Juomassa Teetä Laihtuminen?

Suurin osa meistä nauttia teetä, mutta maan Lempijuoma voisimme siirtää yli puntaa?

Unohda uusimmat ruokavalion ja liikunnan villityksiä. Viime hype, näyttää siltä, menettää ylimääräistä kiloa voi olla yhtä helppoa kuin istuu takaisin ja juomassa teetä koko päivän. Kuulostaa täydellinen ratkaisu kansakunta, joka jo on terve suhde teekannu-itse asiassa, keskimäärin, meitä brittejä läpi valtava 165 miljoonaa kupillista teetä päivässä. On vain yksi ongelma, vaikka-jos juomassa teetä on kaikki mitä tarvitaan antamaan meille Hollywood elimet, miksi kansakuntana olemme tulossa lihavampia?

Valitettavasti juuri siellä on kiinni. Koska se ei ole meidän nöyrä kupin PG Tips eli Tetley, joka kuulemma on vallan sulaa pois puntaa! Sen sijaan meidän täytyy kääntyä eksoottisempia lehdet. Ja yllättäen, se listers, jotka ovat vetäneet!

Klikkaa tästä ostaa vihreää teetä laihtuminen

Boost Metabolia

Vaikka kaikki Kate Moss ja Kylie Minogue Madonna, Robbie Williams on nähty, juominen vanha hyvä kuppi teetä, jotkut julkkikset on mennyt jopa niin pitkälle, ojitusten säännöllisesti teepussi yhden, joka muka auttaa laihtuminen.

Vuosia supermalli Sophie Dahl puolusti laihtumiseen valmistaa tietä, kun hän väitti, että juominen vihreää teetä kasvatti aineenvaihdunta, auttaa häntä luopumaan koko 16 koko 12. Viime aikoina Victoria Beckman on noussut keskeiseksi aiheeksi, seuraavat huhuja että juo pu-erh teen, muinaisen Kiinan hautua, joka kuulemma auttaa hoikkana ja pitää etsivät nuorempia!

Polttaa enemmän kaloreita

Mutta vaikka vihreää teetä ja pu-erh teen otsikoihin ansiosta julkkis-seuraajia, ne eivät ole vain valmistaa, jotka ovat yhteydessä siirtämällä niitä puntaa. Nopea Internet-haku käy ilmi, on olemassa kirjaimellisesti satoja teelaatuja, jotka väittävät auttaa meitä menettää paino- ja useimmat niistä ovat siitä yhtä kaukana kupillisen Earl Grey kuin saat, kun kyse on maku ja kustannuksella!

Yksi suosituimmista on Wulong ja oolong-teetä, joka kuuluu jonnekin välillä mustaa ja vihreää teetä ja kuulemma tehostaa aineenvaihduntaa.

Klikkaa tästä ostaa vihreää teetä laihtuminen

Lisätä energian tasoilla ja aineenvaihduntaa

Porangaba teetä sai viime tiedotusvälineiden kiinnostusta kertomusten, että Brasilian tytöt usein juoda se ranta metsiköistä Rio. Juoma, joka on tehty pieni puu löytyy Amazon lehtiä, ilmeisesti estää ruokahalu, parantaa aineenvaihduntaa ja lisää energian tasoilla.

Painonpudotus edut

Okinawan teetä on toisesta lajikkeesta, joka usein saa edistää sen Painonpudotus edut. Mutta ulkopuolella hype ja vain valikoima vihreää teetä, joka on usein humalassa ihmistä, Japanin Okinawa island. Myönnetty, ihmiset, jotka elävät saarella tunnetaan ottaa yksi korkein elinajanodote maailman, ja viime aikoihin asti on ollut joitakin ongelmia lihavuus.

Mutta asiantuntijat uskovat, että heidän hyvinvointinsa johtuu useista tekijöistä kuten stressiä, säännöllinen toiminta vanhuuteen ja ruokavalio, joka sisältää runsaasti kalaa, vihanneksia ja soija-toisin sanoen niiden pitkäikäisyys ja ohut luvut eivät ole vain alas juominen vihreää teetä. Enemmän Länsi elämäntapa hyväksytty saarella liikalihavuudesta on tulossa kasvava ongelma, riippumatta siitä, juominen teetä!

