Maqui Jagodičja, Kot Pokaže Na Foxnews

Jedo vaš vijoličnega (ali The Purple prehrana) zdi, da je najnovejši trend za tiste, ki želijo povečati njihovo zdravje. Kot izrazit na Fox News Orlando o Maqui jagodami, je bilo omenjeno, da ljudje postajajo bolj resni približno pridobivanje več antioksidantov v svoje telo.

Maqui Berry izvira iz Čila (Južna Amerika) je predmet, ki je govoril Dr. Ward Bond . In s superfruit je poimenoval Tiger Wood jagodami Sveta, ker je tako močan in vedno zmagovalec. V tem svetu jagodičja Maqui berry je zmagovalec in ima 3 do 4 krat bolj učinkovito kot Acai jagodami, ki je bila nekoč najboljši jagodičja za več let.

Prednosti maqui Superberry

Dr. Ward govoril o prednosti Maqui jagodičja in je bil absolutno navdušena, da govori o Bogu to superberry. Omenil, da je ta jagodičja nam daje veliko zdravje srca in ožilja, izboljša delovanje imunskega sistema, izboljša gibljivost sklepov, zmanjšuje logika reakcijo in velik za anti-aging.

Maqui berry je dejal, je najmočnejši antioksidant berry ever odkril. Je 4 do 8 krat močnejši od Acai jagodami in jagodičja odličen okus.

Je osvežujoč, ne preveč sladek, ampak če ga pijejo, dejansko želite drugo steklo, ker je nekaj tako posebnega in okus in je najboljši okus jagodami okoli.

Kliknite tukaj za nakup Maqui jagodami iz uradne strani

Maqui Berry raziskave

Maqui berry je odkril Dr. W. Hanke iz University of Chile, ki ima že veliko medicinskih raziskav samo na Maqui berry samo. In doslej, raziskave donosi izredno ugotovitve.

Maqui berry izboljšati zdravje srca in ožilja, zmanjšuje alergijske reakcije in vnetja, izboljšuje naš imunski sistem in upočasnjuje proces staranja , da smo lahko videti dobro Kdaj smo dobili starejši.

Ultimate Maqui Berry

Ultimate maqui berry je superfruit prehrana tablete, ki so narejeni iz zmrzniti posušene maqui jagodami. Stane manj kot 50 $ za mesec oskrbe, ki je neverjetno vrednost ob upoštevanju maqui berry je jagodami najmočnejši antioksidant na svetu prav zdaj.

Boste lahko, da odkrijete razliko, ko ste vzeli ta dodatek, kot ste ustanavljati poveča raven energije in menite, da osvežijo in pomladiti , medtem ko je superfruit opravljati cleasing proces v telesu in to bo dvig vaš trud hujšanje silno.

Kliknite tukaj za nakup Maqui jagodami iz uradne strani

10 Zabavno dejstev o Maqui Berry

Če preberete članke o maqui berry, ste verjetno so bili bombardiran z isto staro informacije in dejstva o tem, kako velik je. No, sem dal skupaj 10 zabavno dejstev o maqui jagodami, ki jih morda ne poznate:

  1. Maqui Berry je več dodatnih imen, ki so Čilski Wineberry, Maquei, Ach, Queldrón, Clon in Koelon.
  2. Samo je native v v regiji Patagonia, Čile in Argentina.
  3. Maqui Berry je dejansko bil gojijo v veliki Britaniji od 1700 (čeprav to ni native tam).
  4. To je dejal, da so najvišji znesek antioksidantov (ORAC vrednost) vseh znanih sadja in jagod.
  5. Maqui berry je lahko približno 5-krat manjši od acai jagodami.
  6. Je naravna barvila, ki se uporablja za barve vina.
  7. Indijancev Mapuche pojedo maqui berry za stoletja, in se uporablja za zdravljenje različnih bolezni.
  8. Botanično ime je Aristotelia chilensis, ki je bil imenovan po Aristotel (grški filozof in naravoslovec).
  9. Maqui drevo je več kot grm, ki raste približno 15 metrov v primerjavi s acai palme, ki lahko zraste do 100 m!
  10. Razlog, zakaj maqui berry je postavljen v dopolnilih je ker je pokvarljivo in se hitro pokvarijo po komisioniranje.

Zaključek

Smo slišali o dobroti in prednosti maqui jagodičja iz dr Ward Bond in ni dvoma o tem. Pitje Maqui Berry piti ali sok je super, vendar obstajajo omejitve svežega soka, saj ima kratek rok trajanja in prehrano bo postopoma izgubil, če ne porabi v kratkem.

Rešitev tega problema je Maqui jagodami prehrana tablete. To sadje prehrana tablete ohraniti vse naravno dobroto in prednosti maqui superberry in ga lahko shrani enostavno in za daljše obdobje. Prehrana, ki vam bo tako dober, kot sveže sadje.

Kliknite tukaj za nakup Maqui jagodami iz uradne strani


poišče “Maqui Jagodičja, Kot Pokaže Na Foxnews”


Sorodni članki za “Maqui Jagodičja, Kot Pokaže Na Foxnews”