Pitje čaja Za Hujšanje?

Večina od nas uživajo skodelico čaja, vendar bi narod najljubša pijača pomaga nam premik tem presežnim funtov?

Pozabite najnovejših FAD prehrane in vadbe. Po nedavni hype, se zdi, izgubili teh presegajo funtov bi lahko tako enostavno, kot seje nazaj in pitje čaja ves dan. Sliši se kot odlična rešitev za narod, ki že ima zdravo razmerje z čajnik-v resnici, v povprečju, nas Britanci priti skozi ogromen 165 milijoni skodelic čaja dan. Obstaja samo eno kolcanje, čeprav-če pitje čaja je potreben, da nam Hollywood organov, zakaj kot narod, smo dobili fatter?

Na žalost, da je, kjer je ulov. Ker to ni naše skromno skodelico PG Tips ali Tetley, ki domnevno ima moč, da taline stran funtov! Namesto tega moramo obrniti do bolj eksotičnih listi. In ni presenetljivo, je listers, ki so vodila pot!

Kliknite tukaj za nakup zeleni čaj za hujšanje

Povečanje metabolizma

Medtem ko vsakdo od Kate Moss in Kylie Minogue z Madonno in Robbie Williams opazila, pitje dobre stare cuppa, nekatere Zvezdnice so šli kolikor Rova njihove redne teabag za eno, ki menda pomaga hujšanje.

Za let, supermodel Sophie Dahl zavzemal način za hujšanje zvariti, ko je trdil, da pitje zelenega čaja povečala svoj metabolizem, pomagajo ji padec od velikosti 16 do velikosti 12. Pred kratkim sprejela Victoria Beckman center fazi, naslednje govorice da popili čaj pu-erh, starodavne Kitajske pivo, ki domnevno vam pomaga ostati vitek in ohranja videti mlajša!

Kurjenje več kalorij

Toda medtem ko zeleni čaj in čaj pu-erh so na naslovnicah časopisov zaradi svoje privržence slaven, niso samo zvariti, ki so bili povezani s preusmeritvijo teh funtov. Hiter internetni iskanje razkriva Obstaja dobesedno na stotine čaji, ki trdijo, da nam shujšati – in večina od njih so o daleč od skodelico Earl Grey kot lahko dobite, ko gre za okus in stroške!

Med eno izmed najbolj priljubljenih je Wulong ali oolong-čaj, da pade nekje med črni in zeleni čaj in domnevno povečuje metabolizem.

Kliknite tukaj za nakup zeleni čaj za hujšanje

Povečanje energetske ravni in metabolizem

Porangaba čaj je prejela zadnjih medijski interes po poročilih, da brazilski babes pogosto pijejo od plaže stoji v Rio. Pivo, ki je narejen iz listov majhno drevo v Amazon, očitno zavira apetit, krepi presnovo in poveča raven energije.

Težo izguba koristi

Okinawan čaj je druge sorte, ki pogosto dobi spodbujati za njegove koristi za izgubo teže. Ampak preberite presegajo hype in je preprosto različnih zelenega čaja, ki je pogosto pijan za ljudi, ki živijo na japonski otok Okinawa. Odobrena, ljudi, ki živijo na tem otoku je znano, da je eden od najvišje pričakovane življenjske dobe na svetu in do pred kratkim, so imeli nekaj težav z debelostjo.

Vendar strokovnjaki menijo, svoje dobro zdravje je posledica številnih dejavnikov, vključno z nizko stopnjo stresa, redna dejavnost v starosti in prehrana, ki vključuje veliko rib, zelenjave in soje – z drugimi besedami, svoje dolgoživosti in vitek številke niso samo do pitje zelenega čaja. Kot bolj zahodni način življenja se sprejema na otoku, debelost postaja vse večji problem, ne glede na čaj, pivske navade!

Zmanjšanje holesterola, Detox in zatreti apetit

Feiyan čaj-kitajski zeliščni čaj, ki vsebuje zeleni čaj, lotus listi, cansia semena in rastlinskih gobo – obljublja veliko število koristi za zdravje in hujšanje.

Kot tudi trdijo, da izboljša presnovo, trženjska gradiva kažejo, da bo tudi zmanjšanje maščob v krvi in holesterola, zmanjšanje težkih bloatedness, detox telesu in zatiranje apetita. Za majhne cuppa, to so velike obljube, ki so v veliki meri temelji na neutemeljene znanost!

Kliknite tukaj za nakup zeleni čaj za hujšanje

Zeliščni čaj hujšanje

Dodajanje do zmede so veliko število zeliščni čaji, ki včasih sami povezujejo z izgubo teže, zaradi posebnih zelišč, ki jih vsebujejo. Zeliščni čaji, ki vključujejo regrata ali Kopriva – dve zelišč, ki se šteje, da ima diuretikom lastnosti – pogosto trdijo, da odstranite odvečno vodo in tako zmanjšujejo težo. Čaji, ki vsebujejo Koromač-sestavina, ki domnevno zavira apetit – včasih bi trditve, povezane z izgubo teže.

Hujšanje zahtevek

Vi sploh ne potrebujete surf neto, izlet v Chinatown ali obiščite vaš lokalni zdravstveni hrane shop zadobiti počakaj od čaji za hujšanje, mnogi so zdaj na voljo v supermarketih. Birt & Tang Figuro zeliščni čaj je na voljo v Sainsbury’s in združuje pu-erh čaj z cassia tora, jabolko, lokvanj listov, orientalski vodni Trpotec, Tianyeju, mandarine lupine, notoginseng v družini, kitajski cimet in klinčki.

