Het Drinken Van Thee Om Gewicht Te Verliezen?

De meesten van ons genieten van een kopje thee, maar kon de natie favoriete drankje helpen ons verschuiving die overtollige kilo?

Vergeet de nieuwste rages van dieet en lichaamsbeweging. Volgens recente hype, lijkt het verliezen die overtollige kilo zou net zo makkelijk als achterover te leunen en het drinken van thee hele dag. Het klinkt als de perfecte oplossing voor een natie die al een gezonde relatie met de theepot-in feite, gemiddeld heeft, ons Britten krijgen door middel van een enorme 165 miljoen kopjes thee dag. Er is slechts één hik al-als het drinken van thee allen die het neemt is om ons Hollywood organen, waarom als natie, zijn wij steeds dikker?

Helaas, dat is waar er is een vangst. Want het is niet onze nederige kopje PG Tips of Tetley die naar verluidt heeft de macht om te smelten weg de kilo’s! In plaats daarvan moeten we om te schakelen naar meer exotische bladeren. En zoals te verwachten, het is een listers die hebben het voortouw genomen!

Klik hier om te kopen green tea for weight loss

Boost metabolisme

Terwijl iedereen van Kate Moss en Kylie Minogue naar Madonna en Robbie Williams zijn gespot drinken van een goede oude cuppa, zijn sommige celebs gegaan wat betreft hun regelmatige theezakje het graven voor een die zogenaamd verlies van het gewicht helpt.

Jarenlang verdedigde supermodel Sophie Dahl de manier voor vermagering brouwt nadat ze beweerde dat het drinken van groene thee gestimuleerd haar metabolisme, helpt haar te laten vallen van een grootte van 16 tot een grootte 12. Meer recentelijk Victoria Beckman middelpunt van de belangstelling heeft genomen, volgende geruchten dat ze pu-erh-thee drinkt, een oude Chinese brouwsel dat naar verluidt helpt u bij het verblijf slank en houdt u op zoek jonger!

Verbranding van meer calorieën

Maar terwijl groene thee en pu-erh-thee hebben gemaakt krantenkoppen dankzij hun volgers beroemdheid, ze zijn niet de enige brouwsels die zijn gekoppeld met verschuiving die ponden. Een snelle Internet zoeken onthult er zijn letterlijk honderden van thee die beweren te helpen ons verliezen gewicht- en de meeste van hen zijn over zo ver weg van een kopje Earl Grey als je krijgen kunt als het gaat om smaak en kosten!

Onder een van de meest populaire is Wulong of oolong-thee die ergens tussen zwarte en groene thee en naar verluidt vallen verhoogt stofwisseling.

Klik hier om te kopen green tea for weight loss

Boost energieniveaus en metabolisme

Porangaba thee heeft recente belangstelling van de media na rapporten dat Braziliaanse babes vaak het uit strand staat in Rio drinken ontvangen. Het brouwsel, die is gemaakt van de bladeren van een kleine boom gevonden in de Amazone, blijkbaar onderdrukt de eetlust, verhoogt de stofwisseling en verhoogt energie niveaus.

Gewicht-verlies voordelen

Okinawa thee is een ander ras dat vaak wordt bevorderd voor de gewicht-verlies voordelen. Maar lees dan de hype en het is gewoon een verscheidenheid van groene thee die vaak dronken door mensen die wonen op het Japanse eiland Okinawa. Toegegeven, de mensen die op dit eiland leven staan bekend voor het feit dat een van de hoogste levensverwachting in de wereld en tot voor kort hebben enkele problemen met obesitas.

Maar deskundigen geloven hun goede gezondheid is te wijten aan een aantal factoren met inbegrip van lage niveaus van stress, regelmatige activiteit tot op hoge leeftijd en een dieet dat tal van vis, groenten en soja-met andere woorden omvat, hun levensduur en slanke cijfers zijn niet enkel tot het drinken van groene thee. Een meer westerse manier van leven is op het eiland wordt vastgesteld, wordt overgewicht een groeiend probleem, ongeacht thee drinken gewoonten!

