angivelig hjelper deg med å holde seg slank og holder deg ser yngre!

Brenne mer kalorier

Men mens grønn te og pu-erh te har gjort overskrifter takket være deres kjendis-tilhengere, de er ikke de eneste brygg som har vært koblet med skiftende disse pounds. En rask Internett-søk avslører det er bokstavelig talt hundrevis av te som hevder å hjelpe oss med å gå ned i vekt- og de fleste av dem er omtrent så langt borte fra en kopp Earl Grey som du kan få når det gjelder smak og bekostning!

Blant en av de mest populære er Wulong eller oolong-en te som faller et sted mellom svart og grønn te og angivelig øker metabolismen.

Klikk her for å kjøpe grønn te for vekttap

Øke energinivået og metabolisme

Porangaba te har mottatt siste medieinteresse etter rapporter at brasilianske babes ofte drikke det fra stranden står i Rio. Brygge, som er laget av bladene av et lite tre funnet i Amazonas, angivelig undertrykker appetitten, øker metabolismen og øker energi nivåer.

Vekttap fordeler

Okinawa te er en annen variant som ofte blir forfremmet for sin vekttap fordeler. Men Les utover sprøytenarkoman og det er bare et utvalg av grønn te som er ofte full av folk som bor på den japanske øya av Okinawa. Gitt, folk som bor på denne øya er kjent for å ha en av trykkefrihet i verden, og inntil nylig, har hatt noen problemer med fedme.

Men eksperter mener deres god helse er på grunn av en rekke faktorer, inkludert lave nivåer av stress, regelmessig aktivitet i alderdommen og et kosthold som inneholder rikelig med fisk, grønnsaker og soya-med andre ord, deres levetid og slank tallene ikke er bare ned til drikke grønn te. Som en mer vestlig levemåte blir tatt i bruk på øya, er fedme blitt et økende problem, uavhengig av te drikker vanen!

Redusere Kolesterol, Detox og undertrykke appetitt

Feiyan te-en kinesisk urte te som inneholder grønn te, lotus blader, cansia frø og vegetabilske svamp-lover et stort antall fordeler for helse og slanking.

I tillegg hevder å forbedre metabolismen, foreslå markedsføringsmateriell det vil også redusere blod fett og kolesterol, reduserer bloatedness, detox kroppen og undertrykker appetitten. For en liten cuppa er disse store løfter som er i stor grad basert på ubegrunnet vitenskap!

Klikk her for å kjøpe grønn te for vekttap

Urte te vekttap

Legge til forvirring er det store antallet urtete som noen ganger kobler seg med vekttap, takket være spesifikke urter de inneholder. Urtete som inkluderer Løvetann eller Nesle-to urter som er vurdert å ha vanndrivende egenskaper-hevder ofte å eliminere overflødig vann, og så redusere vekten. Te som inneholder fennikel-en ingrediens som angivelig undertrykker appetitten-noen ganger gjøre krav relatert til vekttap.

Slanking krav

Du trenger ikke engang å surfe på nettet, ta en tur til Chinatown eller besøke din lokale helsekost butikken for å få tak i slanking te, mange er nå tilgjengelig i supermarkeder. Birt & Tang Figuro urtete er tilgjengelig i Sainsburys, og kombinerer pu-erh te med cassia tora, apple, vannlilje blad, orientalsk vann plantain, Tianyeju, mandarin skallet, notoginseng, kinesisk kanel og nellik.

Og mens produktet ikke gjør åpenlyst en slanking hevder på emballasjen, det antyde vekttap ved å markere at det er for folk som bryr seg om sine tall. Dr Stuarts Slim Plus, er også tilgjengelig fra Sainsbury’s, kombinerer fennikel med linden blader, løvetann rot, mais silke, galangal rot, grønne havre og naturlig oransje smak, og hevder det er en virkelig forfriskende måte å kick start dagen og komme i form.

Men å ha en brygge virkelig kan hjelpe deg å miste vekt?

Det høres for godt til å være sant- og ifølge de fleste eksperter som virkelig er tilfelle. Faktisk, kan noen urte te faktisk gjøre mer skade enn godt hvis de inneholder visse urter som har potent vanndrivende eller avføringsmiddel effekter. Overdreven vannlating, diaré og mage kramper kan være bare noen av bivirkningene forbundet med noen av de mer uvanlige tea forberedelsene som kan kjøpes på nettet eller fra utøvere av tradisjonell kinesisk medisin.

