Maqui Бери както черта на Foxnews

Яденето си лилавото (или на лилаво диета) изглежда да е най-новата тенденция за тези, които търсят за насърчаване на тяхното здраве. Както е изобразен в Фокс Нюз Орландо за Maqui Бери, тя се споменава, че хората са все по-сериозно за получаване на повече антиоксиданти в тялото си.

Maqui Бери, с произход от Чили (Южна Америка) е темата, която говори за Д -р Ward Бонд . И superfruit е наречен Тигър дървен материал от Бери свят, защото тя е толкова мощен и винаги е победител. В този свят на Бери Maqui Бери е победител и има 3 до 4 пъти по-силен от Acai Бери, който някога е бил най-Бери за определен брой години.

Maqui Superberry обезщетения

Отделение д-р говори за ползите от Maqui Бери и той е абсолютно удоволствие да говоря за добротата на тази superberry. Той отбеляза, че това зрънце ни дава отлично сърдечно здраве, подобрява функцията на имунната система, подобрява ставната подвижност, намалява логика реакция и чудесно за борба с остаряването.

Той каза, Maqui Бери е най-мощният антиоксидант Бери някога. Това е 4 до 8 пъти по-силна от Acai Бери и Акай вкусове страхотно.

Тя е освежаващо, не прекалено сладки, но ако го пият, действително искате друго стъкло, защото това е нещо толкова специално и вкус и е най-доброто дегустация Бери около.

Щракнете тук, за да купуват Maqui Бери от официалния сайт

Maqui Бери изследвания

Maqui Бери е открит от д-р у. Ханке от Университета на Чили, които е правил много медицински изследвания точно на самата Maqui Бери. И досега, изследването дава извънредни констатации.

Maqui Бери, подобряване на сърдечно-съдовите заболявания, намалява алергична реакция и възпалението, подобряване на имунната система и забавя процеса на стареене така че ние може да изглежда добре когато стигнем по-възрастните.

Последен Maqui Бери

Последен maqui Бери е superfruit диета хапчета, които са направени от замръзвам сушени maqui Бери. Той струва по-малко от $50 за месец снабдяване, който е една невероятна стойност обмисля maqui Бери е най-силен антиоксидант Бери в света точно сега.

Ще успеете да откриете установи разлика когато се вземе тази добавка като вас увеличава ниво на енергия и вие се чувствате освежени и подмладена докато superfruit изпълняват на cleasing процес в тялото си и това ще засили усилията си загуба на тегло значително.

Щракнете тук, за да купуват Maqui Бери от официалния сайт

10 Забавни факти за Maqui Бери

Ако сте прочели статии на maqui Бери, вие вероятно са били бомбардирани със същата стара информация и факти за колко голяма е. Ами, имам поставени заедно 10 Забавни факти за maqui Бери, които не знаете:

  1. Maqui Бери има няколко допълнителни имена, които включват чилийски Wineberry, Maquei, Ach, Queldrón, Clon и Koelon.
  2. Само е роден в Патагония района на Чили и Аржентина.
  3. Maqui Бери е действително били отглеждани във Великобритания от 1700 (въпреки че не е роден там).
  4. Тя се казва, че имат най-висок размер на антиоксиданти (ORAC стойност) на всички известни плодове и плодове.
  5. Maqui Бери може да бъде приблизително 5 пъти по-малки на acai Бери.
  6. Това е естествен оцветители, която се използва за цвят вина.
  7. Мапуче индианците са изядени maqui Бери векове и са го използвали за лечение на различни заболявания.
  8. Неговото ботаническо наименование е Aristotelia chilensis, който е кръстен на Аристотел (древногръцки философ и учен).
  9. Maqui дърво е повече като храст, нараства до около 15 фута в сравнение с acai палми, които могат да растат до 100 метра!
  10. Причината защо maqui Бери се поставя в добавки е, защото тя е нетраен и се разваля бързо след бране.

Заключение

Чухме за добротата и ползите от maqui Бери от д-р Ward Бонд и няма съмнение за това. Пиене на сок или Maqui Бери пие е голям, но има ограничения на пресен сок, тъй като тя има кратък срок на годност и храненето ще постепенно губи ако не консумирани в рамките на кратък период от време.

Решението на този проблем е Maqui Бери хапчета. Този плодове диета хапчета да запази всички на естествената доброта и ползите от maqui superberry и тя може да се съхранява лесно и за по-дълъг период. Хранене, получавате ще бъде толкова добро, колкото пресните плодове.

Щракнете тук, за да купуват Maqui Бери от официалния сайт


Търси “Maqui Бери както черта на Foxnews”


Статии за “Maqui Бери както черта на Foxnews”