Verminderen van Cholesterol, Detox en eetlust onderdrukken

Feiyan thee-een Chinese kruiden thee met groene thee, lotus bladeren, cansia zaden en plantaardige spons-belooft een groot aantal voordelen van de gezondheid en afslanken.

Evenals beweren te verbeteren metabolisme, stellen marketingmateriaal voor het zal ook bloed vet en cholesterol te verminderen, vermindering van bloatedness, het lichaam detox en uw eetlust onderdrukken. Voor een kleine cuppa zijn dit grote beloftes die grotendeels zijn gebaseerd op de ongegronde wetenschap!

Klik hier om te kopen green tea for weight loss

Herbal Tea Weight Loss

Toe te voegen aan de verwarring zijn het grote aantal kruidenthee die soms verbinden zich met gewichtsverlies, dankzij specifieke kruiden die ze bevatten. Kruidenthee die paardebloem bevatten of nettle-twee kruiden die worden beschouwd als diureticum eigenschappen te hebben – vaak beweren te elimineren overtollige water en dus vermindering van gewicht. Thee die bevatten venkel – een ingrediënt dat naar verluidt onderdrukt de eetlust-soms maken claims met betrekking tot gewichtsverlies.

Vermagering vordering

U hoeft niet eens te surfen op het Net, neem een reis naar Chinatown of bezoek uw lokale health food winkel te bemachtigen van vermageren thee, velen zijn nu beschikbaar in supermarkten. Birt & Tang’s Figuro kruidenthee is beschikbaar in Sainsbury’s en combineert pu-erh-thee met cassia tora, apple, Waterlelie blad, Oosterse water weegbree, Tianyeju, tangerine peel, notoginseng, Chinese kaneel en kruidnagel.

En terwijl het product niet schaamteloos maken een inwikkeling aanspraak op de verpakking ervan, het verlies van het gewicht door te benadrukken dat er voor mensen die zorg over hun cijfers afleiden. Dr Stuart Slim Plus, ook beschikbaar vanaf Sainsbury’s, combineert venkel met linden bladeren, paardebloem wortel, maïs zijde, Laos wortel, groene haver en natuurlijke aroma van sinaasappel en beweert het is een echt verfrissend manier om kick start van uw dag en krijgen in vorm.

Maar kan een brouwsel met echt helpen u gewicht verliezen?

Het klinkt te mooi om waar- en volgens de meeste deskundigen dat echt het geval. In feite, kunnen sommige kruidenthee eigenlijk doen meer kwaad dan goed indien zij bepaalde kruiden die krachtige diureticum en laxerend uitwerking hebben. Overmatig plassen, diarree en maag krampen kunnen zijn slechts enkele van de bijwerkingen geassocieerd met enkele van de meer ongebruikelijke ‘tea’ voorbereidingen die kunnen worden gekocht op het Net of van beoefenaars van traditionele Chinese geneeskunde.

Klik hier om te kopen green tea for weight loss

Beperkte wetenschappelijke gegevens

Er heeft ook een beperkte wetenschappelijk bewijs om te bevestigen dat vermageren thee eigenlijk werken om die ponden. Tot op heden heeft de meeste onderzoek gericht op groene thee. Zowel groene en zwarte thee komen uit dezelfde fabriek-Camelia sinensis- maar de bladeren zijn anders verwerkt.

Dientengevolge, bevatten beide thee vergelijkbare bedragen van flavonoïden, die als krachtige anti-oxidanten in het lichaam fungeren. Echter, vanwege de verwerking verschillen, ze bevatten verschillende soorten flavonoïden. Zoals zwarte thee is gefermenteerd, de flavonoïden een meer gecompliceerde structuur hebben en bestaan uit theaflavins en thearubigins.

In tegenstelling, bevat niet-gegiste groene thee flavonoïden genaamd catechines, die een eenvoudiger structuur hebben. De meest voorkomende van deze catechines is epigallocatechin gallate of EGCG.