Alentaa kolesterolia, Detox ja tukahduttaa ruokahalua

Feiyan teen – Kiinan kasviperäisten teetä, joka sisältää vihreää teetä, lotus lehtien, cansia siemenet ja vihannesten sieni-lupaa lukuisia terveys-ja laihtumiseen.

Sekä väittäen parantaa aineenvaihduntaa, markkinointimateriaalia ehdottaa, se myös vähentää veren rasvaa ja kolesterolia, vähentää bloatedness, detox kehon ja tukahduttaa ruokahalua. Pieni kuppi teetä nämä ovat suuria lupauksia, jotka perustuvat suurelta osin perusteettomia tiede!

Klikkaa tästä ostaa vihreää teetä laihtuminen

Herbal teetä laihtuminen

Lisäämällä sekaannusta ovat yrttiteet, joka yhdistää itse joskus laihtuminen ansiosta erityisiä yrttejä, ne sisältävät runsaasti. Yrttiteet, joka sisällyttää voikukka tai Nokkonen – kaksi yrttejä, joita pidetään on diureetti ominaisuuksia – usein vaatia ylimääräisen veden poistamiseksi ja siis vähentää painoa. Teet, jotka sisältävät fenkoli-aineena, joka kuulemma estää ruokahalu – joskus tehdä liittyvät laihtuminen.

Laihtumiseen väite

Ei edes tarvitse surffailla, retkelle Chinatown tai vierailla paikallinen terveyden elintarvikkeiden ostoksia saada käsiinsä laihtumiseen teetä, monet ovat nyt saatavissa valintamyymälöissä. Birt & Tang Figuro yrttiteetä on tarjolla Sainsbury’s ja pu-erh teen yhdistyy cassia tora, omena, lumpeen lehti, itämainen veden piharatamo, Tianyeju, tangerine kuori, notoginseng, Kiinan kanelia ja neilikkaa.

Ja vaikka tuote ei tee laihtumiseen laitteen pakkauksessa päätellä laihtuminen korostamalla, että on ihmisille, jotka välittävät heidän luvut. Tohtori Stuart Slim lisäksi saatavilla myös Sainsbury, yhdistää fenkoli linden lehdet, Voikukka root, maissi silkki, galangal-juuri, vihreä kaura ja oranssi luonnonmausteet ja lunastaa se on todella virkistävä tapa aloittaa päiväsi voit aloittaa ja panna kuntoon.

Mutta voi ottaa hautua todella auttaa sinua laihtua?

Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta- ja mukaan useimmat asiantuntijat, näin todella on. Itse asiassa jotkut yrttiteet voi itse tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä, jos ne sisältävät tiettyjä yrttejä, jotka ovat voimakas diureetti tai laksatiivisia vaikutuksia. Liiallinen virtsaaminen, ripuli ja vatsa kramppeja saattaa olla vain joitakin haittavaikutuksia liittynyt joitakin harvinaisempia teen-valmisteita, jotka voi ostaa netissä tai perinteisen kiinalaisen lääketieteen harjoittajia.

Klikkaa tästä ostaa vihreää teetä laihtuminen

Vähän tieteellistä näyttöä

On rajoittanut tieteellistä näyttöä vahvistamaan, että laihtumiseen teetä toimivuudesta siirtää näiden puntaa. Tähän mennessä useimmat tutkimus on keskittynyt vihreää teetä. Vihreää ja mustaa teetä tulevat samasta tehtaasta-Camelia sinensis- mutta lehdet käsitellään eri tavalla.

Molemmat teetä sisältävät yhtä paljon flavonoideja, jotka toimivat elimistössä voimakkaita antioksidantteja. Käsittely-erojen vuoksi ne sisältävät erilaisia flavonoideja. Mustaa teetä on fermentoitu, flavonoideja on monimutkaisempi rakenne ja theaflavins ja thearubigins.

Sen sijaan käymätön vihreä tee sisältää flavonoideja kutsutaan catechins, joka on yksinkertaisempi rakenne. Yleisin näistä catechins on epigallocatechin gallate tai EGCG.

