Maqui Bær Som Omtalt På Foxnews

Spise din lilla (eller The lilla Diet) synes å være den nyeste trenden for dem som ønsker for å øke deres helse. Som omtalt i Fox News -Orlando om Maqui bær, ble det nevnt at folk blir mer alvorlig om å få mer antioksidanter i kroppen.

Maqui bær stammer fra Chile (Sør-Amerika) er gjenstand som Dr. Ward Bond snakket om. Og superfruit er kalt Tiger Woods av berry verden fordi det er så kraftig og alltid en vinner. I denne berry verden, Maqui bær er vinneren, og den har 3 til 4 ganger kraftigere enn Acai berry som en gang var den beste berry i en årrekke.

Maqui Superberry fordeler

Dr Ward snakket om fordelene ved Maqui bær, og han var helt glade å snakke om godhet av denne superberry. Han nevnte at dette bær gir oss stor kardiovaskulær helse, forbedrer immunforsvaret fungerer, bedrer felles mobilitet, reduserer logikk reaksjon og god for anti-aldring.

Han sa, Maqui bær er den mektigste antioksidant berry noensinne oppdaget. Det er 4 til 8 ganger sterkere enn Acai berry og berry smaker godt.

Det er forfriskende, ikke altfor søt, men hvis du drikker det, du faktisk ønsker en annen glass fordi det er noe så spesiell og smaken, og det er den beste smaker berry rundt.

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle nettsted

Maqui bær forskning

Maqui bær ble oppdaget av Dr. W. Hanke fra Universitetet i Chile som har gjort en masse medisinsk forskning bare på Maqui bær seg selv. Og så langt, forskning gir ekstraordinær funn.

Maqui bær forbedre kardiovaskulær helse, reduserer allergisk reaksjon og betennelser, forbedre immunforsvaret og sakker aldringsprosessen slik at vi kan se bra når vi blir eldre.

Ultimate Maqui bær

Ultimate maqui bær er superfruit slankepiller som er laget av fryse tørket maqui bær. Det koster mindre enn $50 for en måned forsyning som er en utrolig verdi vurderer maqui bær er den sterkeste antioksidant berry i verden akkurat nå.

Du vil være i stand til å oppdage en forskjell når du tar dette tillegget som du fant en økt energinivå og du føler deg uthvilt og forynget mens superfruit gjennomføre cleasing prosessen i kroppen din og dette vil øke din vekttap innsats enormt.

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle nettsted

10 Morsomme fakta om Maqui bær

Hvis du har lest artiklene på maqui bær, har du sannsynligvis blitt bombardert med samme gamle informasjon og fakta om hvor stor den er. Vel, har jeg satt sammen 10 morsomme fakta om maqui bær som du ikke kanskje vet:

  1. Maqui bær har flere ekstra navn, som inkluderer chilenske Wineberry, Maquei, Ach, Queldrón, Clon og Koelon.
  2. Det er bare innfødt til i Patagonia-regionen i Chile og Argentina.
  3. Maqui bær har faktisk blitt dyrket i Storbritannia siden 1700-tallet (selv om det ikke er innfødt der).
  4. Det sies å ha det høyeste beløpet av antioksidanter (ORAC verdien) av alle kjente frukt og bær.
  5. Maqui bær kan være omtrent 5 ganger mindre i størrelse enn acai berry.
  6. Det er en naturlig konditorfarge agenter som brukes til å farge viner.
  7. Mapuche indianerne har spist maqui bær i århundrer, og har brukt den til å behandle ulike plager.
  8. Its botaniske navn er Aristotelia chilensis, som ble oppkalt etter Aristotle (den greske filosofen og naturalist).
  9. Maqui treet er mer som en busk, økende til rundt 15 meter i forhold til acai palmer, som kan bli opptil 100 ft!
  10. Grunnen hvorfor maqui bær er plassert i kosttilskudd er fordi det er forgjengelig og skjemmer raskt etter plukking.

Konklusjon

Vi hørte om godhet og fordelene med maqui bær fra Dr. Ward Bond, og det er ingen tvil om det. Drikke Maqui bær drikke eller Juice er flott, men det er begrensninger av fersk juice som det har kort holdbarhet og ernæring vil gradvis mistet hvis ikke forbrukes i kort.

Løsningen på dette problemet er Maqui bær slankepiller. Denne frukt slankepiller bevare alle naturlige godhet og fordeler av maqui superberry, og det kan lagres lett og for en lengre periode. Ernæring som du får vil være like god som den friske frukten.

Klikk her for å kjøpe Maqui bær fra offisielle nettsted


Søker etter “Maqui Bær Som Omtalt På Foxnews”


Relaterte artikler for “Maqui Bær Som Omtalt På Foxnews”