Maqui μαλακών απύρηνων καρπών όπως παρουσιάζονται στις Foxnews

Φαγητό σας purples (ή το μοβ δίαιτα) φαίνεται να είναι η τελευταία τάση για εκείνους που ψάχνουν να ενισχύσουν την υγεία τους. Ως προτεινόμενα με το Fox News Orlando σχετικά με το Maqui Berry, αναφέρθηκε ότι άνθρωποι παίρνουν πιο σοβαρά να μπουν περισσότερα αντιοξειδωτικά Σώμα τους.

Maqui Berry που προέρχεται από τη Χιλή (Νότια Αμερική) είναι το θέμα που Dr. Ward Bond ήταν μιλάμε. Και το superfruit είναι μεταγλωττίζονται το τίγρης ξύλο κόσμο μαλακών απύρηνων καρπών γιατί είναι τόσο ισχυρή και πάντα νικητής. Σε αυτόν τον κόσμο μαλακών απύρηνων καρπών, σαρκωδών καρπών Maqui είναι ο νικητής και διαθέτει 3 με 4 φορές ισχυρότερη από Acai berry, που κάποτε ήταν το καλύτερο μαλακών απύρηνων καρπών για πολλά χρόνια.

Maqui Superberry οφέλη

Δρ Ward μίλησαν για τα οφέλη των Maqui μαλακών απύρηνων καρπών και ήταν απολύτως τρισευτυχισμένοι που μιλάμε για την αγαθότητα του παρόντος superberry. Ανέφερε ότι αυτό μαλακών απύρηνων καρπών μας δίνει το μεγάλο καρδιαγγειακή υγεία, βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, βελτιώνει την κινητικότητα των κοινών, μειώνει την λογική αντίδραση και μεγάλη για anti-aging.

Είπε, Maqui berry είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό σαρκώδεις ανακαλύφθηκε ποτέ. Είναι 4 έως 8 φορές ισχυρότερη από Acai berry και ο berry γεύσεις μεγάλη.

Είναι αναζωογονητικό, όχι υπερβολικά γλυκιά, αλλά αν το ποτό σας, πραγματικά επιθυμείτε άλλο γυαλί επειδή είναι κάτι τόσο ιδιαίτερο και η γεύση και είναι το καλύτερο γευσιγνωσία σαρκώδεις γύρω από.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν Berry Maqui από το επίσημο site

Maqui Berry έρευνας

Maqui berry ανακαλύφθηκε από τον Dr. W. Hanke από το Πανεπιστήμιο της Χιλής, που έκανε πολλή ιατρική έρευνα μόνο σχετικά με το Maqui berry ίδια. Και μέχρι στιγμής, η έρευνα αποδόσεις έκτακτη διαπιστώσεις.

Maqui berry βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας, μειώνει την αλλεργική αντίδραση και φλεγμονή, βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα και να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης έτσι ώστε να μπορούμε να περιμένουμε καλό όταν φτάσουμε παλαιότερα.

Τελικός Maqui Berry

Τελικός maqui berry είναι τα χάπια διατροφής superfruit που γίνονται από freezed ξερά maqui μαλακών απύρηνων καρπών. Κοστίζει λιγότερο από 50 € για ένα μήνα εφοδιασμού που είναι μια καταπληκτική τιμή θεωρώντας maqui μαλακών απύρηνων καρπών είναι το ισχυρότερο αντιοξειδωτικές σαρκωδών καρπών στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε μια διαφορά όταν πάρετε το συμπλήρωμα αυτό όπως βρέθηκε ένα αυξήθηκε το επίπεδο ενέργειας και αισθάνεστε ανανεώνονται και rejuvenated ενώ ο superfruit διενεργεί η διαδικασία cleasing στο Σώμα σας, η οποία θα ώθηση σας προσπάθεια για απώλεια βάρους τρομερά.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν Berry Maqui από το επίσημο site

10 Διασκέδαση γεγονότα σχετικά με το Maqui Berry

Αν έχετε διαβάσει τα άρθρα σχετικά με maqui σαρκώδεις, σας πιθανότατα έχει βομβαρδίζουν με τις ίδιες παλιές πληροφορίες και γεγονότα σχετικά με το πόσο μεγάλη είναι. Καλά, μου έχουν συγκεντρώσει 10 διασκέδαση γεγονότα σχετικά με το maqui berry που ίσως να μην γνωρίζετε:

  1. Maqui Berry έχει αρκετές επιπλέον ονόματα, τα οποία περιλαμβάνουν χιλιανή Wineberry, Maquei, Ach, Queldrón, Clon και Koelon.
  2. Μόνο είναι ενδημικά της την Παταγονία περιφέρεια της Χιλής και της Αργεντινής.
  3. Το Maqui Berry έχει πράγματι καλλιεργηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1700′s (αν και δεν είναι εγγενής εκεί).
  4. Λέγεται για να έχει το υψηλότερο ποσό από τα αντιοξειδωτικά (αξία ORAC) όλων των γνωστών καρποί και μούρα.
  5. Το maqui berry μπορεί να είναι περίπου 5 φορές μικρότερη σε μέγεθος από το acai berry.
  6. Είναι ένα φυσικό coloring παράγοντες που χρησιμοποιείται για οίνους, χρώμα.
  7. Το Mapuches έτρωγαν maqui μαλακών απύρηνων καρπών για αιώνες, και χρησιμοποίησαν για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων.
  8. Τη βοτανική του ονομασία είναι Aristotelia chilensis, που ονομάστηκε ο Αριστοτέλης (ο Έλληνας φιλόσοφος και φυσιοδίφης).
  9. Το δέντρο maqui είναι περισσότερο σαν μια θάμνων, αυξάνεται σε περίπου 15 πόδια σε σύγκριση με της παλάμες acai, το οποίο μπορεί να αυξηθεί μέχρι 100 ft!
  10. Ο λόγος γιατί το maqui berry τοποθετείται σε συμπληρώματα διατροφής είναι επειδή είναι φθαρτό και καταστρέφονται γρήγορα μετά τη συλλογή.

Συμπέρασμα

Ακούσαμε το Θεώ και τα οφέλη των maqui μαλακών απύρηνων καρπών από Dr. Ward Bond και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Πόσιμο Maqui Berry πίνουν ή χυμό είναι μεγάλη, αλλά υπάρχουν περιορισμοί του χυμού νωπών όπως έχει μικρό χρόνο ζωής και η διατροφή θα σταδιακά χάνονται εάν δεν καταναλωθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι Maqui σαρκώδεις δίαιτα χάπια. Αυτό φρούτα διατροφή χάπια διατηρήσετε όλα το φυσικό Θεώ και τα οφέλη του maqui superberry και μπορούν να αποθηκευτούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και εύκολα. Η διατροφή που λαμβάνετε θα είναι τόσο καλή, όσο τα φρέσκα φρούτα.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσουν Berry Maqui από το επίσημο site


Αναζητά το “Maqui μαλακών απύρηνων καρπών όπως παρουσιάζονται στις Foxnews”


Σχετικά Άρθρα για το “Maqui μαλακών απύρηνων καρπών όπως παρουσιάζονται στις Foxnews”