Maqui Berry, Mint Kiemelt Foxnews

Eszik a lila (vagy a lila étrend) úgy tűnik, hogy a legújabb trend azok, akik arra, hogy növeljék az egészségügyi. Mivel szerepelt a Fox News Orlando Maqui Berry, szóba került, hogy az emberek egyre komolyabb körülbelül szerzés több antioxidánsok a szervezet.

Maqui bogyó származik, Chile (Dél-Amerika) Ez a téma, hogy Dr. Ward Bond beszélt. És a superfruit a szinkronizált a bogyó világ Tiger Wood, mert olyan erős és mindig a győztes. Ez bogyó világ Maqui berry a győztes, és van 3-4-szer nagyobb teljesítményű, mint a Acai bogyó, amely egykor a legjobb bogyó, részére nagyszámú évvel ezelőtt.

Maqui Superberry előnyei

Dr. Ward beszélt Maqui berry előnyeit, és ő volt természetesen örömmel beszélni a superberry jóság. Megemlítette, hogy ez a bogyó ad nekünk a nagy szív-és érrendszeri egészség, javítja az immunrendszer működését, javítja izületmobilitás, csökkenti a logika reakció és a nagy anti-aging.

Azt mondta, Maqui berry a leg–bb erős antioxidáns bogyó valaha felfedezett. 4-8-Szor erősebb, mint a Acai bogyó, és a bogyó ízletes.

Frissítő, nem túl édes, de ha iszik, hogy tényleg akar egy másik üveg mert valami különleges, és az íze, és ezen a környéken: legjobb ízű bogyó.

Kattintson ide, hogy buy Maqui Berry-hivatalos oldal

Maqui Berry kutatás

Maqui berry fedezte fel Dr. W. Hanke a University of Chile, akit ezzel a sok orvosi kutatások csak a Maqui bogyó maga. És eddig, a kutatás rendkívüli eredményeket.

Maqui berry javítja a szív-és érrendszeri egészség, csökkenti az allergiás reakció és a gyulladást, javítja az immunrendszert, és lassítja az öregedési folyamatot úgy, hogy tudjuk nézni jó Mikor öregszünk.

Végső Maqui Berry

Végső maqui berry a superfruit diéta pirula, hogy fázik szárított maqui berry készült. -A költségek kevesebb, mint 50 $ egy hónapra elegendő, ami egy elképesztő érték figyelembe véve maqui berry a világ legerősebb antioxidáns bogyó most.

Lesz, hogy fedezze fel a különbséget, ha megteszi ezt a kiegészítést, amit találtam, az energia szintje emelkedett és érezni, felfrissül és megfiatalodott , miközben a superfruit folyamat végrehajtása során a cleasing a szervezetben és ez akarat reklám a fogyás erőfeszítések rettenetesen.

Kattintson ide, hogy buy Maqui Berry-hivatalos oldal

10 Érdekességek a Maqui Berry

Ha elolvasta a cikkeket a maqui bogyó, Ön talán volna elárasztják a régi adatokat és tényeket arról, milyen nagy ez. Nos, én már össze 10 szórakoztató tényeket a maqui bogyó, hogy nem tudod:

  1. Maqui bogyó már számos további nevek, amelyek magukban foglalják a Chilei Wineberry, Maquei, Ach, Queldrón, klónok és Koelon.
  2. Honos csak az a Patagónia régió Chile és Argentína.
  3. A Maqui Berry valójában már művelt az Egyesült Királyságban óta a 1700′s (bár ez nem anyanyelvi ott).
  4. Ez azt mondta, hogy a legnagyobb mennyiségű antioxidánsok (ORAC érték) az összes ismert gyümölcsök és bogyók.
  5. A maqui berry lehet nagyjából 5-ször kisebb-ban méret mint a acai berry.
  6. -A ‘ egy természetes színező anyagok, használt szín borok.
  7. A Mapuche indiánok évszázadok maqui berry meg is ették, és használták kezelésére különböző betegségek.
  8. Növénytani neve az Aristotelia chilensis, amely Arisztotelész (a görög filozófus, természettudós) után kapta.
  9. A maqui fa több, mint a cserje, növekvő, mintegy 15 láb képest acai tenyér, amely növekszik 100 ft!
  10. Az ok miért a maqui bogyó kerül kiegészítők, mert romlandó és szedés után gyorsan romlanak.

Következtetés

Hallottunk a jóság és a maqui bogyó Dr. Ward Bond előnyeit, és nincs kétség. Maqui bogyó ital vagy gyümölcslé ivás nagy, de vannak korlátok, friss gyümölcslé, rövid eltarthatósági ideje van, és a tápanyag-összetételre lesz fokozatosan elvesztette ha, nem fogyasztott rövid időn belül.

A megoldás erre a problémára, Maqui berry diéta pirula. A gyümölcs diéta pirula megőriz minden, a természetes jóság és előnyeit a maqui superberry, és tárolható könnyen, és hosszabb ideig. A táplálkozási kap lesz olyan jó, mint a friss gyümölcs.

Kattintson ide, hogy buy Maqui Berry-hivatalos oldal


Megkeresi a “Maqui Berry, Mint Kiemelt Foxnews”


Kapcsolódó cikkek “Maqui Berry, Mint Kiemelt Foxnews”