Samen met cafeïne-die is gevonden in zowel groene en zwarte thee-er wordt gedacht dat de catechines en vooral EGCG, zijn verantwoordelijk voor de afslankende effecten van groene thee. Bijgevolg is onderzoek gericht op deze ingrediënten.

Vetverbranding eigenschappen

Helaas echter terwijl studies is gebleken dat groene thee kan verminderen vet en boost metabolisme, het meeste werk verricht in reageerbuisjes of dieren zoals muizen en ratten. In feite zeer weinig studies hebben gekeken naar de vetverbranding of gewicht verlies potentieel van groene thee bij de mens- en in veel gevallen, hoewel een positieve link heeft gevonden tussen de consumptie van groene thee en gewichtsverlies, deze studies zijn slecht ontworpen of slechts een handvol onderwerpen opgenomen.

Klik hier om te kopen green tea for weight loss

Calorieën tellen

Bottom line: meer goed ontworpen klinische studies zijn nodig om te stevig bevestigen de gewicht-verlies voordelen van groene thee.

Cynici beweren dat eventuele gewicht-verlies voordelen waarschijnlijk tot de calorie besparingen door over te schakelen van een melkachtig, suikerhoudende kopje zwarte thee om een calorie-gratis kopje groene of kruiden thee. En in werkelijkheid, dit is een haalbaar argument. Een standaard mok thee met halfvolle melk en 1 theelepel suiker bevat 38 calorieën.

Vier kopjes per dag bedraagt in totaal 152 calorieën, toe te voegen tot een massale 55,480 calorieën per jaar – uiteindelijk genoeg om te helpen je verliest 16 pond in een jaar als u die mokken met calorie-gratis groene thee vervangen! Plus smaak chocolade digestives niet zo goed met groene thee!

Vermagering voordelen hebben onderzoek nodig

Het is duidelijk dat de voordelen inwikkeling van thee hebben meer onderzoek nodig, maar dat moet niet zet je af uw regelmatige brouwsel drinken. Of u nu houdt van zwarte of groene thee, is er voldoende bewijs om te suggereren dat beide gezondheid, dankzij het anti-oxyderend die ze bevatten potentieel kunnen profiteren.

Klik hier om te kopen green tea for weight loss

Voordelen voor de gezondheid duidelijk

Hoewel de vermageringsdieetpillen voordelen van groene thee blijft onduidelijk, heeft een grote hoeveelheid robuuste onderzoek gericht op de algehele voordelen voor de gezondheid van flavonoïden in thee. Als gevolg hiervan veel gezondheidsdeskundigen nu suggereren dat als onderdeel van een gezonde levensstijl, vier kopjes per dag helpen kan te beschermen ons lichaam tegen de gevolgen van vrije radicalen – potentieel schadelijke moleculen die cellen beschadigen kunnen. Dit kan op zijn beurt helpen te verlagen onze risico van vele gezondheidsproblemen zoals hart-en vaatziekten, kanker, beroertes, de ziekte van Alzheimer en zelfs staar.

Thee is een natuurlijke bron van fluoride, een mineraal dat is belangrijk voor gezonde tanden. En hoewel zowel groene en zwarte thee cafeïne bevat, gezondheidsdeskundigen zeggen er is onvoldoende in een kopje thee te veroorzaken een diuretisch effect. Dientengevolge, zeggen de Food Standards Agency en de Britse Dietetic Association dat thee naar onze dagelijkse vloeistof behoefte telt.

Dus zelfs als een cuppa niet maken u slim’s nachts, de kansen zijn het niet zal doen u geen kwaad. Ons advies: zet de ketel op, overslaan de suiker en koekjes en geniet van uw favoriete brouwt!

Klik hier om te kopen green tea for weight loss


Zoekt naar “Het Drinken Van Thee Om Gewicht Te Verliezen?”


Gerelateerde artikelen voor “Het Drinken Van Thee Om Gewicht Te Verliezen?”