Klikk her for å kjøpe grønn te for vekttap

Begrensede vitenskapelige bevis

Det er også begrensede vitenskapelige bevis for å bekrefte at slanking te faktisk arbeider for å skifte de pounds. Hittil har mest forskning fokusert på grønn te. Både grønn og svart te kommer fra den samme planten-Camelia sinensis- men bladene behandles annerledes.

Som et resultat, inneholder begge te lignende mengder av flavonoider, som fungerer som kraftige antioksidanter i kroppen. Imidlertid på grunn av behandlingen forskjeller inneholder de ulike typer av flavonoider. Som svart te er gjæret, flavonoider har en mer komplisert struktur og består av theaflavins og thearubigins.

I kontrast, inneholder unfermented grønn te flavonoider kalt catechins, som har en enklere struktur. Den mest tallrike av disse katekiner er epigallocatechin gallate eller EGCG.

Sammen med koffein-er som finnes i både grønn og svart te-det er antatt at catechins, og spesielt EGCG, er ansvarlig for slanking effekter av grønn te. Følgelig, forskning har fokusert på disse ingrediensene.

Fettforbrenning egenskaper

Dessverre skjønt, mens undersøkelser har avdekket at grønn te kan redusere fett og øke stoffskiftet, de fleste arbeid er utført i test-rør eller dyr som rotter og mus. Faktisk svært få studier har sett på fett-brenning eller vekt tap potensialet i grønn te hos mennesker- og i mange tilfeller, selv om en positiv link har blitt funnet mellom grønn te forbruket og vekttap, disse studiene har vært dårlig utformet eller inkludert bare en håndfull av fag.

Klikk her for å kjøpe grønn te for vekttap

Kalori teller

Bunnlinjen: mer kliniske studier er nødvendig for å bekrefte fast vekt tap fordelene av grønn te.

Kynikerne hevder at noen vekttap fordeler er sannsynligvis ned til kalori-besparelser som er laget ved å bytte fra en melkeaktig, sukkerholdig kopp svart te til en kalori-fri kopp grønn eller urte te. Og i virkeligheten, er dette et mulig argument. En standard kopp te med lettmelk melk og 1 ts sukker inneholder 38 kalorier.

Fire kopper om dagen summerer 152 kalorier, å legge opp til en massiv 55,480 kalorier et år-til slutt, nok til å hjelpe deg å miste 16 lb i et år hvis du erstattet de krus med calorie-free grønn te! Plus smaker sjokolade digestives ikke så godt med grønn te!

Slanking fordeler trenger etterforskning

Det er klart at slanking fordelene av te nød flere granskning, men som bør ikke sette deg av drikke din vanlige brygge. Enten du foretrekker svart eller grønn te, er det nok av bevis som tyder på at både kan potensielt fordeler helse, takket være antioksidantene de inneholder.

Klikk her for å kjøpe grønn te for vekttap

Fjerner du helsefordeler

Mens slanking fordelene av grønn te er fortsatt uklart, har en stor mengde robust forskning fokusert på de samlede helsemessige fordelene av flavonoider i te. Som et resultat foreslår mange helseeksperter nå at som en del av en sunn livsstil, fire kopper om dagen kan bidra til å beskytte kroppen fra virkningene av frie radikaler-potensielt skadelige molekyler som kan skade celler. I sin tur kan dette bidra til å senke vår risiko for mange helseproblemer som hjertesykdom, kreft, slag, Alzheimers sykdom og selv katarakt.

Te er en naturlig kilde til fluor, et mineral som er viktig for sunn tenner. Og selv om både grønn og svart te inneholder koffein, helseeksperter sier det er et lite beløp i en kopp te til å forårsake en vanndrivende effekt. Som et resultat, sier både Food Standards Agency og British dietetiske Association at te teller mot vårt daglige væske krav.

Så selv om en cuppa ikke vil gjøre deg å slanke over natten, sjansene er det ikke er til å gjøre du noen skade. Vårt råd: sett kjelen på, hopp over sukker og kjeks og nyte din favoritt brygge!

Klikk her for å kjøpe grønn te for vekttap


Søker etter “Drikker Te For Vekttap?”


Relaterte artikler for “Drikker Te For Vekttap?”