In medtem ko izdelka ni očitno, da je hujšanje trdijo na embalažo, sklepati hujšanje s poudarjanjem, da je za ljudi, ki skrbi za svoje številke. Dr Stuart Slim Plus, na voljo tudi iz Sainsbury’s, združuje Koromač s linden listi, koren regrata, Koruzni storž, galangal koren, zeleni oves in naravni pomarančni okus, in trdi, da je res osvežujoča način za kick Začnite dan in priti v formo.

Vendar lahko imajo pivo resnično pomaga pri izgubi teže?

To zveni preveč dobro, da se res- in po mnenju večine strokovnjakov, res je tako. V resnici, nekaj zeliščnih čajev dejansko naredi več škode kot koristi, če vključuje določenih zelišč, ki imajo močan diuretik ali laksativne učinke. Prekomerno uriniranje, diareja in želodčne krče lahko samo nekateri od neželenih učinkov, povezanih z nekaterimi bolj nenavadne čaj pripravki, ki lahko kupite na Net ali iz praktiki tradicionalne kitajske medicine.

Kliknite tukaj za nakup zeleni čaj za hujšanje

Omejenih znanstvenih dokazov

Prav tako je omejen znanstvene dokaze za potrditev čaji za hujšanje, ki dejansko delajo za premik teh funtov. Do sedaj, večina raziskav osredotočila na zeleni čaj. Zeleni in črni čaji prihajajo iz iste tovarne – Camelia sinensis – vendar listi obdelani različno.

Kot rezultat, oba čaji vsebujejo podobne količine flavonoidov, ki delujejo kot močni antioksidanti v telesu. Vendar pa zaradi obdelave razlik, vsebujejo različne vrste flavonoidov. Kot črni čaj je fermentiran, flavonoidi imajo bolj zapleteno strukturo in so sestavljeni iz theaflavins in thearubigins.

Nasprotno pa ni fermentiran zeleni čaj vsebuje flavonoidi, ki se imenuje catechins, ki so enostavnejši ustroj. Najbolj bogat teh catechins je epigallocatechin galat ali EGCG.

Skupaj z kofein-ki se nahaja v zeleni in črni čaj – to je misel, da je catechins, in posebej EGCG, so odgovorni za hujšanje učinkov zelenega čaja. Zato raziskave se je osredotočil na te sestavine.

Lastnosti izgorevanje maščob

Na žalost pa medtem ko študije so pokazale, da zeleni čaj lahko zmanjšanje maščobe in povečanje metabolizma, večina delo je bilo opravljeno v epruvete ali živali, kot so podgane in miši. V resnici zelo malo študij pogledal maščob gorenja ali težo izguba potencial zelenega čaja pri ljudeh- in v mnogih primerih, čeprav pozitivna povezava je bilo ugotovljeno med porabo zeleni čaj in hujšanje, te študije so bili slabo izdelani ali vključeni le peščica predmetov.

Kliknite tukaj za nakup zeleni čaj za hujšanje

Štetje kalorij

Bottom line: več dobro načrtovanih kliničnih študij, ki so potrebni za trdno potrditi težo izguba koristi zelenega čaja.

Cynics trdijo, da vse teže izguba ugodnosti so verjetno do kalorij prihranki s preklopom z mlečno, sladkih skodelico črnega čaja brez kalorij skodelico zelene ali zeliščni čaj. In v resnici, to je izvedljivo argument. Standardni skodelica čaja, s pol posnetega mleka in 1 čajna žlička sladkorja vsebuje 38 kalorij.

Štiri skodelice na dan sešteje 152 kalorij, seštevanje do masivni 55,480 kalorij na leto – konec koncev, dovolj, da vam pomaga izgubiti 16 lb v letu, če ste zamenjali tiste vrčkov z kalorij brez zelenega čaja! Plus, čokolada digestivi ne okus tako dober, z zelenim čajem!

Hujšanje koristi morajo preiskave

Jasno je, da koristi hujšanje čaja potreba več preiskava, vendar to ne bi spravil off pitje redno pivo. Ali vam je ljubše črni ali zeleni čaj, obstaja veliko dokazov, ki kažejo, da tako lahko potencialno koristilo zdravje, zaradi antioksidantov, ki jih vsebujejo.

Kliknite tukaj za nakup zeleni čaj za hujšanje

Jasno, koristi za zdravje

Medtem ko hujšanje koristi zelenega čaja ostaja nejasno, veliko količino trdnih raziskovalnih osredotočila na splošne zdravstvene koristi Flavonoidi v čaju. Kot rezultat, mnogi zdravstveni strokovnjaki zdaj nakazujejo, da kot del zdravega načina življenja, štiri skodelice na dan strjena lava pomoč zaščititi naše telo pred učinki prostih radikalov – potencialno škodljive molekule, ki lahko poškodujejo celice. V zameno, to lahko pomaga znižati naše tveganja za številne zdravstvene težave, vključno s bolezni srca, raka, kapi, Alzheimerjeva bolezen in celo sive mrene.

Čaj je naravni vir fluorida, mineral, ki je pomemben za zdrave zobe. In čeprav zeleni in črni čaji vsebujejo kofein, zdravstveni strokovnjaki pravijo, obstaja premalo količino v skodelico čaja povzroča diurezo. Kot rezultat, Food Standards Agency in British Association dietetične pravijo, da čaj šteje k naše dnevne potrebe tekočine.

Torej, tudi če cuppa ne bo vam vitek čez noč, verjetno ne bo vam škodovalo. Naš nasvet: Postavite kotliček, preskočite sladkorja in piškoti in uživajte vaše najljubše pivo!

Kliknite tukaj za nakup zeleni čaj za hujšanje


poišče “Pitje čaja Za Hujšanje?”


Sorodni članki za “Pitje čaja Za Hujšanje?”