Maqui Marja Kuten Esillä Foxnews

Syö sinun violetista (tai violetti Diet) näyttää olevan uusin trendi niille, jotka haluavat parantaa terveyttään. Kuten esillä Fox News -Orlando tietoa Maqui Berry, mainittiin, että ihmiset saavat enemmän tosissaan saada enemmän antioksidantteja kehonsa.

Maqui marja peräisin Chile (Etelä-Amerikka) on aihe, joka Dr. Ward Bond puhui. Ja eläinkokeista on puhuttu Tiger Wood marja-maailmassa, koska se on niin voimakas ja aina voittaja. Marja maailmassamme Maqui marja on voittaja ja se on 3-4 kertaa tehokkaampi kuin Acai marja, joka oli aikoinaan paras marja useita vuosia.

Maqui Superberry edut

Tohtori Ward puhui etuja Maqui marja ja ehdottoman ilahtunut puhua tämän superberry hyvyyttä. Hän mainitsi, että tämä marja antaa meille suuri sydän-ja verisuoniterveyden, parantaa immuunijärjestelmän toimintaan, parantaa nivelten liikkuvuutta, vähentää logiikka reaktio ja suuri anti-aging.

Hänen mukaansa Maqui marja on tehokkain antioksidantti marja koskaan löydetty. On 4-8 kertaa vahvempi kuin Acai marja ja marja maistuu hyvältä.

Se on virkistävä, ei liian makea, mutta jos juo, todella haluavat toinen lasi, koska se on jotain niin erikoista ja maku ja parhaan makuista marja ympäri.

Klikkaa tästä ostaa Maqui Berry virallinen sivusto

Maqui Berry tutkimus

Dr. W. Hanke Chilestä yliopisto, joka on tehnyt paljon lääketieteellistä tutkimusta vain Maqui marja huomasi Maqui marja. Ja tähän mennessä tutkimus tuottaa satunnaisia tuloksia.

Maqui marja parantaa sydän terveydelle, vähentää allergisen reaktion ja tulehdus, parantaa immuunijärjestelmää ja hidastaa ikääntymisen prosessia niin, että emme voi näyttää hyvältä kun me panna vanhempi.

Lopullinen Maqui Berry

Ultimate maqui marja on superfruit ruokavalio pillereitä, jotka on valmistettu jäädyttäminen kuivattu maqui marja. Se maksaa alle 50 dollaria kuussa hankintaan, joka on hämmästyttävä arvo maqui marja on maailman vahvin antioksidantti -marja juuri nyt.

Voi löytää ero, kun otat tätä täydentää kuten todettu lisääntynyt energiataso ja sinusta tuntuu virkeänä ja nuortua samalla superfruit tehtävä cleasing prosessin kehossa ja tämä tulee edistää laihtuminen ponnisteluja valtavasti.

Klikkaa tästä ostaa Maqui Berry virallinen sivusto

10 Hauskoja faktoja Maqui Berry

Jos olet lukenut artikkelit maqui marja, voit todennäköisesti kuulla sama vanha tieto- ja faktoja kuinka suuri se on. No, olen koonnut 10 hauskoja faktoja maqui marja, että et voi tietää:

  1. Maqui marja on useita muita nimiä, kuten Chilen ametisti, Maquei, Ach, Queldrón, Clon ja Koelon.
  2. On kotoisin Chilen ja Argentiinan Patagonia alueella.
  3. Maqui marja on itse viljellyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuodesta 1700 (vaikka se ei ole kotimainen).
  4. Se on sanottu korkein määrä antioksidantteja (ORAC arvo) tunnettu hedelmiä ja marjoja.
  5. Maqui marja voi olla noin 5 kertaa pienempiä kuin acai marja.
  6. Se on luonnollinen väritys tekijöille, jota käytetään väri viinejä.
  7. Mapuche-intiaanien syönyt maqui berry vuosisatojen ja on käytetty hoitoon erilaisia vaivoja.
  8. Kasvitieteellinen nimi on Aristotelia chilensis, joka oli nimetty Aristoteles (kreikkalainen filosofi ja luonnontieteilijä).
  9. Maqui puu on enemmän kuin pensas, kasvaa noin 15 metriä verrattuna acai palmuja, joka voi kasvaa jopa 30 metrin!
  10. Syy, miksi maqui marja sijoitetaan lisäravinteet on koska se on helposti pilaantuvia, ja se pilaantuu nopeasti keräilyn jälkeen.

Johtopäätös

Kuulimme hyvyys ja maqui marja Dr. Ward Bond ja ei ole epäilystäkään. Juominen Maqui Berry juoda tai mehu on erinomainen, mutta ei rajoituksia tuoremehua, koska se on lyhyt säilyvyysaika ja ravitsemus on vähitellen menettänyt jos ei kuluteta lyhyessä ajassa.

Ratkaisu tähän ongelmaan on Maqui marja ruokavalio pillereitä. Tämä hedelmä laihdutusvalmisteita säilyttää kaikki luonnollinen hyvyys ja maqui superberry ja se voidaan tallentaa helposti ja pidempään. Saat ravinto on yhtä hyvä kuin tuoreita hedelmiä.

Klikkaa tästä ostaa Maqui Berry virallinen sivusto


Etsii “Maqui Marja Kuten Esillä Foxnews”


Aiheeseen liittyviä artikkeleita “Maqui Marja Kuten Esillä Foxnews”