Sekä kofeiini – joka löytyy vihreää ja mustaa teetä uskotaan, että catechins ja erityisesti EGCG vastaavat laihtumiseen vaikutukset vihreää teetä. Näin ollen tutkimus on keskittynyt näitä ainesosia.

Rasvanpoltto ominaisuuksia

Valitettavasti, vaikka tutkimukset ovat osoittaneet, että vihreää teetä voi vähentää rasvaa ja parantaa aineenvaihduntaa, eniten työtä on tehty koeputket tai eläimet kuten rotat ja hiiret. Itse asiassa hyvin vähän tutkimuksia katsonut rasvaa polttava tai painon menetys mahdollisuuksia vihreää teetä ihmis- ja monesti, vaikka positiivinen yhteys löytyi vihreää teetä kulutus ja laihtuminen, nämä tutkimukset ovat olleet huonosti suunniteltu tai sisälsi vain kourallinen aiheita.

Klikkaa tästä ostaa vihreää teetä laihtuminen

Kalorien laskeminen

Bottom line: hyvin suunniteltu kliiniset tutkimukset ovat tarpeen vahvistaa lujasti Painonpudotus edut vihreää teetä.

Kyynikot väittää, että kaikki Painonpudotus edut ovat luultavasti alas vaihtamalla maitomainen, sokerinen kupin mustaa teetä kaloriton teekupposen vihreä tai kasviperäisiä kalori säästöjä. Ja todellisuudessa tämä on toteutettavissa argumentti. Standardi muki teetä kevytmaitoa ja 1tl sokeria sisältää 38 kaloreita.

Neljä kupillista päivässä yhteensä 152 kaloria, lisäämällä jopa massiivisen 55,480 kaloreita vuosi – lopulta tarpeeksi auttaa sinua menettää vuodessa 16 lb, jos näitä mukeja korvattu kaloriton vihreää teetä! Lisäksi suklaa pikkupurtavaa eivät maistu yhtä hyvä vihreä tee!

Laihtumiseen hyötysuhde on tutkimuksen

On selvää, että teen laihtumiseen hyötysuhde on entistä tarkemmin, mutta joka ei pitäisi laittaa sinut pois juominen säännöllisesti hautua. Haluatpa mustaa tai vihreää teetä on runsaasti näyttöä siitä, että molemmat voi olla hyötyä terveyden ansiosta ne sisältävät antioksidantteja.

Klikkaa tästä ostaa vihreää teetä laihtuminen

Terveyshyödyt Poista

Vaikka vihreä tee laihdutus-edut jää epäselväksi, paljon tutkimusalan on keskitytty flavonoideja teetä yleinen terveyshyötyjä. Tämän seurauksena monet terveysalan asiantuntijat nyt ehdottaa, että osana terveellistä elämäntapaa neljä kupillista päivässä voisi auttaa suojata kehomme vaikutuksia vapaiden radikaalien – mahdollisesti haitallisia molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa soluja. Tämä voi puolestaan auttaa alentuneeseen meille monia terveysongelmia, kuten sydänsairaudet, syöpä, aivohalvauksia, Alzheimerin tauti ja jopa harmaakaihi.

Teen on luonnon Fluoridi, mineraali, joka on tärkeä hyväksi hampaille. Ja vaikka vihreää ja mustaa teetä sisältävät kofeiinia, Terveysasiantuntijoiden näkemys teetä aiheuttaa diureettinen vaikutus on riittämätön määrä. Tämän seurauksena elintarvikeviraston ja Yhdistyneen kuningaskunnan ruokavalioon Association sanoa, teen laskee kohti päivittäin nesteen vaatimus.

Joten vaikka kuppi teetä tee ohut yhdessä yössä, mahdollisuudet ovat se ei aio tehdä mitään pahaa. Neuvomme: Laita vesi kiehumaan, sokeria ja keksejä ja nauttia suosikki juoma!

Klikkaa tästä ostaa vihreää teetä laihtuminen


Etsii “Juomassa Teetä Laihtuminen?”


Aiheeseen liittyviä artikkeleita “Juomassa Teetä Laihtuminen?”