Pravilno Odmerjanje Malina Keton Za Hujšanje

Malina ketoni so spojine, ki dajejo maline značilno vonj. Uporabljajo v ZDA kot živila in se prodajajo tudi tukaj in na Japonskem kot dodatki hujšanja.

Malina ketoni so kemično podobni kapsaicin, spojina, ki omogoča paprika vroče vroče in je verjel, da pomaga gorijo maščobe. Slišal sem, da povpraševanje za njih je bilo ogromno, ker so bili Povoljno naveden na dr Mehmet Oz televizijski program v februarju 2012.

Videl sem le dve študiji za nazaj terjatve da malina ketoni lahko spodbuja hujšanje, in so bili obeh študijah na živalih. Enega, v katerem so bile miši krmijo visoko vsebnostjo maščob prehrane in glede malina ketoni, predlaga, da spojine izboljšati občutljivost insulina in zniža maščobe v jetrih, razstavljanje maščobnih celic. In študija iz Koreje je pokazala, da so podprlo izločanje maščobnih celic adiponectin hormon, ki ureja predelavo sladkorja in maščob.

Te študije lahko dokaže, da maline ketoni spodbuja hujšanje pri miših, vendar imamo dokazov, ki kažejo, da je dopolnila so varna in učinkovita pri ljudeh. Dr Oz pokazala nekaj pred in po fotografije žensk, ki je trdil, da so izgubili težo jih ob malina keton dodatke, vendar je pojasnil, da vse ženske imel tudi zmanjšati kalorij in izvaja.

Kliknite tukaj za nakup malina keton iz uradne spletne strani

Odmerek malina ketoni, priporočljivo za hujšanje je 100 do 300 mg/dan, ustreza kaj delal pri laboratorijskih miših. Stroški teh kapsul domnevno giblje med $20 $60 na mesec, odvisno od odmerka, ki ste vzeli. Po mojem mnenju, je previsoka za proizvode, ki niso pokazale, da delo vsako ceno. Eden najnovejših izdelkov malina keton zdi še bolj daleč Napregnut kot dodatki-prehrana telo Losjon ki se uporablja za kožo gorijo maščobe brez jemati tablete.

Sem videl nobene študije, ki kažejo da drgnjenje na dieto malina keton losjon v kožo je učinkovita. Vendar, raziskovalci na Japonskem poročali 2008 da dajanje malina keton losjon na lasišču zrasel dlake na polovica skupine 10 ljudi z alopecija (izpadanje las) in da kadar se uporabljajo za obraz izboljšati elastičnost kože na licih pet žensk. Rezultati to zelo majhne študije še ni bila replicirana.

Stalno promocijo malina ketoni je podobna preteklosti navdušenje za različne druge t.i. čudež dopolnila dejal, da spodbuja hujšanje. Na žalost, obstaja še čarobne tabletke, ki bo taline stran funtov. Izguba teže je trdo delo, da uspe le ko dosledno zmanjšati kalorij iz vaše prehrane in gorijo nekaj v redno vadbo.

Kliknite tukaj za nakup malina keton iz uradne spletne strani

Kaj je pravilno odmerjanje keton malina za hujšanje?

Ko sem videl epizodo dr Oz show o neverjetno moč moj najljubši rdečega sadja, sem moral narediti nekaj raziskav in videti, kaj je bilo pravilno malina ketoni odmerek za največjo zdravstveno korist. Upal sem, da bi lahko samo Jej več sadja, ker sem res všeč. Na žalost sem ugotovila, da morate nekje okoli 90 lbs sadja zadobiti znesek vi potreba zadobiti koristi za zdravje. Tudi če bi lahko jesti toliko, sem prepričan, ne more privoščiti, da kupujejo, da je veliko.

Torej, kaj je minimalno učinkovito malina ketoni odmerek je 100 mg na dan. Ta znesek je potrebno, ker to traja precej narediti vaše celice javnost maščobe bolj učinkovito in urejati vaše presnove. Če ne vidite 100 mg na obrok, morate poskusiti verjetno še en dodatek.

Preden se odločite na dodatek, obstaja še ena stvar, morate razmišljati o – kakovosti. Prebral sem, da maline keton je najbolj drag okus naravno hrano in lahko stane $20.000 na kg. Če ste dobili steklenico dodatki za 10 $, to verjetno ni zelo visoke kakovosti in ne boste dobili koristi, ki jih potrebujete.

No, to je približno vse kar imam za ta blog post. Bottom line je, da pravilno malina ketoni odmerek je najmanj 100 mg na dan.

Kliknite tukaj za nakup malina keton iz uradne spletne strani


poišče “Pravilno Odmerjanje Malina Keton Za Hujšanje”


Sorodni članki za “Pravilno Odmerjanje Malina Keton Za Hujšanje”