Maqui Buske Som Featured På Foxnews

Spise din lilla (eller The Purple kost) synes at være den nyeste trend for dem, der søger for at fremme deres sundhed. Som featured i Fox News Orlando om Maqui Berry, blev det nævnt, at folk får mere alvorligt med at få flere antioxidanter i deres krop.

Maqui Berry stammer fra Chile (Sydamerika) er det emne, Dr. Ward Bond talte om. Og superfruit er kaldt Tiger træ af verdens berry, fordi det er så magtfulde og altid en vinder. Maqui berry er vinderen i denne verden, bær, og det har 3-4 gange mere magtfuld end Acai berry, som engang var den bedste berry i en årrække.

Maqui Superberry fordele

Dr. Ward talte om fordelene ved Maqui berry, og han blev helt glad for at tale om i denne superberry godhed. Han nævnte, at denne berry giver os store hjerte-kar-sundhed, forbedrer Immunsystemet funktion, forbedrer fælles mobilitet, reducerer logik reaktion og fantastisk til anti-aging.

Han sagde, Maqui berry er den mest effektive antioxidant berry nogensinde opdaget. Det er 4 til 8 gange stærkere end Acai berry og bær smager fantastisk.

Det er forfriskende, ikke alt for sød, men hvis du drikker det, du rent faktisk vil et andet glas, fordi det er noget så specielt og smag og det er den bedste vinsmagning berry omkring.

Klik her for at købe Maqui Berry fra officiel site

Maqui Berry forskning

Maqui berry blev opdaget af Dr. W. Hanke fra University Chile som har gjort en masse af medicinsk forskning netop på Maqui berry, selv. Og indtil videre forskning, der giver ekstraordinære resultater.

Maqui berry forbedre hjerte-kar-sundhed, reducerer allergiske reaktion og betændelse, forbedre vores immunsystem og forsinker den aldrende proces så vi kan se godt når vi bliver ældre.

Ultimative Maqui Berry

Ultimative maqui berry er superfruit kost piller, der er foretaget fra freezed tørrede maqui berry. Det koster mindre end $50 for en måned levering, som er en fantastisk værdi i betragtning af maqui berry er den stærkeste antioxidant berry i verden lige nu.

Du vil kunne finde en forskel, når du tager dette supplement som du fundet et øget energi niveau og du føler dig opdateret og rejuvenated mens superfruit udføre cleasing processen i din krop og vil øge dit vægttab indsats uhyre.

Klik her for at købe Maqui Berry fra officiel site

10 Sjove fakta om Maqui Berry

Hvis du har læst artikler om maqui berry, er du sandsynligvis blevet bombarderet med de samme gamle oplysninger og fakta om hvor stor den er. Tja, jeg har stillet sammen 10 sjove fakta om den maqui berry, så du ikke kan vide:

  1. Maqui Berry har flere yderligere navne, som omfatter chilenske Wineberry, Maquei, Ach, Queldrón, Clon og Koelon.
  2. Det er kun hjemmehørende i regionen Patagonien i Chile og Argentina.
  3. Maqui-Berry har faktisk været dyrkede i Det Forenede Kongerige siden 1700′s (selvom det ikke er der native).
  4. Det siges at have det højeste beløb af antioxidanter (ORAC værdi) af alle kendte frugter og bær.
  5. Maqui-berry kan være ca. 5 gange mindre end acai berry.
  6. Det er en naturlig coloring agenter, som bruges til at farve vine.
  7. Mapuche-indianere har spist maqui berry i århundreder, og har brugt det til at behandle forskellige lidelser.
  8. Den botaniske betegnelse er Aristotelia chilensis, som blev opkaldt efter Aristoteles (græsk filosof og naturforsker).
  9. Maqui træ er mere som en Busk, stigende til ca 15 fødder sammenlignet med acai Palmer, som kan vokse op til 100 meter!
  10. Årsagen til hvorfor maqui berry placeres i kosttilskud er fordi det er letfordærvelige og forkæler hurtigt efter plukning.

Konklusion

Vi hørte om den godhed og fordelene ved maqui berry fra Dr. Ward Bond, og der er ingen tvivl om. Drikker Maqui Berry drikke eller saft er stor, men der er begrænsninger af friske saft, som det har kort holdbarhed og ernæring vil gradvist mistede hvis ikke forbruges inden for kort tid.

Løsningen på dette problem er Maqui berry kost piller. Denne frugt kost piller bevare alle de naturlige godhed og fordele ved maqui superberry og det kan opbevares nemt og i en længere periode. Den ernæring du får bliver så god som den friske frugt.

Klik her for at købe Maqui Berry fra officiel site


Søger efter “Maqui Buske Som Featured På Foxnews”


Relaterede artikler til “Maqui Buske Som Featured På Foxnews”