Vadelma Ketoni Laihtuminen Annosteluohjeet

Vadelma ketonit ovat yhdisteitä, jotka antavat vadelmat niiden ominaisen tuoksun. Ne käytetään Yhdysvalloissa kuin elintarvikearomien ja myös myydään täällä ja Japanissa painonlasku täydentää.

Vadelma ketonit ovat kemiallisesti samankaltaisia kapsaisiini, yhdiste, joka tekee kuumat paprikat kuuma ja uskotaan auttaa polttaa rasvaa. Olen kuullut, että niiden kysyntä on ollut valtava, koska ne mainittiin suotuisasti on Dr. Mehmet Oz televisio-ohjelmassa helmikuussa 2012.

Olen nähnyt vain kaksi tutkimusta varmuuskopioida väittää, että vadelma ketonit voivat edistää laihtuminen ja molemmissa tutkimuksissa eläimillä. Yksi, jossa hiiret olivat ruokitaan rasvainen ruokavalio ja vadelma ketonit ehdottaa yhdisteitä parantaa insuliiniherkkyyttä ja vähentää rasvaa maksan hajottaa rasvasolujen. Ja Koreasta tutkimuksen kasvatti eritys rasvaa solujen hormoni-adiponectin, joka säätelee sokeria ja rasvoja.

Nämä tutkimukset voivat osoittaa vadelma ketonit edistää laihtuminen hiirillä, että meillä on näyttöä siitä, että lisäravinteet ovat turvallisia ja tehokkaita ihmisissä. Dr. Oz osoitti joitakin ennen ja jälkeen valokuvia naisten joka väitti ottamalla Vadelma Ketoni täydentää laihtunut, mutta hän selitti, että kaikki naiset oli myös leikata kaloreita ja harjoittaa.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni kotisivut

Vadelma ketonit suositellaan laihtuminen annos on 100-300 mg/vrk, vastaa mikä toimi laboratorio hiirillä. Hinta näistä kapselia kuulemma vaihtelee 20 dollaria 60 dollaria kuukaudessa riippuen otat annos. Mielestäni kaikki hinta on liian korkea, tuotteita ei ole osoittautunut toimivaksi. Vadelma Ketoni uutuudet tuntuu vieläkin kaukaa kuin lisäravinteet-ruokavalio vartalovoide sovelletaan ihoa polttaa rasvaa ilman pillereitä.

Olen nähnyt ei tutkimuksia, jotka osoittavat että hankaus ruokavalio Vadelma Ketoni voidetta ihoon on tehokas. Tutkijat Japanissa raportoitu 2008 Vadelma Ketoni lotion laittaminen päänahan kasvoi hiukset puolet ryhmä 10-ihmisiä, joilla hiustenlähtö (hiustenlähtö) ja kun kasvot parantaa ihon kimmoisuutta ja viisi naista posket. Tuloksia hyvin pieni tutkimus ei vielä replikoitu.

Vadelma ketonit jatkuva edistäminen on samanlainen kuin aiemmin innostusta eri muut ns ihme täydentää sanoi edistää laihtuminen. Valitettavasti ei vielä ole maaginen pilleri, joka sulattaa pois puntaa. Laihdutus on kovaa työtä, joka onnistuu vain kun johdonmukaisesti kalorimäärän ruokavalio ja tallentamaan kaikkia säännöllistä liikuntaa.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni kotisivut

Mikä on oikea annostelu Vadelma Ketoni laihtuminen?

Dr. Oz kertovat minun suosikki punainen hedelmä hämmästyttävä vallan jakson nähtyään minun piti tehdä tutkimusta ja Katso, mitä oikea vadelma ketonit annostus oli suurin terveyden kannalta. Toivoin, että voisi vain syödä enemmän hedelmiä, koska minä todella pidän niistä. Valitettavasti en löytänyt, että jonnekin noin 90 kg hedelmiä saada summa, sinun täytyy saada terveyshyötyjä. Vaikka voisin syödä niin paljon, olen melko varma, ei ole varaa ostaa, että paljon.

Joten mikä on pienin tehokas vadelma ketonit annostus on 100 mg päivässä. Summa on tarpeen, koska se kestää tehdä your cell vapauttaa rasvaa tehokkaammin ja säännellä aineenvaihduntaa. Jos et näe 100 mg / annos, te arvatenkin koetus toinen täydentää.

Ennen kuin päättää täydentää, on yksi asia, sinun täytyy ajatella-laatua. Olen lukenut Vadelma Ketoni on kallein luonnollista ruokaa maku ja voi maksaa 20.000 dollaria kilolta. Jos saat 10 dollaria pullo täydentää, se luultavasti ei ole erittäin korkea laatu ja et saa etuja, joita tarvitset.

No, se kaikki, minulla on tämä blogi. Tärkeintä on, että oikea vadelma ketonit annostus on vähintään 100 mg päivässä.

Klikkaa tästä ostaa Vadelma Ketoni kotisivut


Etsii “Vadelma Ketoni Laihtuminen Annosteluohjeet”


Aiheeseen liittyviä artikkeleita “Vadelma Ketoni Laihtuminen Annosteluohjeet”